Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Paul_Julian »

klimejszyn pisze:Łatula mi rujkuje, siedzi koło mnie i trzepota uszami :D
Żeby moje chociaz trzepotały uszami .... Moje jak maja rujkę to latają naokoło, rozrzucając wszystko na boki, jak by je ktoś w pięty kłuł szpilkami.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Dobrze, że samce nie maja rujki XDDD

Odzyskałem dziś gitarę, brat mi nawet struny przed oddaniem na nowiutkie wymienił :D Mam teraz zapał, po czterech latach od kupna gitary może czegoś się w końcu nauczę ::)
Zaczynam od "Can you feel the love tonight", już mi wychodzi nawet! 8)
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Ja się już chyba rok męczę z moją gitarką. W sumie nie umiem prawie nic. Ale się nie poddam! Nauczę się sama grać i już ! ;D

Aaaa! Mam teraz jakiś dziwny zapęd do rysowania kotów. Po prostu chce mi się je rysować i rysować i rysować :P ....
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Ja nie umiem kota narysować. Dużego, typu gepard, lew, tygrys, to owszem, ale te domowe to masaaakra! Jakieś trudne xD
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Jeśli mam zdjęcie i się przyłożę to w sumie wszystko jakoś tak równo, nie ma że coś trudniej czy coś :P Gorzej jak z pamięci - wtedy mogę w miarę przyzwoicie narysować coś, co bardzo często widzę i umiem szczegółowo odtworzyć tego obraz w pamięci :P
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

Vicka211 pisze:Jeśli mam zdjęcie i się przyłożę to w sumie wszystko jakoś tak równo, nie ma że coś trudniej czy coś :P Gorzej jak z pamięci - wtedy mogę w miarę przyzwoicie narysować coś, co bardzo często widzę i umiem szczegółowo odtworzyć tego obraz w pamięci :P
Ty masz naprawde tworcza nature. zazdroszcze 8)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

Paul_Julian pisze:
Żeby moje chociaz trzepotały uszami .... Moje jak maja rujkę to latają naokoło, rozrzucając wszystko na boki, jak by je ktoś w pięty kłuł szpilkami.
u mnie nie wszystkie uszami trzepotają. Łatka wczoraj robiła to pierwszy raz, ale tak ostro, że odrobiła sobie te braki z ponad dwuletniego życia :D
np Herka i Benitka nigdy nie trzepotały uszkami jak się je molestowało, a reszty rujkującej chyba nie widziałam, albo poprostu nie pokazywały się :)
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Izold

Post autor: Izold »

Wrr! Jestem wściekła, wściekła i odgryzę chyba sobie pięte!
Byłam w zoologu po Rat Nature, wracam do domu, otwieram karmę, nasypuje szczurom, i nagle patrze a opakowaniu "Degu Nature" dla koszatniczek... wrrr!
Czy to im zaszkodzi? ;/
Rhenata

Post autor: Rhenata »

raczej wątpię żeby im zaszkodziło, ale poczytaj na wszelki wypadek skład karmy
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

A ja sobie właśnie zrobiłam na jednym paznokciu diamencikową tęczę ;D
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Izold

Post autor: Izold »

Rhenata pisze:raczej wątpię żeby im zaszkodziło, ale poczytaj na wszelki wypadek skład karmy
piszę dokładnie tak:
"Produkty pochodzenia roślinnego, marzywa (min. 11,5 % z czego 3% marchwi, 5% topinambura (?!?!?!), i 6% pasternaku (?!) ), warzywne ekstrakty proteinowe, minerały, ziarna, (z czego 91% siemie lniane), FOS( ?!), zioła, ekstrakt z aksamitki wyniosłej, algi, ekstrakt z juki, -||- z pestek winogron. "
i dalej tak skład w procentach czyli 14% białko surowe, tłuszcz surowy 15%... itp...
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

Paul_Julian pisze:
was nie było, jak to opisywałam u siebie, wszyscy nowi :D ale lily jak rujkowała, zakochiwała się w moim p. :/
na co dzień lgnęła do mnie, a w rujce mnie olewała, tuliła się do p., nie mógł jej od siebie oderwać, bo się tak wywijała i wtulała na nowo, potrafiła na niego skoczyć jak otwierał klatkę. siedziała mu na ramieniu dosłownie godzinami nieruchomo, a jak się do niej odezwał, trzęsła uszkami :)

rozważam bazarek z różnymi rzeczami z domu, których mam nadmiar ;)
robić czy nie robić? oto jest pytanie. bo ostatnio się tego namnożyło. a ja w dodatku nie na szczytny cel tymczasu, tylko na nieszczytny poprawienia własnej sytuacji finansowej ;) na potrzebujące szczury tylko 10% pójdzie.
robić?
ten się nie myli, kto nic nie robi
merch

Post autor: merch »

rob
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

yss - dobrze, że moje się w nikim nie zakochują :D
a co do bazarku - rób :)
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

jasne ze robić
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”