Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
klimejszyn
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: klimejszyn »

masz pisać co i jak, jaki jest, później jak się zachowuje z dziewczynami i dziewczyny z nim.. chcę wiedzieć wszystko ! :D
u mnie czeka 2 chłopców na stratę jajeczek ;D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Babli

Post autor: Babli »

Landrynka, ja Ninę znam tylko jako Ninę [tj. wiem że była czarna+], acz była szajka jeszcze za Niny :P
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

A ja siedze i panikuje że nie da rady załatwić transportu moim chłopaczkom ::)
Niby czerwonaona powiedziała, że da radę do wawy ale jak się pogoda unormuje, a to nie wiadomo kiedy będzie.. D:
O mamo, czuje że mi sie dziś jakiś koszmar przyśni. Że ktoś kto je wiezie ma wypadek, że zamarzną albo inne takie...XD
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

klimejszyn pisze:masz pisać co i jak, jaki jest, później jak się zachowuje z dziewczynami i dziewczyny z nim.. chcę wiedzieć wszystko ! :D
Dobrze , już uzupełniam swój temat :D
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
klimejszyn
Kontakt:

Sheeruun pisze: O mamo, czuje że mi sie dziś jakiś koszmar przyśni. Że ktoś kto je wiezie ma wypadek, że zamarzną albo inne takie...XD
Boże, Sheeruun, nawet nie strasz xD ja się tak bałam, że mi maluchy zamarzną jak je wiozłam ok 1,5 h do domu autobusem.. ale miały mnóstwo szmatek i butelkę z gorącą wodą, to jak w autobusie wsadziłam rękę do transportera to aż się wyciągać nie chciało, tak cieplutko ;D
bez szczurków...
klimejszyn
Kontakt:

Paul_Julian pisze:
klimejszyn pisze:masz pisać co i jak, jaki jest, później jak się zachowuje z dziewczynami i dziewczyny z nim.. chcę wiedzieć wszystko ! :D
Dobrze , już uzupełniam swój temat :D
no to czekam, bo aż chce mi się czytać :D
bez szczurków...
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Ahhh moj Wojtus tj ananas!! ;D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Post autor: UprzejmaCegła »

klimejszyn pisze:a nam się udało zmienić nazwę ponownie dzisiaj. dzięki Cegła O0
A ni ma za co :P myślenie zajęło mi 5 min i miło mi, że "kombosy" na marne nie poszły ;D
Sheeruun

Ej, ja już wiem co mój dzisiejszy sen oznaczał! ;D
Bo mi się śniło, że pojechałem z ojcem nad jezioro (a swoją drogą, czemu zawsze jak mi się śni jazda samochodem, to ja siedzię na dachu, zamiast w środku? ::) ) i siedzimy, czekamy na wujka i moich braci. No i tak jakoś nudno było, to połazić poszliśmy. Nagle patrzę - a tu takie zamoczone dwa szczurki płyną i juz się podtapiają z wysiłku! To ja wskakuję do wody i wyławiam je, i biegiem do domu (lol, ciekawe, że długo jechaliśmy, a trasę piechotą pokonałem w parę sekund xD) z zziębniętymi szczurami zawiniętymi w bluzę! A w domu pamiętam, że je osuszyłem i puściłem po domu, a one tak głaskania chciały <3 To chyba dlatego, że żaden z moich panów nie jest miziakiem, a ja bym chciał takiego miziaka.. ::)
I w ogóle, ja myślę, że to było proroctwo, że zarezerwuję te maluchy od klimejszyn! O!
Lol, siedzę i zacieszam do zdjęć tych dzieciaków ogoniastych.. :D
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

UprzejmaCegła pisze:A ni ma za co :P myślenie zajęło mi 5 min i miło mi, że "kombosy" na marne nie poszły ;D
I tak nie przebijesz raciczek :P Jak powrót do domu? Obyło się bez atrakcji?
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Jeeeeeeeej! Muszę narysować maltańczyka, samochód taki jak dałam na technikę, komiks na konkurs... Wszyscy mnie wykorzystują, a ja przecież nie umiem rysować T^T

