Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Nina »

Bez przesady ::)
Dobija mnie takie, za przeproszeniem, pindrzenie sie przed każdym wyjściem. Rozumiem dbanie o siebie, itp, ale świat sie nie zawali, jak wyjdziesz z niewyprostowanymi włosami...
Od zawsze nie miałam problemu z wyjściem bez makijażu (choć wszyscy twierdzą, że wyglądam wtedy jak chora), czy nie do końca uczesana (a mam mocno kręcone włosy, więc w sumie zawsze wyglądam jak stóg siana po burzy z piorunami :P )
Troche dystansu do siebie ;)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Już nie emuje, bo obdzwoniłem rodzinę i pożyczyłem prostownicę od ciotki ;D
mwahaha :D
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

Ja tam uważam że ładne dziewczyny nie muszą się malować ;)

Sherra a ty podobno facet jesteś.. to tym bardziej :D
Rhenata

Post autor: Rhenata »

a sheerunek z loczkami wyglądasz jak dziewczynka, co? dlatego tak psioczysz? ;)
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Sheeruun

Z loczkami wyglądam jak biały murzyn ;D Albo murzynka..raczej XD
W ogóle ja się wyglądem nie przejmuje, ale swego czasu strasznie mi dokuczali z powodu tych loków.. jak jeszcze mało kto wiedział, co to prostownica. I teraz mam takie..kompleksy? Strasznie się włosami przejmuje, muszą być proste i koniec.
Taki uraz trochę mam.. ::) Nie umiem inaczej..
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Rhenata

Post autor: Rhenata »

na łyso! :D..wrrrr...
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Co do makijażu to jak wróciłam po 2tyg z mazur gdzie mieszkałam w kompletnej dziczy i się w ogóle nie malowałam to nie potrafiłam wytuszować rzęs ;D upaćkałam sobie brwi, kawałek nosa i nawet czoła 8)

A to codzienne pindrzenie to chyba przechodzi z wiekiem, kiedyś nie wyszłabym z domu "nieodpicowana" a teraz nie ma tragedii (przynajmniej dla mnie, gorzej z tymi, którzy muszą mnie oglądać ;D ) jak na głowie mam hiroszimę a na twarzy nagasaki ;P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

lavena pisze:Ja tam uważam że ładne dziewczyny nie muszą się malować ;)
Moje ogranicza sie do tuszu i kredki xD bo mam strasznie mało wyraźne obwódki oczu ::)

LaCoka, bardzo możliwe ;) Teraz nawet jak nie zdąże (albo nie chce mi sie wstać wcześniej ::) ) i nie umyje rano włosów, choć powinnam, to w końcu po coś mam opaske na głowe xD W gimnazjum to było nie do pomyślenia :D

EDIT
Ale odkryłam fajowe przyciski na myszce :D Można nimi przełączać strony na te otwierane wcześniej, bądź później :P
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Post autor: UprzejmaCegła »

Wiecie, że kobiety, które codziennie się malują (puder, podkład, tusz, pomadka, róż, cienie itp. itd.) "zarzucają" na twarz całą tablicę Mendelejewa? ;D
Serio, serio, ostatnio w "trójce" (radio takie) wypowiadał się jakiś tam chemik :)

Osobiście nie lubię się malować, bo... po co? No może raz na ruski rok oczy czymś "pociągnę" i na tym koniec :) Poza tym nie chcę wyglądać jak 40-latka w wieku 25 lat ;)

Nina, jestem za opaską na włosy :D

p.s: też mam taką mychę :) z Razora :) na 'spodzie' takiej jest nawet przycisk do zwalniania lub przyspieszania ruchu kursora :)
Awatar użytkownika
LaCoka

Nina nic nie mów, w gimnazjum nie wyszłabym z domu gdybym nie umyła włosów albo nie zrobiła perfekcyjnej kreski na oku ;P
Teraz zwijam włosy w jakiś bliżej nieokreślony wytwór, maluję rzęsy, przypudrzę się trochę coby nie robić za latarnie i poszła ;D
No chyba, że mi się chce to się ładnie umaluję (czyt. wtedy kiedy mam czas = kiedy mam wolne od szkoły)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

LaCoka pisze:No chyba, że mi się chce to się ładnie umaluję (czyt. wtedy kiedy mam czas = kiedy mam wolne od szkoły)
Padłam ;D :D
Sheeruun

Jeszcze czego! Łysi faceci są fuj! ;D

Bez przesady, ja tam się jakoś specjalnie nie ciskam z tymi włosami. Kiedyś było gorzej. Teraz tylko po myciu wyprostuję i spokój na jakieś dwa dni :P
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Sheera pisze:
Łyse chłopy są ładne, ale tylko Ci z kozią bródką 8)
Awatar użytkownika
LaCoka

UprzejmaCegła pisze:
LaCoka pisze:No chyba, że mi się chce to się ładnie umaluję (czyt. wtedy kiedy mam czas = kiedy mam wolne od szkoły)
Padłam ;D :D
Oj żebyś wiedziała, że czasami jak mi się nudzi to takie cuda potrafię na oku wyczarować, że ho ho ;D
Awatar użytkownika
LaCoka

UprzejmaCegła pisze:
Sheera pisze:
Łyse chłopy są ładne, ale tylko Ci z kozią bródką 8)
Moja prawie łysa chłopa (kilka milimetrów tam jednak się znajdzie) ma taki kilkudniowy zarost zawsze ;P
Śmieję się, że na twarzy ma włosy dłuższe niż na głowie ;P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”