Ale pewnie wszyscy posiadacze szczurków coś o tym wiedzą.

Moderator: Junior Moderator

Nawet sisiają tylko w klatce,rzadko kiedy poza...
 Nawet sisiają tylko w klatce,rzadko kiedy poza... Do tej pory zawsze miałam dziewczyny,pierwszy raz męskie stado.I chyba faceci,wbrew tym z naszego gatunku,są porządniejsi...
 Do tej pory zawsze miałam dziewczyny,pierwszy raz męskie stado.I chyba faceci,wbrew tym z naszego gatunku,są porządniejsi... 
O tak, moja stara posciel zamienila sie w cos a la koronkowa narzuta. Ja sobie kupilam nowa a stara im sprezentowalam, od tamtego momentu przestaly sie nia interesowac.kalinda pisze:m.in. dawną poszwę na kołdrę - w tej chwili to do niczego nie podobne.Ale pewnie wszyscy posiadacze szczurków coś o tym wiedzą.

Coś w tym być musi. Mój Thetmes czasem też skubie sobie moją bluzę, może to przez kontakt z dziewczynami. Ale pannice to non stop jak są na wolności muszę mieć na oku. Generalnie to całą 3cę pilnować muszę. Największa rozrabiaka to Luna, Amelia druga w kolejności, no i Thetmes - też mu czasem palma odbije. Wszędzie chcą włazić, a jak się nie da to chcą stworzyć drogę własnymi ząbkami.iwonakoziarska pisze: Ale zauważyłam,że to dziewuchy w większości gryzą rzeczy(facetom się nie chce?...),
.I chyba faceci,wbrew tym z naszego gatunku,są porządniejsi...

Super wiadomość.
 Super wiadomość.   

Wstręciuch Rabarbar tak się nad nim znęca,że już ostatnio izoluję go od reszty,nocuje poza klatką,dopiero rano zabieram go do klatki,a resztę wypuszczam na dzień...
 Wstręciuch Rabarbar tak się nad nim znęca,że już ostatnio izoluję go od reszty,nocuje poza klatką,dopiero rano zabieram go do klatki,a resztę wypuszczam na dzień...  Tak że się mijają...
 Tak że się mijają... Każdy odsyła mnie do innego i tak jakoś tracę grunt pod nogami...
 Każdy odsyła mnie do innego i tak jakoś tracę grunt pod nogami... 

Nawet same się o kontakt proszą zaczepiając - nie tylko moje skarpetki.
 Nawet same się o kontakt proszą zaczepiając - nie tylko moje skarpetki.  ))
))

, zatem spokojnie czeka na swoją "rację", po czym spokonie zajada (chyba, że Amelka mu ukradnie, albo że chodzi o dropsa - wtedy to przepychanka i Thetmes często pierwszy!!! zresztą dropsy to mój sposób na wszystko! zawsze się skuszą!)
, zatem spokojnie czeka na swoją "rację", po czym spokonie zajada (chyba, że Amelka mu ukradnie, albo że chodzi o dropsa - wtedy to przepychanka i Thetmes często pierwszy!!! zresztą dropsy to mój sposób na wszystko! zawsze się skuszą!)
 Uwielbiam to jak na mnie włażą - choć na gołe ciało to czasem boli...
 Uwielbiam to jak na mnie włażą - choć na gołe ciało to czasem boli...

Thetmes wśród miśków:
 Thetmes wśród miśków:

Muszę częściej im robić fotki, bo te 3 paskudy sprawiają mi tyle radości jak na nie patrzę!!!
 Muszę częściej im robić fotki, bo te 3 paskudy sprawiają mi tyle radości jak na nie patrzę!!!