Szufladowy tower

Moderator: Junior Moderator
tu widać wyższość szczura nad człowiekiemsssouzie pisze:dlatego właśnie moja rozpaczliwa walka o choć jedną szufladę była z góry skazana na porażkę- otworzę najniższą szufladę, i już cala komoda stoi dla nich otworem!
o to, to życzenie spełniłam z największą przyjemnościąklimejszyn pisze:wymiziać ogony ode mnie !
klimejszyn pisze:tu widać wyższość szczura nad człowiekiem![]()
strach się bać czytając takie stwierdzenia, jak już przejmą tą władzę, może jakieś chody mieć u nich będziemyPaul_Julian pisze:" Nigdy nie wiadomo co sie przyda do przejęcia władzy nad światem"
no właśnie nie wiem po co, ale u nas jest przestrzeń,nie dociska, nieduża bo nieduża, ale szczur się zmieści.Paul_Julian pisze:a wtedy tył szuflady dociska do komody -przynajmniej tak jest u mnie .
metodą prób i twardych lądowań można wiele zdziałać.Paul_Julian pisze:Ło rety , a jak ona tam wlazła ?O_O
najcieplejsze światełko mojego życia. i niech tak trwa...ol. pisze:Są takie nasycone światłem, trwaniem.
gdybym sprzedawała takie cuda, byłoby to hasło reklamoweol. pisze:Szuflandia - marzenie szczura
Denewa, bo ja tak bezczelnie nazwę zerżnęłamdenewa pisze:Twoja Szuflandia mi się z Kingsajz kojarzy...![]()
hehe, sama też to dopiero po wrzuceniu zdjęcia zauważyłamdenewa pisze:BTW - robiłaś fotę a aparat jest na zdjęciu![]()
denewa pisze:Enigma poszła zasięgnąć wiedzy geograficzno-przyrodniczej
to nasza cecha wspólna z Enigmą, choć ona często niestety lubi poznawać rzeczy karkołomne i jakże niebezpieczne. za wszelką cenęZirael pisze:I to jest właśnie to, co jest w nich najlepszego - że nie biegają w szukaniu jedzenia, w jakże ludzkiej chęci POZNANIA.