LaCoka ta fota jest rzeczywiście śliczna. Nie wiem czemu ją przegapiłam...LaCoka pisze:Mała damulka, łapka założona na łapkęKrejzoolek pisze:ahh. śliczna .
http://lh5.ggpht.com/_fE0WqLxbAqQ/SawzO ... gp0681.jpg
Mój wypasiony harem :D
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Mój mały harem ;)
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
oooo, ja to ogłoszenie widziałam i się zachwycałam, i w pełni rozumiem Twój argument "ZA":
http://lh5.ggpht.com/_fE0WqLxbAqQ/SawzI ... gp0672.jpg
chłopak miał świetny aparat do takich zdjęć, ile ja bym za taki dała...
a mnie zachwyca również to zdjęcie:LaCoka pisze:no bo, no bo, no bo one są takie oooooo
![]()
http://lh5.ggpht.com/_fE0WqLxbAqQ/SawzI ... gp0672.jpg
chłopak miał świetny aparat do takich zdjęć, ile ja bym za taki dała...
...czyż nie dobija się koni...?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bee ... 11ebc.html Zima mały chlejus 
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ff4 ... 6b07f.html Herunia
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d83 ... c9291.html noooooskiiii!
Hera i Kizia - uwielbiamy hamak od Ogoniastej 
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ff4 ... 6b07f.html Herunia
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d83 ... c9291.html noooooskiiii!
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
- Krejzoolek
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bee ... 11ebc.html jaaaa, umarłam XD
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
LaCoka, wiesz... teraz to juz nie jest TWÓJ mały harem
A foty gdzie?;>
A foty gdzie?;>
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Teraz to jest harem Paska i Filipkapin3ska pisze:LaCoka, wiesz... teraz to juz nie jest TWÓJ mały harem![]()
A foty gdzie?;>
Fotki postaram się wrzucić jeszcze dzisiaj
To tera może tak pokrótce co to się wczoraj w haremie działo
Ok 18:30 umówiłam się w arkadii ze Szczurfanem na odbiór Paska, Filipa i (to był szantaż!) Buźki
Okazało się, że miała miejsce mała stłuczka i po godzinie czekania postanowiłam polecieć na piechotę po ogony do samochodu, którym były przewożone
Po powrocie do domu chłopcy poniuchali, stwierdzili, że mają wszystko w D. i poszli spać na hamaczku tuląc między sobą Buźkę
Ne udało mi się jeszcze osiatkować nowej klatki ale nie przeszkadza to ani chłopakom ale Buźce więc spali sobie w takiej cała noc
A teraz tak z innej beczki: kojarzycie może ogłoszenie o beżowych husky z Wrocławia? Zanim znalazło się ono tu i [CENZURA - UWAGA BO MOD SIĘ WKURZY] było na takim małym, rzadziej uczęszczanym forum. Zajrzałam tam parę razy bo maluchy mnie urzekły, widzę, że chętnych brak ;> więc ot tak z ciekawości napisałam wiadomość prywatną do właścicielki, zero odzewu. Tego samego dnia ogłoszenia pojawiły się na wszystkich większych forach a za dwa dni były zamknięte bo wszystkie maluchy zarezerwowane.
Kilka dni później dostaję prywatną wiadomość na tamtym małym forum d właścicielki (okazało się, że wcześniej nie wiedziała co to PW i dlatego odpisała dopiero po takim czasie) i co? I pyta czy chcę jedną dziewczynkę bo jeszcze jest ;P
Decyzja została podjęta dość szybko, kiedy pokazałam Lubemu jej zdjęcie usłyszałam "dawaj ją"
I tak oto wczoraj dzięki zorganizowanej akcji Ogoniastej i Yes [CENZURA - UWAGA BO MOD SIĘ WKURZY] (dziękuję raz jeszcze, jesteście wielkie! :*) trafiła do nas mała beżynka (jak się w domu okazało dumbo
Jak tylko znajdę chwilkę to będą foty ;>
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
Uhh edit wróć ;/
Zapomniałam dopisać, że chłopak u którego przebywała ostatnio Buźka strasznie ją zaniedbał
Mała jest wychudzona, ma wydarte futerko na bródce i szyjce i całe te okolice są w strupkach. Poryfirynę wycierałam jej wczoraj aż z karczku ;/
Ale jest oazą spokoju, nawet nie drgnęła kiedy ją przemywałam wacikiem, jej zachowanie kojarzy mi się z Amisią, takie grzeczne i urocze "tylko mnie kochaj"
Zapomniałam dopisać, że chłopak u którego przebywała ostatnio Buźka strasznie ją zaniedbał
Mała jest wychudzona, ma wydarte futerko na bródce i szyjce i całe te okolice są w strupkach. Poryfirynę wycierałam jej wczoraj aż z karczku ;/
Ale jest oazą spokoju, nawet nie drgnęła kiedy ją przemywałam wacikiem, jej zachowanie kojarzy mi się z Amisią, takie grzeczne i urocze "tylko mnie kochaj"
widziałam to małe beżowe cudo wczoraj w pociągu - dziewuszka jest prześliczna! 
pogłaszcz dumbolka ode mnie po tych słodkich uszkach
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Dziękujemy bardzounipaks pisze:widziałam to małe beżowe cudo wczoraj w pociągu - dziewuszka jest prześliczna!
A weź i ją pogłaszcz jak to to biega jakby miało torpedę w dupce
Już się z moim Feciorem zaprzyjaźniła i wspólnie demolują kuchnię
Kobieto, ileś Ty tych szczurów uzbierała już, co?
Ale to Szczurfan zaniedbał Buźkę czy co, bo nie zrozumiałam, albo nie jestem w temacie, a pewnie oba;)?
Ale to Szczurfan zaniedbał Buźkę czy co, bo nie zrozumiałam, albo nie jestem w temacie, a pewnie oba;)?
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
16alken pisze:Kobieto, ileś Ty tych szczurów uzbierała już, co?![]()
![]()
Pokrótce sprawa wyglądała tak: Szczurfan miał dwie samiczki (Mordzię i Buźkę) i wziął od Pin Filipka i Paska i jego rodzice się zdenerwowali (bo zrobił to bez ich zgody/wiedzy) i kazali mu oddać wszystkie ogony. Chopy mieli przyjechać do mnie a dziewuszki trafiły do dość nieodpowiedzialnej osoby (Mordzia w międzyczasie umarła
Buziek jest przestraszona, chudziutka, drobniutka, bardzo podrapana (aż futerko jest wydarte i widać małe ranki) cała w poryfirynie ;/ ale podpasamy ją już i tulimy ile się da, ku jej widocznej uciesze
o, to naprawdę nie jestem w temacie:P, nie wiedziałam że Szczurfan musiał oddać szczury. no teraz to już na pewno bezpieczna jest 
ze mną: leszek, kendrick
no a focie? 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam