Ja to bym temat wątku zmieniła na taki z Szuflandią związany, bo bardzo fajnie się to wszystko kojarzy i składa, no i przecież u Ciebie szuflady to królestwo szczurasówsssouzie pisze:Denewa, bo ja tak bezczelnie nazwę zerżnęłamfajny film, u nas w szuflandii też fajnie, i wszystko pasuje
Sołzowy szubrawiec
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: sołzowe kleptomanki
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Denewa, to jest myśl!
tylko jeszcze muszę coś pokombinować w głowie, chyba, że mi pomożecie
trochę zdjątek dziś mamy, jedne bardziej ostre drugie mniej,
ale czasem te mało ostre są na tyle fajne, że szkoda ich nie dać.
dziś Ivcia zażyczyła sobie w albumie rodzinnym moje zdjęcie ze szczurami.
coś tam niby miałam, ale z profilu tylko, pobiegłam więc popstrykać coś wspólnego.
Mu z Enigmą pozwoliły na sesję, Kamizelka nie dała się, uciekła do szuflady.
wyglądam jak wyglądam, ale pracuję dziś przy internecie, a ten odbiera tylko na dole, gdzie są zaledwie 4stopnie.
jestem więc w bojowym rynsztunku
Mu znużona sesją:

nie wiem, czy ktoś zauważył łysinki na policzkach Enigmy? tak już teraz na obydwóch.made by Kamizelka,of course,
lepiej widać TU:

Mu to zdecydowanie najcałuśniejsza istotka
:

"ciekawe co ta Mu w niej widzi, że całuje?":

"ale ja nie chciałam zdjęć" KAmizelka:

przed samym wyjazdem w piątek zrobione, dziewczyny zostawiłam w takiej sytuacji:
Enigma:"nie martw się, będę się opiekować Mu":

Mu ogrodniczka:

WSPOMINKI
i jeszcze trochę archiwalnych zdjęć, jak to gdzieś już chyba obiecałam
nasz pierwszy pies, Kato. zginął tragicznie, pod kołami ciężarówki, potrącił go kierowca na wiejskiej drodze.byłam jeszcze malutka, ale pamiętam wciąż jak się nami opiekował...

kundelek, Nana nie wiadomo skąd się wzięła na blokowiskach, odprowadzała mnie z bratem zawsze do szkoły, można powiedzieć, że sama nas znalazła, ta trwałość w odprowadzaniu nas do szkoły zaowocowała przygarnięciem jej do domu.
musieliśmy ją uśpić 2 lata temu,w wieku 15 lat, miała olbrzymiego paskudnego ropnia na boku, nie dało się zaleczyć, zdjęcie zrobione ostatniego dnia ( ja się pożegnać nie mogłam, byłam za granicą...):

koty Kicor i Sura Sura czarnobiała, kotka z charakterem odeszła od nas 3 lata temu, Kicor nadal jest:

był jeszcze Szaraczek , odszedł na początku tego roku, nie mogłam znaleźć zdjęcia, jak znajdę, wrzucę.
widać go odrobinę tu:

bywały u nas i takie stworzonka: Kawka, odchowała się skakała u nas po dachach, wracała. któregoś dnia odleciała:

nasz pierwszy samotny szczurek, chłopiec, Niunio. był NASZ. uwielbiał nas wszystkich, towarzyszył nam w życiu codziennym:
(na zdjęciu Mańka, dziś ma już 9 lat)
no na dziś zdjęć raczej dość
tylko jeszcze muszę coś pokombinować w głowie, chyba, że mi pomożecie
trochę zdjątek dziś mamy, jedne bardziej ostre drugie mniej,
ale czasem te mało ostre są na tyle fajne, że szkoda ich nie dać.
dziś Ivcia zażyczyła sobie w albumie rodzinnym moje zdjęcie ze szczurami.
coś tam niby miałam, ale z profilu tylko, pobiegłam więc popstrykać coś wspólnego.
Mu z Enigmą pozwoliły na sesję, Kamizelka nie dała się, uciekła do szuflady.
wyglądam jak wyglądam, ale pracuję dziś przy internecie, a ten odbiera tylko na dole, gdzie są zaledwie 4stopnie.
jestem więc w bojowym rynsztunku
Mu znużona sesją:

nie wiem, czy ktoś zauważył łysinki na policzkach Enigmy? tak już teraz na obydwóch.made by Kamizelka,of course,
lepiej widać TU:

