Sheruunowe Potwory

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Sheeruun

Re: Sheeruunowe potwory ^^

Post autor: Sheeruun »

Uwielbiam robić zbliżenia różnych części szczurzych ciałek, szczególnie łapek, aww :-* Chyba kiedyś zrobię wystawę z każdą częścią ciała po kolei ;D

Obrazek
Obrazek "czego nas budzisz? spać chcemy!" ahh te miny! ;D
Obrazek "a spadaj i mi po oczach nie świeć tym.."
ObrazekObrazek

Ostatnio (no, to jakoś w niedzielę było..) chłopcy dostali całe jabłko do zjedzenia i zabawy. Uśmialiśmy się z mamą do łez, kiedy Artemis chwycił je w zęby, zadarł wysoko głowę i pobiegł z nim w kąt.. gdzie dopadła go reszta, więc z tym jabłkiem zwiał na kanapę. Nie wiem jak dał radę na nią wskoczyć, ale siłę ma jak widać, bo mu takie jabłko unieść i z nim skakać to nie problem :D
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

I chłopcy w swoim ulubionym kącie - zdjęcia robione tuż po sprzątaniu, a już nasyfione ::)
ObrazekObrazekObrazek
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Vivon

Post autor: Vivon »

Super ; )
Z tym jabłkiem to świetne ;D
Cheedarek [*]
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Post autor: Krejzoolek »

te niewyspane minki . http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 48dcb.html
a z tymi zdjęciami każdej części ciałka to bardzo dobry pomysł . !
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Sheeruun

Ta durna Sara prawie mnie do zawału dziś doprowadziła. Nigdy więcej nie spróbuję sprawdzić, jak pies zareaguje na szczura..
Wziąłem Miśka i trzymałem go najpierw przy sobie, a mama Sarę za obrożę i patrzyła. Nie wyrywała się ani nic. To przysunąłem Miśka do niej żeby poniuchała i wgl.. Było ok, powąchała tylko i dalej patrzyła. To potem ją bardziej puściliśmy, tj mama dalej ją trzymała, ale Sara stała sama na podłodze a nie na kolanach u mamy. A ta cholera mała wąchała, wąchała.. i nagle spróbowała ugryźć Miśka! Trzasnęła zębami nad jego pyszczem. Gdyby nie to że szybko odsunąłem ręce ze szczurem, to Misiek nie miałby głowy.. :-X
Nie wiem co bym zrobił gdyby coś mu się stało, chyba bym zatłukł tego durnego psa..

A dziś jak wracałem z domu ciotki (byłem u chomika posprzątać, bo jak ich nie ma to ktoś się musi nim zająć - pocieszne zwierzątko :D ), wychodziłem na klatkę schodową, a tu taka myszka grubiutka przebiegła koło mnie i do piwnicy zwiała :D Śliczna była :D

Zdjęcia miałem z wczorajszego spaceru dać, więc daję. A raczej wszystkie wczorajsze foty dam ^^ Znowu wracam do pomniejszonych zdjeć a nie miniaturek, bo ja dużo fot robię, a to duże się długo ładują i w ogóle.. ::) Tak szybciej.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

alee śliczne te psiaki na śnieguu ::)
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Sheeruun pisze:Nie wiem co bym zrobił gdyby coś mu się stało, chyba bym zatłukł tego durnego psa..
Dlatego ja uwazam , że psy i koty mogą szczury oglądać jedynie przez pręty klatki.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Sheeruun

Paul, nie zawsze. Moja Sonia jest przykładem tego, że pies i szczury mogą być ze sobą w przyjaźni - ona się nimi opiekuje, bawi się z nimi, przynosi im nawet ze swojej miski jedzenie i podaje ;)
Jednak przekonałem się, że ona jest chyba jednym z niewielu takich przypadków..
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

śliczne pieski ! a ta łapeczka odciśnięta w śniegu ::)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Sheeruun

Jutro rano jadę po maluszki od Klimejszyn i Cyklo :D
Mam autobus przed 7, a w domu będę około 13 :) Nie mogę się doczkekać! :D

Zdam wam relację jak wrócę, napewno będą też foty z łączenia.. ;)
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Mam nadzieję że się polubisz z labisiami :D
Masz już pomysł na imiona?
klimejszyn
Kontakt:

czekam aż dotrzesz do domu, powrzucasz zdjęcia, no i oczywiście wymiziasz, wycałujesz po brzuchach i wymęczysz maluchy, no i labiśków też rzecz jasna, bo wszystkie te chopaki cudowne są ! :)
bez szczurków...
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Śniegowe piesy cudne!! :D
ehhh..doszczurzanie ::) Zazdraszczam ;D Jak już dotrą, to szybko chwal się nowymi pięknościami. ;D

Wracaj do miniaturek!! Obrazek
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Awatar użytkownika
Dorotka96

Post autor: Dorotka96 »

Zawsze chciałam mieć psiaki! Głupia, nieprzystosowana dla psów chata! Ach, ale są szczury.
Super sesyjka piesośniegowa.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Sheeruun

Dojechaliśmy bezpiecznie bez żadnych przygód, poza tym że w drodze do Białegostoku ledwo przeżyłem, tak mi sie siku chciało, a w drodze powrotnej zasnąłem przy muzyce, co mi się pierwszy raz w życiu zdarzyło.. ::) Jakoś tak oparłem się o szybę i momentalnie odlot był :D Co raz się tylko budziłem i zaglądałem do maluchów :P
Co tam dużo gadać - daję foty!
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek - liczcie! wszyscy się zmieścili.. :D
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Jakośc marna bo większość robiona bez lampy, nie chciałem straszyć maluchów :)
Najodważniejszy był kaptur, wylazł od razu z transportera jak siadłem z nim na kolanach i zaczął mnie obwąchiwać :) Potem i reszta się ruszyła i trochę poniuchała.
Do tej pory z transportera nie wyleźli husky i agutowy blut. Blutowi się chyba nie podoba Aki, bo strasznie się na niego szczerzy, a do reszty jakos nie ::) Ale chyba będzie dobrze. Teraz siedzi z nimi Japek, który chyba sobie wziął za cel życiowy niańczenie maluchów :D
Co do imion, narazie brak pomysłów, ochrzczeni zostali jedynie agut i labinki. Agut to Vincent, a waciki Siergiej i Sky :)
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
klimejszyn
Kontakt:

cudaki, uwielbiam duże stadka :)
rodzice już wiedzą, czy dopiero dostaną zawału jak zobaczą ? :D

wytarmoś wszystkie, wszystkie ! :)
bez szczurków...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”