Szufladowy tower
Sołzowy szubrawiec
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Paul_Julian
 - Kontakt:

Re: sołzowe kleptomanki
Aha , to w dzien sobie mogą siedziec albo na dole albo na samej górze 
Szufladowy tower

Szufladowy tower
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha

W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
nie, nie, kursują po wszystkich szufladach!
na każdym piętrze jest możliwość wślizgnięcia się do szuflady. dlatego właśnie moja rozpaczliwa walka o choć jedną szufladę była z góry skazana na porażkę- otworzę najniższą szufladę, i już cala komoda stoi dla nich otworem!

na każdym piętrze jest możliwość wślizgnięcia się do szuflady. dlatego właśnie moja rozpaczliwa walka o choć jedną szufladę była z góry skazana na porażkę- otworzę najniższą szufladę, i już cala komoda stoi dla nich otworem!
...czyż nie dobija się koni...?

- 
				klimejszyn
 - Kontakt:

tu widać wyższość szczura nad człowiekiemsssouzie pisze:dlatego właśnie moja rozpaczliwa walka o choć jedną szufladę była z góry skazana na porażkę- otworzę najniższą szufladę, i już cala komoda stoi dla nich otworem!
to zdjęcie mnie rozbroiło :
http://img40.imageshack.us/i/dscf0426i.jpg/
cuuudo nochal
wymiziać ogony ode mnie !
bez szczurków... 
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..

ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- Paul_Julian
 - Kontakt:

Aha . Bo jakoś zakumałem , że (na tym 1szym zdjeciu) górna i dolna tylko otwarte , a wtedy tył szuflady dociska do komody -przynajmniej tak jest u mnie .
Szczuraki i tak wszystko sobie zagarniają , i kazda próba odzyskania jest skazana na porazke
Jak to ktos na sps powiedział w moim topiku : " Nigdy nie wiadomo co sie przyda do przejęcia władzy nad światem"

Szczuraki i tak wszystko sobie zagarniają , i kazda próba odzyskania jest skazana na porazke
Jak to ktos na sps powiedział w moim topiku : " Nigdy nie wiadomo co sie przyda do przejęcia władzy nad światem"
Szczursieny :
W szczurzym raju:

W szczurzym raju:
o to, to życzenie spełniłam z największą przyjemnościąklimejszyn pisze:wymiziać ogony ode mnie !
klimejszyn pisze:tu widać wyższość szczura nad człowiekiem![]()
strach się bać czytając takie stwierdzenia, jak już przejmą tą władzę, może jakieś chody mieć u nich będziemyPaul_Julian pisze:" Nigdy nie wiadomo co sie przyda do przejęcia władzy nad światem"
trzeba uważać i paskudom zbytnio nie podpadać
no właśnie nie wiem po co, ale u nas jest przestrzeń,nie dociska, nieduża bo nieduża, ale szczur się zmieści.Paul_Julian pisze:a wtedy tył szuflady dociska do komody -przynajmniej tak jest u mnie .
dziś znów wyszło słońce. i śmiesznie, Mu znów zapozowała, a zdjęcia wyglądają jakby były z wczorajszej sesji.a nie są!

czy mi się wydaje, czy ja może za dużo zdjęć robię?

hmm, hmm, popiszę sama do siebie 

przyznać muszę, że Enigma ambitną dziewczynką jest. wysoko w życiu zajdzie

wyszłam na chwilę z pokoju; a teraz pytanie: gdzie jest Enigma? :

tak to ona. tak to tam
  a teraz przybliżenie:

z tych emocji aż aku siadły, do następnych fotek trzeba podładować

przyznać muszę, że Enigma ambitną dziewczynką jest. wysoko w życiu zajdzie
wyszłam na chwilę z pokoju; a teraz pytanie: gdzie jest Enigma? :

tak to ona. tak to tam

z tych emocji aż aku siadły, do następnych fotek trzeba podładować

Mala alpinistka, nie ma to jak obserwowac okolice z wysokosci. 

Angielskie panny - Niunia, Pixie, Luna, Dixie i Freya.
Kiedyś używano znaków interpunkcyjnych, teraz od tego są emoty.

