pinionżki, przybywajcie
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
klimejszyn
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
skąd mogę wziąć kasę ? u nas w zimie z nią ciężko, a chcę kupić klatkę od Cyklo i zrobić towera ogoniastym...
pinionżki, przybywajcie
pinionżki, przybywajcie
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ej klimejszyn, skąd ja to znam...
sr-ola-
chociaż, teraz już nie ma kogo słuchać, wszyscy mnie opuścili
ja również krzyczę, płaczę i gadam przez sen. czasem nawet udaje się po niemiecku
sr-ola-
u mnie cała rodzina tak ma. ja kładę się jako ostatnia, to sobie czasem słuchamsr-ola pisze:Aha. Gadam przez sen. Mniej więcej co drugą noc. Chichram się, wyję, płaczę.
chociaż, teraz już nie ma kogo słuchać, wszyscy mnie opuścili
ja również krzyczę, płaczę i gadam przez sen. czasem nawet udaje się po niemiecku
...czyż nie dobija się koni...?
-
klimejszyn
- Kontakt:
cholera, taka okazja i to na miejscu, zrobiłabym wymarzonego towera, a mama nie da bo nie ma, ja nie mam nawet kieszonkowego, więc nie mam z czego odłożyć, dziadków nawet nie zapytam bo chociażby pożyczenie u nich kasy graniczy z cudem, pracować nie pracuję, żadnych urodzin ani innych okazji żeby dostac kasę nie ma..sssouzie pisze:ej klimejszyn, skąd ja to znam...![]()
bez szczurków...
ja na maturze z angielskiego tak się zdenerwowałam, że mówiłam po niemiecku a niemieckiego prawie nie umiem. układałam złożone, mądre zdania. nie byłam tego świadoma, dopiero panie smiejąc się, powiedziały mi o co chodzi. nie mogłam im uwierzyc.sssouzie pisze:czasem nawet udaje się po niemiecku
wczoraj było tyle ludzi na ircu a dzisiaj pustka
....
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
- Paul_Julian
- Kontakt:
bo moze trzeba by ten adres dodać gdzieś na stałe? Np. zmienić Tytuł na "Smietnik /prawie SB/ irc #szczuryorg /zapraszamy"
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Założę nju temat 
ja dziś czasa nie mam na IRCa
a jutro po 17 będę na pewno.
Zalbi, chciałabym to zobaczyć
ja po powrocie z Niemiec ,wstając rano nie raz zwracałam się do młodszej siostry
po niemiecku, nie wiedząc o tym
a jutro po 17 będę na pewno.
Zalbi, chciałabym to zobaczyć
ja po powrocie z Niemiec ,wstając rano nie raz zwracałam się do młodszej siostry
po niemiecku, nie wiedząc o tym
...czyż nie dobija się koni...?
Kurde. Moja koleżanka ma małą siostrę, która ma chomika. Dziewczyny wyjechały na kilka dni i poprosiły mnie żeby się nim zaopiekowała przez te parę dni jak ich nie będzie. Przyniosły klatkę wszystko fajnie... Ale matko. Jaki ten zwierzak jest głupi... Biega po klatce, wchodzi na sufit, ciągle spada.. Jest taki malutki, że boję się go na ręce wziąć :/ Ponoć jest młodziutkim dżungarem, ale mnie wygląda jak roborowskiego, takie maleństwo. Biega, nie patrzy gdzie, ciągle spada. Już myślałam że coś u jest, bo to przy szczurach nie normalne, że biegają nie czują gdzie krawędź i spadają, szczury się złapią czegoś czy coś. A ten idiota nic! Ale chomiki ponoć tak mają.. Cóż 
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Ech, no takie są głupiutkie
Ale pocieszne 
Przy szczurach, z którymi miałam znacznie więcej do czynienia, to jest wręcz skończonym kretynkiem. Wygląda jak brudna piłka golfowa 
Jeśli chcesz o tym pogadać wleź na IRCa 
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
Durnowate to to...
Ale cóż,zwierzak idealny dla mniej wymadających... 
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Jaki naciągaczBabli pisze:Jeśli chcesz o tym pogadać wleź na IRCa
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
oj tak.. ale ta siostra ma 7 lat czy 8 więc chyba chomik to dobre rozwiązanie