Moderator: Junior Moderator
klimejszyn pisze:pewnie ze stresu, bo tak jak ja z septum - pierwszy kolczyk, zespinana ostro byłam i nie poczułam nic, aż się zdziwiłam, że tak szybko. potem warga i bardzo niemiłe uczucie, a jak poszłam przekłuć język to powiedziałam, że tego przekłucia się zawsze obawiałam, a piercer " w sumie masz septum, jedno z najbolesniejszych przekłuć, to nic nie poczujesz" . także stres pewnie wpływa na ból w jakims stopniu![]()
teraz już chodzę na lajcie, z piercerem swoim mam kontakt na codziń, więc jak idę coś przekłuć to już nawet nie myślę czy będzie boleć czy nie, bo zawsze się pogada w trakcie i szybko i miło zleci
ale mówisz o tragusie, czy septumie ?Paul_Julian pisze: O tragusie słyszałem , ze nie boli , bo sie nei przebija chrząstki tylko wolną przestrzeń pomiędzy przegrodą nosową a dolną chrząstką .
Mnie sie bardzo nie podoba tragus.
To normalne że ta fimo jest taka giętka nawet po 40 min w piekarniku ?DK! pisze:Mojej dyrektorce za to prawie się im mnie dało wywalić. Niestety zabrakło paragrafu w statucie pt piercingklimejszyn pisze:mnie ze szkoły chca wywalić za kolczyki. ale tata się ostro kłóci, więc jest git
Vicka: wpisałam w wyszukiwarke Fimo i nic. Ale to dlatego że szukałam na innym dziale
Ja to trzymam jakieś 20 minut i jest już ok...DK! pisze:To normalne że ta fimo jest taka giętka nawet po 40 min w piekarniku ?DK! pisze:Mojej dyrektorce za to prawie się im mnie dało wywalić. Niestety zabrakło paragrafu w statucie pt piercingklimejszyn pisze:mnie ze szkoły chca wywalić za kolczyki. ale tata się ostro kłóci, więc jest git
Vicka: wpisałam w wyszukiwarke Fimo i nic. Ale to dlatego że szukałam na innym dziale
Właśnie kilka dni temu się pozbyłamSheeruun pisze:Mi też strasznie się ringi w tunelu podobają <3
Muszę sobie w ogóle zrobić spiralkę znowu, bo tamta się pokruszyłaChyba, że ma ktoś z tunelem za małą na zbyciu?