Nie ma szczurków [*][*][*][*][*][*][*][*]
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Już tylko Batman i Lolek - pożegnanie z Milunią
Ehhh Batmanko, nie możesz tak zostawiać Lolka samego...
Maga dużo siły Ci życzę!
Maga dużo siły Ci życzę!
Re: Już tylko Batman i Lolek - pożegnanie z Milunią
Myślałam dzisiaj o Batmance. Co tam u niej ?
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Re: Już tylko Lolek - pomyślnych wiatrów Baciorku!
Baciorek nie żyje [*]
- Paul_Julian
- Kontakt:
Ech, Baciorku .... Nic już Jej nie boli .....
Trzymaj sie , Maga ..
Trzymaj sie , Maga ..
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
[^]
niech śpi spokojnie
Przytul Lolka mocno.
niech śpi spokojnie
Przytul Lolka mocno.
- Magamaga
Smutno mi po odejściu Baciorka, ale niestety wiem, że tak musiało być. Pociesza mnie to, że naprawdę długo walczyłyśmy i udało się wyrwać sporo czasu razem. Już po śmierci Batmanki doszły do nas wyniki badania moczu - fatalne, wskazujące najprawdopodobniej na cukrzycę, co tłumaczyłoby to, że ropień nijak nie chciał się goić.
Loluś czeka na towarzystwo, które powoli się klaruje
. Będzie to albo dziewuszka, albo kastracik - wszystko wyjaśni się pod koniec tygodnia (chyba wolałabym dziewuszkę, bo jakoś mam obawy co do łączenia samcolków - mimo, że bezjajecznych).
Z dobrych wieści - kulka, którą Lolek ma między łopatkami to jakaś zmiana skórna - kaszak lub coś w tym rodzaju. Jak "dojrzeje" to się go usunie. Lolkosław waży 576 g. Kawał z niego kochanego klocka. Podczas kontroli u weterynarza rozbroił panię wet i panię praktykantkę pulsując ślepiami i szczękając zębami przy głaskaniu. Muszę przyznać, że runa sprawiła mi wielką radość tym prezentem - jest to przekochany szczur.
Kolejna dobra wiadomość, to kupno nowej klatki
. Marzyła mi się Casita, ale niestety z powodu braku funduszy zostanie królikówka (ważne, że składana - co w perspektywie bliskiej przeprowadzki o prawie 500 km jest znaczące).
Klaciocha będzie o taka:

Wreszcie zmieści się taras Ferplasta. Dla Lolka nie musiałabym jej siatkować, ale dla jeśli do Lolka dołączy dziewczynka to pewnie tak. Już się cieszę na jej urządzanie
. Zdecydowałam sie na niską klatkę bo moje dwuszczurkowe stadko będzie miało półtora roku. Przy klatce 80x70x40 starym szczurkom było ciężko skakać po półeczkach.
Loluś czeka na towarzystwo, które powoli się klaruje

Z dobrych wieści - kulka, którą Lolek ma między łopatkami to jakaś zmiana skórna - kaszak lub coś w tym rodzaju. Jak "dojrzeje" to się go usunie. Lolkosław waży 576 g. Kawał z niego kochanego klocka. Podczas kontroli u weterynarza rozbroił panię wet i panię praktykantkę pulsując ślepiami i szczękając zębami przy głaskaniu. Muszę przyznać, że runa sprawiła mi wielką radość tym prezentem - jest to przekochany szczur.
Kolejna dobra wiadomość, to kupno nowej klatki

Klaciocha będzie o taka:

Wreszcie zmieści się taras Ferplasta. Dla Lolka nie musiałabym jej siatkować, ale dla jeśli do Lolka dołączy dziewczynka to pewnie tak. Już się cieszę na jej urządzanie

Lolek jest fajowy ;]
A po Lolku i nowej koleżance nie planujesz kontynuowania stada (tak zrozumiałam z wyjaśnienia wyboru klatki)?
A po Lolku i nowej koleżance nie planujesz kontynuowania stada (tak zrozumiałam z wyjaśnienia wyboru klatki)?
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
- Magamaga
Nie jestem pewna jak to będzie - przeprowadzamy się, mam nadzieję że rozpocznę pracę i nie wiem czy znajdę tyle czasu. Ale na razie nie mówię "nie"
. Dodam, że królikówka ma 100X52X46 więc to też kawał klaciochy
.

pewnie, dla młodzieży też się nada przy odpowiednim zagospodarowaniu
a fajnie że składana, to bardzo praktyczne, ja już sobie myślę że przy mojej przeprowadzce klatka zajmie ponad połowę miejsca na rzeczy 

- Magamaga
Hurra! Znalazłam piękną kobietkę dla Lolka. To agutek z tej fotki
. Na imię ma Sodoma, ale to chyba zmienimy i mieszka na razie w Konstancinie. W związku z tym szukamy transportu Konstancin/Warszawa - Lublin.

Piękna panienka... wróżę Lolkowi miłość od pierwszego wejrzenia 

aaaa agut! (e, sodoma też fajnie, tylko tak mrocznie
)
gratuluję

gratuluję

- Magamaga
Ja preferuję krótkie i "pozytywne" imiona.
Re: Lolek i .......? - pomyślnych wiatrów Baciorku!
Na każdy smutek dobry agutek
Lolek się ucieszy z klatki i wybranki.

Lolek się ucieszy z klatki i wybranki.
- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Lolek i .......? - pomyślnych wiatrów Baciorku!
Ale śliczna ! Ma takie pomarszone uszka 

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju: