Juppi!!! Działa już stronka! Ostatnio chciałam dodać nowe fotki mojego stadka i nie mogłam.

Rety, ale czas leci... w ndz zdałam sobie sprawę, że moja najmłodsza szczurcia będzie miała za 7 dni 7mc!!! Szok! A mój najstarszy ma już ok 10, może nawet więcej...
Ostatnio zrobiły się jeszcze bardziej kochane i kontaktowe niż wcześniej. Jak kiedyś tylko bieganie, tak teraz ja też jestem dla nich ważna!

Nawet same się o kontakt proszą zaczepiając - nie tylko moje skarpetki.

))
Niżej kilka fotek z ostatniej niedzielnej sesji.
Standardzik - Amelka (największy żarłok i "zachłannik" - zawsze musi mieć osobną miseczkę z gerberkiem, bo jak nie to innym wyrywa i ucieka w kąt) zauważyła w klatce nowe smakołyki, więc zanim inni zdążą się zorientować, z prędkością światła biegnie na sam dół, skitrać nowe nabytki do domku....
Kiedyś tak się rozpędziła, że ukradła mi długopis z biurka i też do domku - ale tu mała niespodzianka, bo długopis trzymany w poprzek nie chciał się zmieścić do wejścia, jednak dała radę inaczej!
A tu buszuje między klatką a regalikiem - super wyglądała
Thetmes za to nie lubi uganiać się za jedzeniem, bo wie że i tak dostanie

, zatem spokojnie czeka na swoją "rację", po czym spokonie zajada (chyba, że Amelka mu ukradnie, albo że chodzi o dropsa - wtedy to przepychanka i Thetmes często pierwszy!!! zresztą dropsy to mój sposób na wszystko! zawsze się skuszą!)
Nawet nie wiem kiedy, a Amelka już była pod moją pidżamą

Uwielbiam to jak na mnie włażą - choć na gołe ciało to czasem boli...

Thetmes najbezpieczniej czuje się w kącie, w czyimś towarzystwie lub pod szmatką
NIe, nie - ja wcale nie jestem zachłanna... pomówienia!
Luna - prawie jak na snowbordzie - z ramienia zdecydowała się na technikę poślizgu
Luna myśliciel - do klatki czy do misi... oto jest pytanie!

Ostatecznie wybrała biurko! Okazało się bardziej kuszące...
Za to Thetmes do miśków!!! Ale jaki był delikatny!
Te fotki lubię

Thetmes wśród miśków:
UWIELBIAM MOJĄ GROMADKĘ!

Muszę częściej im robić fotki, bo te 3 paskudy sprawiają mi tyle radości jak na nie patrzę!!!
zmieniono na miniaturki. jordan