u mnie to pewnie będziemy sobie z tatą nawzajem tak mówić za jakiś czas. tata aktualnie ma 8 mm, dąży do 10 ale wiem że na tym nie poprzestanieDK! pisze:Ojciec mojego kumpla, który teraz ma po 22mm stwierdził, żę ma "małe cipki" w uszach![]()
kolczykowanie(się)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
klimejszyn
- Kontakt:
Re: kolczykowanie(się)
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Już to widzę: " Tato.... ! Ale ty masz cipkę w uchu! "
:D:D:D
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
-
klimejszyn
- Kontakt:
hahahahahhaDK! pisze:Już to widzę: " Tato.... ! Ale ty masz cipkę w uchu! ":D:D:D
bez szczurków...
A tak z ciekawości, na głowie macie normalnie czy też nie?
Dready, warkoczyki, wygolone czy coś? Ja się znowu przymierzam do kolorowych dreadów 
-
klimejszyn
- Kontakt:
u nas na głowie normalnie
tata ma długie włosy, które uwielbiam bo mu się cudownie "falują" i sama bym takie chciała
a u mnie niedawno dready zostały ścięte, rozczesane i narazie nie planuję nic. wystarczy, że za kolczyki chcą mnie ze szkoły wywalić
a u mnie niedawno dready zostały ścięte, rozczesane i narazie nie planuję nic. wystarczy, że za kolczyki chcą mnie ze szkoły wywalić
bez szczurków...
Heheh
Też rozczesywałam dready. Masakra.
Mnie chcieli wywalić za kolczyki, zachowanie (nonkonformizm pod postacią nie zmieniania butów kiedy błota nie ma), brak współpracy na zajęciach, nieobecności, złe prowadzenie się ( nauczycielka mnie kiedyś zobaczyła z tanim winem na miecie), złe oceny (a miała 3 i wzwyż zwykle) itd.
Ale wszystko w imię mojego dobra. Bo mogę nie zdać matury, bo ta szkoła to dla mnie za wysoki poziom. A jak się dowiedzieli że swoją pracę maturalną piszę o szatanie, seksie i samobótwie ( Anton Szandor LaVey, Markiz de Sade, Wojaczek) jedna wice dyr powiedziałą mi że jak nie zmienię, to zobaczę ze nie zdam matury i ona się o to postara, a druga mnie pochwaliła ze jestem kreatywna, nie idę utartymi ścieżkami i jest super, byle tak dalej.
Matura z polskiego- 95 %
Mnie chcieli wywalić za kolczyki, zachowanie (nonkonformizm pod postacią nie zmieniania butów kiedy błota nie ma), brak współpracy na zajęciach, nieobecności, złe prowadzenie się ( nauczycielka mnie kiedyś zobaczyła z tanim winem na miecie), złe oceny (a miała 3 i wzwyż zwykle) itd.
Ale wszystko w imię mojego dobra. Bo mogę nie zdać matury, bo ta szkoła to dla mnie za wysoki poziom. A jak się dowiedzieli że swoją pracę maturalną piszę o szatanie, seksie i samobótwie ( Anton Szandor LaVey, Markiz de Sade, Wojaczek) jedna wice dyr powiedziałą mi że jak nie zmienię, to zobaczę ze nie zdam matury i ona się o to postara, a druga mnie pochwaliła ze jestem kreatywna, nie idę utartymi ścieżkami i jest super, byle tak dalej.
Matura z polskiego- 95 %
hehe jak tak czytam, co piszecie o rodzicach, to aż zazdroszcze
Moi po zobaczeniu kolczyka stwierdzili, że to już totalnie wieśniackie, że sie cofam w rozwoju i się mnie potem wstydzą...itp
W sumie po ostatnim tatuażu mogłam się tego spodziewać....
Cóż... kochana "tolerancyjna" rodzinka
(To nic, że jestem dorosła, pracuję i prócz wyżywienia i dachu nad głową mnie już nei sponsorują w niczym... Teraz mam większą motywacje, żeby się w końcu wybić z domu i przestać przynosić wstyd rodzince
)
Cóż... kochana "tolerancyjna" rodzinka
(To nic, że jestem dorosła, pracuję i prócz wyżywienia i dachu nad głową mnie już nei sponsorują w niczym... Teraz mam większą motywacje, żeby się w końcu wybić z domu i przestać przynosić wstyd rodzince
Pajton, tez tak mam ;/ Kolczyki itp to dla moich rodziców coś okropnego...
