Ej ze mna jest coś nie tak

Jak śpię "normalnie" to dobudzić nie można. A jak przedwczoraj specjalnie nie słałem łóżka wieczorem (jakbym posłał to koniec - grawitacja, czy inne przyciaganie, łóżka jest straaaaaszne xD) i po tej nieprzespanej nocy myślałem, że padnę wieczorem i nie wstanę do południa przynajmniej. A tu dupa, nie dość, że nie mogłem zasnąć (a "położyłem się" o 20 - no dobra, troche z psem sie droczyłem jeszcze xP ), to po kilku h snu obudziłem się po 3 pełen energii jak nigdy i już zasnąć nie mogłem.. No szok, normalnie jak nie prześpię z 10h to nie do zycia jestem, a tu takie dziwy
Dzis nie bede mógł na du.pie usiedzieć, mają przyjść karteczki od Ogoniastej i mój Furet (w końcu! po miesiącu.. jak kurier znowu nie zawali

)

Znajac zycie bede co chwile latał do okna i sprawdzał, czy przypadkiem kurier nie podjechał tym swoim wieeelkim samochodem pod klatkę..

A potem okaze sie, że dzis nie przyjdzie, ja już wieeeeeeem jak bedzie
Radosny byłem odkad wstałem, ale teraz to już w ogóle

Najchetniej bym sobie pospiewał, ale po 1) nie umiem, po 2) wstydze sie i po 3) wszystkich pobudzę
Dobra i tak nikomu sie nie bedzie chcialo tego czytac xP
Ide sobie porysowac, chociaż mi tablet zacina w Photoshopie. Ale jest Paint, ewentualnie kartka papieru..

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..