Ahhh. Miziam Freyę ;D Jakie ona ma mięciuuutkie futerko <3 :D
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
klimejszyn
Kontakt:

Sheeruun pisze:Ej, ja już wiem co mój dzisiejszy sen oznaczał! ;D
Bo mi się śniło, że pojechałem z ojcem nad jezioro (a swoją drogą, czemu zawsze jak mi się śni jazda samochodem, to ja siedzię na dachu, zamiast w środku? ::) ) i siedzimy, czekamy na wujka i moich braci. No i tak jakoś nudno było, to połazić poszliśmy. Nagle patrzę - a tu takie zamoczone dwa szczurki płyną i juz się podtapiają z wysiłku! To ja wskakuję do wody i wyławiam je, i biegiem do domu (lol, ciekawe, że długo jechaliśmy, a trasę piechotą pokonałem w parę sekund xD) z zziębniętymi szczurami zawiniętymi w bluzę! A w domu pamiętam, że je osuszyłem i puściłem po domu, a one tak głaskania chciały <3 To chyba dlatego, że żaden z moich panów nie jest miziakiem, a ja bym chciał takiego miziaka.. ::)
I w ogóle, ja myślę, że to było proroctwo, że zarezerwuję te maluchy od klimejszyn! O!
Lol, siedzę i zacieszam do zdjęć tych dzieciaków ogoniastych.. :D
tak, to napewno było proroctwo ! :D
a powiem Ci, że maluszki są takie kochane..Twój aguciak zwiedza klatkę, a niebieściak śpi. jak się go mizia to się wyciąga i domaga głaskania po brzusiu ::)

zawsze zastanawiałam się jak to jest zajmowac się szczurzymi maluszkami.. może nie byłam z dzieciakami od początku, ale czuję się jakby to normalnie moje własne dzieci były ;D cudowne uczucie miziać takie maluszki, które potrzebują ciepła, miziania.. widzieć tyle tych ryjków wystających z domków, gdy tylko otworzy się klatkę, śpiących na pleckach, z wyciągniętymi łapkami.. ::)
bez szczurków...
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Jakiś czas temu Landryna mówiła o testach na płeć psychologiczną i, oczywiście, ciekawa Cegła musiała to znaleźć 8)
Rozwiązałam i wyszło mi, że:
- w skali męskości mam: 111/120
- w skali kobiecości: 88/120
- różnica płciowa to: 23/120

No i wyszło, iż mam uniwersalny Ueb ;D
lavena pisze:
UprzejmaCegła pisze:A ni ma za co :P myślenie zajęło mi 5 min i miło mi, że "kombosy" na marne nie poszły ;D
I tak nie przebijesz raciczek :P Jak powrót do domu? Obyło się bez atrakcji?
No jakoś wróciłam :D tylko musiałam czekać 2 godziny jazdy by móc pójść za potrzebą na tron ;D
Sheeruun

tak, to napewno było proroctwo ! :D
a powiem Ci, że maluszki są takie kochane..Twój aguciak zwiedza klatkę, a niebieściak śpi. jak się go mizia to się wyciąga i domaga głaskania po brzusiu ::)

zawsze zastanawiałam się jak to jest zajmowac się szczurzymi maluszkami.. może nie byłam z dzieciakami od początku, ale czuję się jakby to normalnie moje własne dzieci były ;D cudowne uczucie miziać takie maluszki, które potrzebują ciepła, miziania.. widzieć tyle tych ryjków wystających z domków, gdy tylko otworzy się klatkę, śpiących na pleckach, z wyciągniętymi łapkami.. ::)
Ajjj, słodko! Może w końcu będę miał miziaki.. aww, wyobrażam sobie głaskanie takiego ślicznego maleństwa po brzuszku ::)
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

A i zapomniałam dopisać: jestem "odwrócona" płciowo ;D nie wiem co to dokładniej znaczy, ale fajnie brzmi :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”