DK, widze że musze dziękować za moją szkołę, bo mimo iż lece na dwójach (ulubienica profesorów - najczęsciej pytana
) i w ogóle, nie chcą mnie wywalić. W miarę tolerancyjna jest ta szkoła, obuwia zmieniać nie trzeba...Ale dredów nie tolerują, taka dziewczyna zrobiła sobie 2 malutkie schowane pod innymi włosami a przyczepili się że niby będzie miała problemy na maturze.
Co na głowie? Zwykłe, długie, zawsze proste jak druty przefarbowane na taki dziwny rudy
DK, musiałaś zajeświetnie wygladać w tych kolorowych dredach
W ogóle dredy są boskie, tylko musiałabym strasznie długie włosy zapuścić bo mi się takie dłuuuuuugie naj podobają ;p
DK, widze że musze dziękować za moją szkołę, bo mimo iż lece na dwójach (ulubienica profesorów - najczęsciej pytana
Co na głowie? Zwykłe, długie, zawsze proste jak druty przefarbowane na taki dziwny rudy
DK, musiałaś zajeświetnie wygladać w tych kolorowych dredach
- Paul_Julian
- Kontakt:
Miałem przez kilka lat długie dredy. Pierwsze rozczesałem , wszystkie robione samodzielnie. Niestety , mam za slabe włosy na dready
Jak sie zmoczą , są piekielnie cięzkie. Ale były piekne , nawet mojej mamie sie podobały
Wolała jak nosiłem rozpuszczone niż jak spinałem w kitke .
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
-
klimejszyn
- Kontakt:
ja miałam dready do pasa. były cuudownee. robił mi przyjaciel, jeszcze do niedawna również właściciel długich dreadów.
podobały się mojemu tacie strasznie, i w gimnazjum pani od techniki codziennie się nimi zachwycała
no, ale przyszedł taki czas, że musiałam się z nimi pożegnać, właśnie jak szłam do technikum. ale kilka z nich nadal trzymam w komodzie
podobały się mojemu tacie strasznie, i w gimnazjum pani od techniki codziennie się nimi zachwycała
no, ale przyszedł taki czas, że musiałam się z nimi pożegnać, właśnie jak szłam do technikum. ale kilka z nich nadal trzymam w komodzie
bez szczurków...
Dredy mają to coś
Dredy do pasa - wow
Jakiś czas temu myślałam, zeby sobie zrobić jednego czy dwa samodzielnie. Trudno się je robi?
a moja mama sama mnie zaciągnęła do wujka, żeby przebił mi następna dziurkę w uchu =D (złotnik - jubiler, ma pistolet). ale to daaawno bylo..
DK! a może poddasz mi jakiegoś linka, gdzie można ściągnąc zatrute pióro? bo szukam i du.a, nie ma, nawet na torrentach, a obiecałam ściągnąc koleżance. ja osobiscie widziałam, jakos ostatnio nawet, B. widziała początek i mnie męczy, bo mam szybszy internet =P
DK! a może poddasz mi jakiegoś linka, gdzie można ściągnąc zatrute pióro? bo szukam i du.a, nie ma, nawet na torrentach, a obiecałam ściągnąc koleżance. ja osobiscie widziałam, jakos ostatnio nawet, B. widziała początek i mnie męczy, bo mam szybszy internet =P
No mi sie dredy też strasznie podobają - ale mam za cienkie i za słabe włosy, poza tym nie mam cierpliwości do zapuszczania... 
Grzesia, tyle, że ja mam tylko po jednej, standardowej dziurce i teraz co doszedł industrial - więc no AŻ taka ekstrawagandzka nie jestem
(bo do moich tatuaży już jakoś sie troche przyzwyczaili - choć nei tolerują). Pozatym już mam prawie 24 lata, do szkoły nie chodzę, pracę mam, więc mogliby już troche "wrzucić na luz" 
Grzesia, tyle, że ja mam tylko po jednej, standardowej dziurce i teraz co doszedł industrial - więc no AŻ taka ekstrawagandzka nie jestem
-
klimejszyn
- Kontakt:
nie robi się trudno, wystarczy szydło, cierpliwość no i trzeba pogodzić się z tym, że nieraz może się boleśnie wbić w palce. ja jak kiedyś nudząc się robiłam dready z syntetyków, to miałam wszystkie palce plastrami poobklejane - tak na wszelki wypadekgrzesia pisze:Dredy mają to cośDredy do pasa - wow
Jakiś czas temu myślałam, zeby sobie zrobić jednego czy dwa samodzielnie. Trudno się je robi?
bez szczurków...
U nas w empiku pracuje koleś, co ma blond dredy do pasa - świetnie to wyglądaDredy do pasa - wow![]()
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..