Żeby moje chociaz trzepotały uszami .... Moje jak maja rujkę to latają naokoło, rozrzucając wszystko na boki, jak by je ktoś w pięty kłuł szpilkami.klimejszyn pisze:Łatula mi rujkuje, siedzi koło mnie i trzepota uszami
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Dobrze, że samce nie maja rujki XDDD
Odzyskałem dziś gitarę, brat mi nawet struny przed oddaniem na nowiutkie wymienił
Mam teraz zapał, po czterech latach od kupna gitary może czegoś się w końcu nauczę
Zaczynam od "Can you feel the love tonight", już mi wychodzi nawet!
Odzyskałem dziś gitarę, brat mi nawet struny przed oddaniem na nowiutkie wymienił

Zaczynam od "Can you feel the love tonight", już mi wychodzi nawet!

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Ja się już chyba rok męczę z moją gitarką. W sumie nie umiem prawie nic. Ale się nie poddam! Nauczę się sama grać i już !
Aaaa! Mam teraz jakiś dziwny zapęd do rysowania kotów. Po prostu chce mi się je rysować i rysować i rysować
....

Aaaa! Mam teraz jakiś dziwny zapęd do rysowania kotów. Po prostu chce mi się je rysować i rysować i rysować

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Ja nie umiem kota narysować. Dużego, typu gepard, lew, tygrys, to owszem, ale te domowe to masaaakra! Jakieś trudne xD
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Jeśli mam zdjęcie i się przyłożę to w sumie wszystko jakoś tak równo, nie ma że coś trudniej czy coś
Gorzej jak z pamięci - wtedy mogę w miarę przyzwoicie narysować coś, co bardzo często widzę i umiem szczegółowo odtworzyć tego obraz w pamięci 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
Ty masz naprawde tworcza nature. zazdroszczeVicka211 pisze:Jeśli mam zdjęcie i się przyłożę to w sumie wszystko jakoś tak równo, nie ma że coś trudniej czy cośGorzej jak z pamięci - wtedy mogę w miarę przyzwoicie narysować coś, co bardzo często widzę i umiem szczegółowo odtworzyć tego obraz w pamięci

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
-
- Kontakt:
u mnie nie wszystkie uszami trzepotają. Łatka wczoraj robiła to pierwszy raz, ale tak ostro, że odrobiła sobie te braki z ponad dwuletniego życiaPaul_Julian pisze:Żeby moje chociaz trzepotały uszami .... Moje jak maja rujkę to latają naokoło, rozrzucając wszystko na boki, jak by je ktoś w pięty kłuł szpilkami.klimejszyn pisze:Łatula mi rujkuje, siedzi koło mnie i trzepota uszami

np Herka i Benitka nigdy nie trzepotały uszkami jak się je molestowało, a reszty rujkującej chyba nie widziałam, albo poprostu nie pokazywały się

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Wrr! Jestem wściekła, wściekła i odgryzę chyba sobie pięte!
Byłam w zoologu po Rat Nature, wracam do domu, otwieram karmę, nasypuje szczurom, i nagle patrze a opakowaniu "Degu Nature" dla koszatniczek... wrrr!
Czy to im zaszkodzi? ;/
Byłam w zoologu po Rat Nature, wracam do domu, otwieram karmę, nasypuje szczurom, i nagle patrze a opakowaniu "Degu Nature" dla koszatniczek... wrrr!
Czy to im zaszkodzi? ;/
raczej wątpię żeby im zaszkodziło, ale poczytaj na wszelki wypadek skład karmy
A ja sobie właśnie zrobiłam na jednym paznokciu diamencikową tęczę 

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
piszę dokładnie tak:Rhenata pisze:raczej wątpię żeby im zaszkodziło, ale poczytaj na wszelki wypadek skład karmy
"Produkty pochodzenia roślinnego, marzywa (min. 11,5 % z czego 3% marchwi, 5% topinambura (?!?!?!), i 6% pasternaku (?!) ), warzywne ekstrakty proteinowe, minerały, ziarna, (z czego 91% siemie lniane), FOS( ?!), zioła, ekstrakt z aksamitki wyniosłej, algi, ekstrakt z juki, -||- z pestek winogron. "
i dalej tak skład w procentach czyli 14% białko surowe, tłuszcz surowy 15%... itp...
was nie było, jak to opisywałam u siebie, wszyscy nowiPaul_Julian pisze:Żeby moje chociaz trzepotały uszami .... Moje jak maja rujkę to latają naokoło, rozrzucając wszystko na boki, jak by je ktoś w pięty kłuł szpilkami.klimejszyn pisze:Łatula mi rujkuje, siedzi koło mnie i trzepota uszami

na co dzień lgnęła do mnie, a w rujce mnie olewała, tuliła się do p., nie mógł jej od siebie oderwać, bo się tak wywijała i wtulała na nowo, potrafiła na niego skoczyć jak otwierał klatkę. siedziała mu na ramieniu dosłownie godzinami nieruchomo, a jak się do niej odezwał, trzęsła uszkami

rozważam bazarek z różnymi rzeczami z domu, których mam nadmiar

robić czy nie robić? oto jest pytanie. bo ostatnio się tego namnożyło. a ja w dodatku nie na szczytny cel tymczasu, tylko na nieszczytny poprawienia własnej sytuacji finansowej

robić?
ten się nie myli, kto nic nie robi
-
- Kontakt:
yss - dobrze, że moje się w nikim nie zakochują
a co do bazarku - rób

a co do bazarku - rób

bez szczurków...
jasne ze robić
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)