u mnie to pewnie będziemy sobie z tatą nawzajem tak mówić za jakiś czas. tata aktualnie ma 8 mm, dąży do 10 ale wiem że na tym nie poprzestanieDK! pisze:Ojciec mojego kumpla, który teraz ma po 22mm stwierdził, żę ma "małe cipki" w uszach![]()

Moderator: Junior Moderator
u mnie to pewnie będziemy sobie z tatą nawzajem tak mówić za jakiś czas. tata aktualnie ma 8 mm, dąży do 10 ale wiem że na tym nie poprzestanieDK! pisze:Ojciec mojego kumpla, który teraz ma po 22mm stwierdził, żę ma "małe cipki" w uszach![]()
hahahahahhaDK! pisze:Już to widzę: " Tato.... ! Ale ty masz cipkę w uchu! ":D:D:D
nie robi się trudno, wystarczy szydło, cierpliwość no i trzeba pogodzić się z tym, że nieraz może się boleśnie wbić w palce. ja jak kiedyś nudząc się robiłam dready z syntetyków, to miałam wszystkie palce plastrami poobklejane - tak na wszelki wypadekgrzesia pisze:Dredy mają to cośDredy do pasa - wow
Jakiś czas temu myślałam, zeby sobie zrobić jednego czy dwa samodzielnie. Trudno się je robi?
U nas w empiku pracuje koleś, co ma blond dredy do pasa - świetnie to wyglądaDredy do pasa - wow![]()