Kiedyś używano znaków interpunkcyjnych, teraz od tego są emoty.
- Paul_Julian
 - Kontakt:

Ło rety , a jak ona tam wlazła ?O_O

Szczursieny :
W szczurzym raju:

W szczurzym raju:
metodą prób i twardych lądowań można wiele zdziałać.Paul_Julian pisze:Ło rety , a jak ona tam wlazła ?O_O
a jeszcze powiem, że ucięłam półkę, tam na dole jest jeszcze jedno "piętro" i dopiero podłoga.
a ten bałagan...czuję się jakbym was gościła w tym bajzlu, wybaczcie
marzną mi dłonie. nie mam pojęcia jaka jest teraz w moim pokoju temperatura, wiem, że jest chłodno.
wiem, że szczury nie lubią zbyt ciepłych klimatów, dziwi mnie jednak fakt, że w gorąc śpią, w optymalnej też śpią, jedynie w temperaturze gdy marzną mi dłonie one zaczynają brykać. może muszą się rozruszać, by nie zmarznąć?
kuuurcze, jak te akumulatory się długo ładują...

Piękne zdjęcia Mu. To Twoje ulubione http://img697.imageshack.us/i/dscf0390f.jpg i mnie oczarowało. 
Są takie nasycone światłem, trwaniem.
I tak, jak mówi Sysa, dojrzałe szczurki roztaczają jakąś taką aurę spokoju i mądrości ?.. całkiem co innego niż żywiłowe młodziaki, ale nie mniej drogie. Chyba nawet droższe. I tak, jak Ty opisujesz Mu, wszystko się zgadza.
Szuflandia - marzenie szczura

Są takie nasycone światłem, trwaniem.
I tak, jak mówi Sysa, dojrzałe szczurki roztaczają jakąś taką aurę spokoju i mądrości ?.. całkiem co innego niż żywiłowe młodziaki, ale nie mniej drogie. Chyba nawet droższe. I tak, jak Ty opisujesz Mu, wszystko się zgadza.
Szuflandia - marzenie szczura
najcieplejsze światełko mojego życia. i niech tak trwa...ol. pisze:Są takie nasycone światłem, trwaniem.
muszę poszukać czegoś weselszego, bo smutno się nagle zrobiło..
gdybym sprzedawała takie cuda, byłoby to hasło reklamoweol. pisze:Szuflandia - marzenie szczura

Twoja Szuflandia mi się z Kingsajz kojarzy...  

A tutaj Enigma poszła zasięgnąć wiedzy geograficzno-przyrodniczej:
http://img706.imageshack.us/i/dscf0456o.jpg/
BTW - robiłaś fotę a aparat jest na zdjęciu

A tutaj Enigma poszła zasięgnąć wiedzy geograficzno-przyrodniczej:
http://img706.imageshack.us/i/dscf0456o.jpg/
BTW - robiłaś fotę a aparat jest na zdjęciu
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]

Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
He he XD Jak widać dla szczura nie ma rzeczy niemożliwych. Moja Essi jakiś czas temu nauczyła się wskakiwać z łóżka na parapet i też zwiedza w najlepsze ;>
I to jest właśnie to, co jest w nich najlepszego - że nie biegają w szukaniu jedzenia, w jakże ludzkiej chęci POZNANIA.
Cudowne ^_______________^

I to jest właśnie to, co jest w nich najlepszego - że nie biegają w szukaniu jedzenia, w jakże ludzkiej chęci POZNANIA.
Cudowne ^_______________^

Denewa, bo ja tak bezczelnie nazwę zerżnęłamdenewa pisze:Twoja Szuflandia mi się z Kingsajz kojarzy...![]()
hehe, sama też to dopiero po wrzuceniu zdjęcia zauważyłamdenewa pisze:BTW - robiłaś fotę a aparat jest na zdjęciu![]()
denewa pisze:Enigma poszła zasięgnąć wiedzy geograficzno-przyrodniczej
to nasza cecha wspólna z Enigmą, choć ona często niestety lubi poznawać rzeczy karkołomne i jakże niebezpieczne. za wszelką cenęZirael pisze:I to jest właśnie to, co jest w nich najlepszego - że nie biegają w szukaniu jedzenia, w jakże ludzkiej chęci POZNANIA.