. W którymś ze sklepów u Niedzielskich toto było.. Niemiły widok
Moderator: Junior Moderator

im błędnik nie choruje, bo go nie mają
 im błędnik nie choruje, bo go nie mają   

i tak stwierdzila, ze chyba mu smutno i dokupila mu 2 czy 3 samiczki i one go zameczyly...... wygladalo to troszke tak jakby chlopak .... sie na smierc :/ nie byl pogryziony byl calutki, po 3 dniach z panienkami odszedl :/
 i tak stwierdzila, ze chyba mu smutno i dokupila mu 2 czy 3 samiczki i one go zameczyly...... wygladalo to troszke tak jakby chlopak .... sie na smierc :/ nie byl pogryziony byl calutki, po 3 dniach z panienkami odszedl :/to przynajmniej miał wyjątkową smierć, godną prawdziwego samca.. =POleczka pisze: one go zameczyly...... wygladalo to troszke tak jakby chlopak .... sie na smierc :/ nie byl pogryziony byl calutki, po 3 dniach z panienkami odszedl :/

w 120 litrach jeden harem pyszczaków by się zmiescił.. ale miałam pyśki i chociaż są to ryby wspaniałe, miałam z nimi same problemy.2iza pisze:Mi osobiście marzy się akwa Malawi i pyszczaki myyyyy....Ale posiadam tylko 120L baniak ,a to jednak troszku mało jak na ten gatunek ryb.

dają się już nawet głaskać pod wodą.
 dają się już nawet głaskać pod wodą.  Szalenie kontaktowe ryby.
 Szalenie kontaktowe ryby. 

facet, od którego miałam ryby nie znal sie na nich w ogóle. jak wiesz, pyśków było za dużo jak na 200 litrów itd.Nakasha pisze:Zalbi, jakie miałaś problemy?

należy wziąc pod uwagę, że wody z akwarium nie wylewamy na podłogę czy też prosto do łazienki (chyba, że ktos akwarium ma w łazience) lecz do wiadra, które potem trzeba zanieśc do łazienki. a przy 200 litrach nie jest to jedno wiadro.Sysa pisze:Co do wiader to w sklepach są takie odkurzacze do podmian wody, które eliminuja proces noszenia