Mu to zdecydowanie najcałuśniejsza istotka

"ciekawe co ta Mu w niej widzi, że całuje?":

"ale ja nie chciałam zdjęć" KAmizelka:

przed samym wyjazdem w piątek zrobione, dziewczyny zostawiłam w takiej sytuacji:
Enigma:"nie martw się, będę się opiekować Mu":

Mu ogrodniczka:

WSPOMINKI
i jeszcze trochę archiwalnych zdjęć, jak to gdzieś już chyba obiecałam
nasz pierwszy pies, Kato. zginął tragicznie, pod kołami ciężarówki, potrącił go kierowca na wiejskiej drodze.byłam jeszcze malutka, ale pamiętam wciąż jak się nami opiekował...

kundelek, Nana nie wiadomo skąd się wzięła na blokowiskach, odprowadzała mnie z bratem zawsze do szkoły, można powiedzieć, że sama nas znalazła, ta trwałość w odprowadzaniu nas do szkoły zaowocowała przygarnięciem jej do domu.
musieliśmy ją uśpić 2 lata temu,w wieku 15 lat, miała olbrzymiego paskudnego ropnia na boku, nie dało się zaleczyć, zdjęcie zrobione ostatniego dnia ( ja się pożegnać nie mogłam, byłam za granicą...):

koty Kicor i Sura Sura czarnobiała, kotka z charakterem odeszła od nas 3 lata temu, Kicor nadal jest:

był jeszcze Szaraczek , odszedł na początku tego roku, nie mogłam znaleźć zdjęcia, jak znajdę, wrzucę.
widać go odrobinę tu:

bywały u nas i takie stworzonka: Kawka, odchowała się skakała u nas po dachach, wracała. któregoś dnia odleciała:

