Moderator: Junior Moderator
to przynajmniej miał wyjątkową smierć, godną prawdziwego samca.. =POleczka pisze: one go zameczyly...... wygladalo to troszke tak jakby chlopak .... sie na smierc :/ nie byl pogryziony byl calutki, po 3 dniach z panienkami odszedl :/
w 120 litrach jeden harem pyszczaków by się zmiescił.. ale miałam pyśki i chociaż są to ryby wspaniałe, miałam z nimi same problemy.2iza pisze:Mi osobiście marzy się akwa Malawi i pyszczaki myyyyy....Ale posiadam tylko 120L baniak ,a to jednak troszku mało jak na ten gatunek ryb.
facet, od którego miałam ryby nie znal sie na nich w ogóle. jak wiesz, pyśków było za dużo jak na 200 litrów itd.Nakasha pisze:Zalbi, jakie miałaś problemy?
należy wziąc pod uwagę, że wody z akwarium nie wylewamy na podłogę czy też prosto do łazienki (chyba, że ktos akwarium ma w łazience) lecz do wiadra, które potem trzeba zanieśc do łazienki. a przy 200 litrach nie jest to jedno wiadro.Sysa pisze:Co do wiader to w sklepach są takie odkurzacze do podmian wody, które eliminuja proces noszenia