klimejszyn pisze:jeejku.. prześliczne są
a my chyba też pomyślimy nad czajnikiem i kamieniem, bo dogrzewamy i suche to powietrze takie..

dziewczyny z chęcią wciągały mokre powietrze, zauważyłam tez wcześniej, że Mu ciężko oddycha suchością, więc to w zasadzie specjalnie dla niej. po tej kuracji z ulgą zauważyłam, że oddech wrócił do normy. niestety mam metalowy czajnik i ciekawskie baby do kompletu, i muszę pilnować, żeby na łapkach bąble nie powyskakiwały
denewa pisze:A minkę ma taką zaskoczoną ciut przestraszoną
ma to po mnie:) też nie lubię zdjęć:]
wiesz, jakby Ciebie ciągle głaskać chcieli, też byś była przestraszona
denewa pisze:Dobrze, że uprzedziłaś sssouzie bo w tych słodkich, niewinnych oczach ja rzeczywiście nie widzę cienia grzeszku:
właśnie wiedziałam, że nikt nie uwierzy! ona potrafi sprawiać dobre wrażenie
witamy Delilah w naszych skromnych progach
*Delilah* pisze:gdzie piękne szczurze stopeczki ,tam i ja;)
to zrobimy specjalnie for ju powtórkę Enigmowych stópek:
gdzieś na forum ktoś kiedyś założył temat, ze z jego obserwacji wynika, ze szczury nie lubią koloru żółtego.
szkoda, ze się nie sprawdza, bo owy sweterek i ja lubiłam. do pierwszej potężnej dziury
no cóż, przynajmniej mam pewność, ze w wełence nie zmarzną
przy okazji powtórki stópkowego zdjęcia przypomniałam sobie coś, o czym nie wspomniałam:
z wielkim żalem serca niedawno pożegnałyśmy się z siankowym domkiem,
upodobania Kamizelkowe do gryzienia okazały się być śmiertelne dla domku.
może kiedyś kupimy kolejny, na razie nie będzie, bo 14 zł na krótki okres czasu podarowany przez ząbki kamizelkowe zdecydowanie nie kalkuluje się. wolę wydać na lepszą karmę, albo zrobić zapas bułek do suszenia