Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
pin3ska pisze:Biedna nózia.. dowiadywałas sie moze przez co to moze byc spowodowane?
Ropień chyba jak to ropień, robi się często sam z siebie ale zapytam o to jeszcze na kontroli w sobotę.
Ale wydaje mi się, że gdyby od razu został rozpoznany i prawidłowo leczony to szanse na uratowanie nóżki byłyby znacznie większe
Pasio już bez kołnierza i szwów ale ile krzyku i histerii było przy ich wyciąganiu, widać, że 100% kastrat za to podczas przepłukiwania wodą utlenioną była o dziwo cisza
pin3ska pisze:kołnierza???? jakim cudem założyłas szczurowi kołnierz???? w zasadzie to chyba nie był potrzebny bo z jaj sobie szwow nie wyciągały nigdy zadne
Nie założyłam go ja tylko wetka jeszcze w lecznicy przed jego założeniem wydłubał sobie jeden szew więc chyba jednak był konieczny
Właśnie zobaczyłam jak Koka biegła pędem przez salon i nagle, z całym impetem uderzyła głową w krzesło, nawet nie próbowała hamować, po prostu wbiegła w nie. Zaczęłam się zastanawiać czy to przypadek czy może mieć coś ze wzrokiem
Niebieściakiem pochwalić się nie mogę bo net mi ledwo chodzi (tylko forum, gg i czasami poczta ;/) więc zdjęć nie wrzucę ;/
Ale mogę wam powiedzieć, że Neytiri (bo tak został ów niebieściak ochrzczony ) zaprzyjaźniła się już z Banshee śpią razem w hamaczku (Ney nauczyła Ban z niego korzystać ) z którego beżyczce zwisa cała noga
Dopiero w porównaniu z Neytiri zauważyłam jaka Banshee jest już wieeelkaaa