U nas w szkole to 12 chłopaków jest łącznie, poza mną. Ale nie ma fajnych

Moderator: Junior Moderator
albo to szczeniacka zachcianka, na zasadzie :ja chcę, teraz, zaraz już. pseudohodowca raczej kupiłby w sklepie albo u naszych czeskich sąsiadów i wydałby tą kasę bo by mu się to zwróciło z nawiązką.Rhenata pisze:dlaczego jak widzę ogłoszenie 'pilnie che szczurka' itp to mam wrażenie ze cos jest nie tak? jak można chcieć szczurka natychmiast i to rexa? na rozmnożenie...? a z hodowli nie chce bo drogi? a może dlatego ze kontrolowany przed i po adopcji z klauzula w umowie ze nie wolno rozmnażać...
Ale za to jaka "inteligentna" odpowiedz padła w rexowym temacie ....alken pisze:albo to szczeniacka zachcianka, na zasadzie :ja chcę, teraz, zaraz już. pseudohodowca raczej kupiłby w sklepie albo u naszych czeskich sąsiadów i wydałby tą kasę bo by mu się to zwróciło z nawiązką.Rhenata pisze:dlaczego jak widzę ogłoszenie 'pilnie che szczurka' itp to mam wrażenie ze cos jest nie tak? jak można chcieć szczurka natychmiast i to rexa? na rozmnożenie...? a z hodowli nie chce bo drogi? a może dlatego ze kontrolowany przed i po adopcji z klauzula w umowie ze nie wolno rozmnażać...
racja,czytalam temat i az brak mi slow .Paul_Julian pisze:Ale za to jaka "inteligentna" odpowiedz padła w rexowym temacie ....alken pisze:albo to szczeniacka zachcianka, na zasadzie :ja chcę, teraz, zaraz już. pseudohodowca raczej kupiłby w sklepie albo u naszych czeskich sąsiadów i wydałby tą kasę bo by mu się to zwróciło z nawiązką.Rhenata pisze:dlaczego jak widzę ogłoszenie 'pilnie che szczurka' itp to mam wrażenie ze cos jest nie tak? jak można chcieć szczurka natychmiast i to rexa? na rozmnożenie...? a z hodowli nie chce bo drogi? a może dlatego ze kontrolowany przed i po adopcji z klauzula w umowie ze nie wolno rozmnażać...
Marze o tym!Paul_Julian pisze:To najlepiej jakbyś od razu poszła do domu >_< Do łózka , herbata z lipy i sie wygrzewać .
Apteka zaliczona.Paul_Julian pisze:Kurcze , moze chociaż ktoś (albo Ty) może wyskoczyć do apteki po fervex albo polopirynę ? Praca do 21 , okropność , współczuję !
nie docztałam bo już temat wyczyszczony.Paul_Julian pisze: Ale za to jaka "inteligentna" odpowiedz padła w rexowym temacie ....