Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Sheeruun

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Sheeruun »

Chyba się przenoszę! ;D
U nas w szkole to 12 chłopaków jest łącznie, poza mną. Ale nie ma fajnych :( :D
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

to do jakiej Ty szkoły chodzisz, że tak cienko z facetami ? :D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Rhenata pisze:dlaczego jak widzę ogłoszenie 'pilnie che szczurka' itp to mam wrażenie ze cos jest nie tak? jak można chcieć szczurka natychmiast i to rexa? na rozmnożenie...? a z hodowli nie chce bo drogi? a może dlatego ze kontrolowany przed i po adopcji z klauzula w umowie ze nie wolno rozmnażać...
albo to szczeniacka zachcianka, na zasadzie :ja chcę, teraz, zaraz już. pseudohodowca raczej kupiłby w sklepie albo u naszych czeskich sąsiadów i wydałby tą kasę bo by mu się to zwróciło z nawiązką.
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Do salezjanek \m/ ;D
nie no, teraz jest ich już więcej, bo z moim rocznikiem zaczął się tam kierunek "technik obłusgi turystycznej" a wcześniej tylko "technik technologii odzieży". A na odzieżówkę coś się facetom nie chciało ;D
No i liceum jest też. Chyba też niedługo xP
W ogóle mała szkółka więc co się dziwić xD
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

Zadzwoniła dziś do mnie koleżanka, do płotu domu jej rodziców ktoś w nocy przywiązał szczeniaka. :-\
Podobno grzeczny nie sika w domu, na ogród bez smyczy nie chciał wyjść. Niestety nie może tam zostać. Będziemy mu od jutra szukali domku. Może ktoś chętny na pieska?
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Chamstwo i znieczulica nie zna granic... Ja tez co chwila znajduje psy.
A raz facet po prostu sobie poszedl ot tak. Jakby wyrzucil przy mnie nic nie znaczacy smiec.
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

alken pisze:
Rhenata pisze:dlaczego jak widzę ogłoszenie 'pilnie che szczurka' itp to mam wrażenie ze cos jest nie tak? jak można chcieć szczurka natychmiast i to rexa? na rozmnożenie...? a z hodowli nie chce bo drogi? a może dlatego ze kontrolowany przed i po adopcji z klauzula w umowie ze nie wolno rozmnażać...
albo to szczeniacka zachcianka, na zasadzie :ja chcę, teraz, zaraz już. pseudohodowca raczej kupiłby w sklepie albo u naszych czeskich sąsiadów i wydałby tą kasę bo by mu się to zwróciło z nawiązką.
Ale za to jaka "inteligentna" odpowiedz padła w rexowym temacie ....
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

Paul_Julian pisze:
alken pisze:
Ale za to jaka "inteligentna" odpowiedz padła w rexowym temacie ....
racja,czytalam temat i az brak mi slow .
mnie bardzo denerwuje jak komus sie wydaje,ze pozjadal wszystkie rozumy...
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Mnie sie nie chcialo odpowiadać . Dziewczyna wystarczyło , zeby na spokojnie wytłumaczyła dlaczego akurat chce rexy i dlaczego oba jej szczurki są same. Powody mogą być rózne. Jestem w stanie zrozumieć wiele rzeczy , nawet to , jesli szczurek jest sam, ale poswieca mu sie max czasu. Tak było ze szczurkiem dzieczyny , od której miałem Pati. Po prostu nie mogła miec dwójki. Ale za to teraz szuka dwójki :)
Nie dociera do mnie argument w stylu " moje samotne szczurki nie wyglądają na nieszczesliwe ".

Swoją drogą ciekawi mnie co z tym gosciem Gonzalesem, który sie niezle zapowiadał, ale potem była cała ta akcja , ze niby ratował szcura , który wypadł z okna , podesłał rtg skradzione z innego forum ..
http://szczury.org/viewtopic.php?f=7&t= ... 8&#p631648

Nie ma chyba już tego tematu , tak poza tym ...
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Dopadło mnie jakieś paskudne choróbsko. :-X Siedzę w pracy i "umieram". :( Mogę wytrzymać ból gardła, kaszel, katar...ale gorączka mnie wykańcza po prostu. :-X Nienawidzę tego uczucia nóg jak z waty i piekących oczu...blehhh ::)
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

To najlepiej jakbyś od razu poszła do domu >_< Do łózka , herbata z lipy i sie wygrzewać .
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Paul_Julian pisze:To najlepiej jakbyś od razu poszła do domu >_< Do łózka , herbata z lipy i sie wygrzewać .
Marze o tym! ::) Niestety muszę siedzieć w pracy do 21:00..nie ma mnie kto zastąpić, a żadne L4 nie wchodzI w grę. :-\
Nie stać mnie na uszczuplenie wypłaty :-X
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Kurcze , moze chociaż ktoś (albo Ty) może wyskoczyć do apteki po fervex albo polopirynę ? Praca do 21 , okropność , współczuję !
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Paul_Julian pisze:Kurcze , moze chociaż ktoś (albo Ty) może wyskoczyć do apteki po fervex albo polopirynę ? Praca do 21 , okropność , współczuję !
Apteka zaliczona. ;) Mam nadzieję, że chociaż ta temperatura spadnie. :-X
Do pracy po 12h można się przyzwyczaić. ;) Są też plusy, mam wolne co drugi dzień ;)
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Paul_Julian pisze: Ale za to jaka "inteligentna" odpowiedz padła w rexowym temacie ....
nie docztałam bo już temat wyczyszczony.
z resztą kto by dał szczura takiej osobie :P
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”