nasz pierwszy samotny szczurek, chłopiec, Niunio. był NASZ. uwielbiał nas wszystkich, towarzyszył nam w życiu codziennym:
(na zdjęciu Mańka, dziś ma już 9 lat)
no na dziś zdjęć raczej dość
...czyż nie dobija się koni...?
Więcej sołzowych zdjęć, omg zmienię orientację
Jejuuu, rozczuliłam się nad zdjęciem Nany. Taka bidulka, starowinka, babeczka...
Uroooczesssouzie pisze:"ale ja nie chciałam zdjęć" KAmizelka:
Jejuuu, rozczuliłam się nad zdjęciem Nany. Taka bidulka, starowinka, babeczka...
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
wiem wiem post pod postem.
Denewa mnie jednak zainspirowała do zmiany tematu.
zbiorowa wyrocznio, co myślisz na :szuflandia; kleptomankowy raj?
nie chcę wymieniać imion w tytule, więc mi tak wyszło.
ale może jakieś inne propozycje?
mile widziane, no,uprzejmie prosimy o ruszenie głową
Denewa mnie jednak zainspirowała do zmiany tematu.
zbiorowa wyrocznio, co myślisz na :szuflandia; kleptomankowy raj?
nie chcę wymieniać imion w tytule, więc mi tak wyszło.
ale może jakieś inne propozycje?
mile widziane, no,uprzejmie prosimy o ruszenie głową
o.o.
Wentzowa wpadła
Nana...za każdym razem gdy oglądam jej zdjęcie to płaczę.
odeszło od nas tyle zwierząt, ale Sura była kotką mamy, w stosunku do reszty potrafiła być wredna.
Szaraczek też miał swoje odchyły, leżał na kolanach, mruczał mruczał i nagle rzucał się i gryzł w czoło..
no dużo by wymieniać. Nana była do końca wspaniałą towarzyszką, opiekowała się wszystkimi zwierzakami,
choć niewielka, zawsze rzucała się w naszej obronie. (raz rzuciła się na pijaka, który za blisko podszedł do naszej młodszej siostrzyczki)
no i płakam sobie...
czemu one tak szybko odchodzą?
Wentzowa wpadła
wyczuwam kpinę?Wentzowa pisze:Więcej sołzowych zdjęć, omg zmienię orientację![]()
Nana...za każdym razem gdy oglądam jej zdjęcie to płaczę.
odeszło od nas tyle zwierząt, ale Sura była kotką mamy, w stosunku do reszty potrafiła być wredna.
Szaraczek też miał swoje odchyły, leżał na kolanach, mruczał mruczał i nagle rzucał się i gryzł w czoło..
no dużo by wymieniać. Nana była do końca wspaniałą towarzyszką, opiekowała się wszystkimi zwierzakami,
choć niewielka, zawsze rzucała się w naszej obronie. (raz rzuciła się na pijaka, który za blisko podszedł do naszej młodszej siostrzyczki)
no i płakam sobie...
Wolna szczurza szuflandia
Szczurki z szuflandii
Stadko z Szuflandii
Szuflandia - szczurzy raj
Jeszcze myślę...
Szczurki z szuflandii
Stadko z Szuflandii
Szuflandia - szczurzy raj
Jeszcze myślę...
a może szuflandia- jaskinia rozbójniczek?
eh nie wiem, moja inwencja twórcza jest dziś wyjątkowo niepłodna..
eh nie wiem, moja inwencja twórcza jest dziś wyjątkowo niepłodna..
Szuflandia - kraina wolnych szufladowych szczurasów
A bo u Ciebie wolne są...
A bo u Ciebie wolne są...
Albo... hehehe
Szuflandia czyli szczurki w skarpetkach
-
klimejszyn
- Kontakt:
jak ja lubię takie oczka jak ma Kamizelka ! moja agutka tęz ma takie jakby jej miały z orbit wyskoczyć i to taaakiee meegaaa słodkie
maja taki śmieszny ale uroczy wyraz pysia 
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ale żeby to było wiadomo, że to baby
szuflandia- kraina wolnych amazonek
szuflandia- kleptomanki w skarpetach..
tak mi się skojarzyło z robin hood i faceci w rajtuzach, zna ktoś?
szuflandia- kraina wolnych amazonek
szuflandia- kleptomanki w skarpetach..
tak mi się skojarzyło z robin hood i faceci w rajtuzach, zna ktoś?
mnie to zawsze zadziwia szczerze mówiąc, taki szczurzy zezikklimejszyn pisze:jak ja lubię takie oczka jak ma Kamizelka ! moja agutka tęz ma takie jakby jej miały z orbit wyskoczyć i to taaakiee meegaaa słodkiemaja taki śmieszny ale uroczy wyraz pysia
o a może: Szuflandia; Kingsajz w skarpetach?
Źle wyczuwasz, żadnej kpiny
Eh... Nana musiała być kochana
Wiem coś o stracie psa... okropne. Teraz napewno biega sobie beztrosko i opiekuje się wszystkimi psimi aniołkami ^^
Eh... Nana musiała być kochana
To jest dobre! Albo "Szuflandia czyli szczurki w stanikach"?denewa pisze:Albo... hehehe
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
-
klimejszyn
- Kontakt:
nie wiem czy normalne, ale już nie pierwszy raz widzę takiego zezika. u mnie chyba wszystkim kapturom na zdjęciach jak np wystawiają mordki z klatek widać takie gałska, no i aguciak:sssouzie pisze:mnie to zawsze zadziwia szczerze mówiąc, taki szczurzy zezikzastanawiałam się też czy to normalne?
http://img59.imageshack.us/img59/1134/4c800x600.jpg
pysiek taki trochę autystyczny, ale takie to urocze ..
bez szczurków...
Szuflandia czyli szczurki buszujące w sołzowych skarpetkach