Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Szyszka-moja modelka (wierzcie lub nie ale z minutę siedziała tej pozycji i nawet nie drgnęła oczywiście komentarz Lubego "o patrz, Szyszka się zawiesiła" )
Banshee wcina serek-trochę zaspana jestem <3
W sweterku podarowanym przez [CENZURA - UWAGA BO MOD SIĘ WKURZY]
No i Panowie
No cześć maleńka...to jak...do mnie...czy do Ciebie?
Bo ja lubię zrobić pierdzielniczek
Hello
Tutaj widać spuchnięta nózię
Buziulek (na razie tylko jedno bo nie chcę jej stresować aparatem)
I na koniec mistrzowska Banshee
Ukradłam ciastko i jestem z tego dumna!
pin3ska pisze:A nózia Paska zchodzi juz?
I zapytam jak tam ich kulki? Wchłoneły sie juz?
Nózia jest lekko opuchnięta (nie wiem jak wyglądała kiedy był jeszcze u Szczurfana) ale ta opuchlizna jest twarda jak kostki
Kulki jeszcze nieco widoczne (bardziej u Filipka) a Pasek miał wczoraj zaczerwienionego siusiaka (Luby stwierdził, że się "nadwyrężył" a Szczurfan, że jestem zboczona i gdzie mu zaglądam ) ale dzisiaj już zbladł
Ale powiem Ci, że Filipek to taki miziak... jak się dzisiaj do mnie przykleił to głaskałam go z godzinę a jak przestawałam to trącał swoją główka w mój podbródek i się patrzył z wyrzutem
A Pasek pierwsze co zrobił po wyjęciu z transportera to ulokował się na moich kolanach a jak go pogłaskałam to zaczęło się zgrzytanie i pulsowanie oczętami
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
DK! pisze:A jak ten maluszek co wczoraj do Cię przyjechał ?
To właśnie Banshee
O matko, nie doczytałam tego.
Co za mordka cudowna!
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Napiszę książkę o Banshee jako 'wcinająca ser'. Kocham jej uszy...
Przystojniaki z tych facetów.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Wiem!
Cały czas rysy mordki Filipka z kimś mi się kojarzyły, delikatnie przymrużone oczka, szeroka żuchwa i taka hmm lowelasowatość (nie ma to jak słowotwórstwo z rana ) i już wiem kogo mi przypomina! Toż to Elwis jako żywy Wierzycie w reinkarnacje?
Czekam tylko aż mi zacznie śpiewać
Za to Pasek został nazwany Mansonem bo ma czasami takie mordercze spojrzenie
Więc mamy Filipka a ka Elvisa i Paska a ka Mansona