Ja i tak na narty nie zapieprzam, bo mam problemy z kolanami

Moderator: Junior Moderator
A ja też hahahaszczurfan pisze:Nie bój się Wentzowa, przypomne ci że musicie isc do szkoły, bliżej moich ferii
Narty tak mocno nie obciążają kolan.Wentzowa pisze: Ja i tak na narty nie zapieprzam, bo mam problemy z kolanami![]()
Za późnoyss pisze:ivcia: nie zakładaj. po co ci taka NKowa ekipa? ;P
Tylko, że ja moje kolanowe problemy mam dość "świeże" i dostałam narazie zakaz na jakiekolwiek wyczynyNina pisze:Narty tak mocno nie obciążają kolan.
Ja miałam zabieg na kolano a na desce i tak jeżdże. A to duuużo bardziej kolana obciąża![]()
Wentzowa, Nin, dlatego dobrze jest stosowac ortozy.. i chociaż ja chodzę w tym tylko po domu, bardzo dużo to daje.Wentzowa pisze:Tylko, że ja moje kolanowe problemy mam dość "świeże" i dostałam narazie zakaz na jakiekolwiek wyczynyNina pisze:Narty tak mocno nie obciążają kolan.
Ja miałam zabieg na kolano a na desce i tak jeżdże. A to duuużo bardziej kolana obciąża![]()
Ale nic, może za rok.
Ivcia - usuń to, usuń! (:
Hmm... Już kiedyś miałam i usunęłam... Poczekamy ile teraz wytrzymamWentzowa pisze: Ivcia - usuń to, usuń! (:
Ta, ciekawe jak długo tak będzieIvcia pisze: Połowy nie kojarzę A tutaj wszystko czarno na białym.
tylko ze nadużywanie może spowodować więcej zła niż dobrego, mięśnie i stawy zamiast pracować odpoczywają i słabną. Lepiej nosić tylko na początku rehabilitacji kiedy boli i jest ryzyko ponownego urazu.i chociaż ja chodzę w tym tylko po domu, bardzo dużo to daje.
pin, długo patrzyłam na mojego posta i nie wiedziałam, o co chodzi bo byłam swięcie przekonana że napisałam tak, jak Ty. i zastanawiam się o co chodzi =P jestem ślepa.pin3ska pisze:zalbi, chyba chodziło ci o ortezy