Matrixowe skarbki <3
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Matrixowe skarbki <3
Dziękujemy :*
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/86c ... ac065.html
faceci na ringu i widownia
podoba mi się bardzo bardzo konsekwentnie urządzona kolorystycznie klatka- choć trochę z pasiakami więziennymi się kojarzy
lub z bajeczką "sok z żuka"
gratuluję sukcesu w łączeniu panów
faceci na ringu i widownia

podoba mi się bardzo bardzo konsekwentnie urządzona kolorystycznie klatka- choć trochę z pasiakami więziennymi się kojarzy
lub z bajeczką "sok z żuka"

gratuluję sukcesu w łączeniu panów

...czyż nie dobija się koni...?
Nie widownia, bardziej Devil pilnował, żeby Otiś im nie zwiał 
Też mi się tak kojarzy, ale tylko ten materiał starczył na całe moje zamówienie
To sukces panów, że wreszcie doszli do ugody
:*

Też mi się tak kojarzy, ale tylko ten materiał starczył na całe moje zamówienie

To sukces panów, że wreszcie doszli do ugody

ło rety, najprawdziwsza mafia!matrix360 pisze:Nie widownia, bardziej Devil pilnował, żeby Otiś im nie zwiał

właśnie podpytać chciałam, jakie wymiary ma to posłanko?
bo bardzo wygodnie to wygląda, i nawet mnie kusiło takie zamówienie, tyle, że zazwyczaj w ofertach jest zaznaczone "małe, duże średnie" i nijak tego sobie na wymiary wizualne przełożyć nie umiem

...czyż nie dobija się koni...?
To leżysko ma wymiary 24 x 24 

Ah, Ci panowie, prawdziwe rozrabiaki
Rządzą się gadzinki. Znalazły sposób na wychodzenie z klatki, ale zaraz zabezpieczyłam boczne i górne drzwiczki, także już nie mają którędy uciekać 
Przy sprzątaniu klatki dowiedziałąm się jak schodzą z łózka. Ześlizgują się spryciarze z prześcieradła
Ale na szczęście tylko Otiś i Marty byli na tyle uparci, że mimo moich gróźb dalej schodzili, Alex i El posłuszni zajmowali się innymi.
Paź już wie gdzie ma iść, kiedy Otiś go napastuje. Za każdym razem, kiedy ich rozdzielałam Paździoch cały czas pedałował do mnie
Ale niestety, tak jak nie umiał korzystać z wapienka nie potrafi też brać czegoś z ręki. Nie był uczony i mnie dziabnął w palucha. Ale zrozumiał swój błąd po tym jak przy podawaniu następnego dropsa go przytrzymałam i powoli zbliżałam do pyszczka. Teraz robi to delikatnie, z czego się bardzo cieszę 
A dzisiaj doszedł do mnie Rudy 106! Ha!
"Mały" jest słodkim szczurem
Został dobrze przyjęty, ale później oczywiście Otiś musiał na niego naskoczyć.. Rudy tak się przestraszył, że spadł z łóżka, ale na szczęście poza śladadem od pazurów Otisia nie odniósł żadnych uszczerbków na zdrowiu 
Rudy się buja na boki cały czas..Dziwnie to wygląda, ale ostrość trzeba złapać
Poza tym łączenie będzie proste według mnie.. Nie leją się już, Rudy potrafi zapanować nad resztą, ale to nie zmienia faktu, że sie go panicznie (!) boją.
I w klatce będę musiałą wprowadzić zmiany, bo Rudy nie jest tak sprawny jak reszta mojego towarzystwa, więc do kupię schodki, żeby mu ułatwić wchodzenie na pięterko
Rudy jest w innej klatce z El Hurónem i Martym, a reszta w drugiej.
A żeby już nie przynudzać, oto zdjęcia :

Aaaa, i dowiedziałam się czemu Otiś lubi bić się z Paziem.. Otóż ten drugi rośnie mi na geja

Przy sprzątaniu klatki dowiedziałąm się jak schodzą z łózka. Ześlizgują się spryciarze z prześcieradła

Paź już wie gdzie ma iść, kiedy Otiś go napastuje. Za każdym razem, kiedy ich rozdzielałam Paździoch cały czas pedałował do mnie

A dzisiaj doszedł do mnie Rudy 106! Ha!
"Mały" jest słodkim szczurem

Rudy się buja na boki cały czas..Dziwnie to wygląda, ale ostrość trzeba złapać

Poza tym łączenie będzie proste według mnie.. Nie leją się już, Rudy potrafi zapanować nad resztą, ale to nie zmienia faktu, że sie go panicznie (!) boją.
I w klatce będę musiałą wprowadzić zmiany, bo Rudy nie jest tak sprawny jak reszta mojego towarzystwa, więc do kupię schodki, żeby mu ułatwić wchodzenie na pięterko

Rudy jest w innej klatce z El Hurónem i Martym, a reszta w drugiej.
A żeby już nie przynudzać, oto zdjęcia :

Aaaa, i dowiedziałam się czemu Otiś lubi bić się z Paziem.. Otóż ten drugi rośnie mi na geja

Rudy! Jaki on jest wielki,miziasty i taki miśkowaty
Aż mam ochotę go chwycić i wymiziać . Zrobisz to za mnie ? ;> Wymiziaj od nas chłopaczków.
I nie wiem,może nie doczytałam,ile Rudy ma lat,w jakim jest wieku?

I nie wiem,może nie doczytałam,ile Rudy ma lat,w jakim jest wieku?
Ma około 1,5 ..więc jest troszkę już stary i czołga się zamiast chodzić, ale misiek z niego świetny 
Wymiziam, wymiziam ^^

Wymiziam, wymiziam ^^
rudy jaki ogromny :* cudowny
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Dzisiaj bedzie bez zdjęć, bo po prostu ich nie mam, ale przymierzam się do kupna aparatu, także spokojnie 
Dzisiaj przywiozłam ze sobą pięknego chłopczyka (ma kobiecą urodę
). Ma około 2 miesięcy.. A w każdym bądź razie jest mniejszy od moich najmłodszych chłopaczków. Dziewczyna szukała szybko domku dla niego, także się zgodziłam. Panowie byli spokojni, dobrze go przyjęli. Cappy czuje się świetnie, już się zaaklimatyzował, a jak wychodziłam z pokoju to widziałam jak spał w domku z Devilem i Paździochem 
Nie wiem czemu go oddała i jak go traktowała, ale przy każdym dotyku tułowia piszczy.. Uwielbia jak się go drapie po główce. Nie lubi podnoszenia. Był karmiony Vitapolem dla szynszyli chyba..
Co do jego wyglądu to kropka w kropkę El Hurón, tylko, że jest bardziej rudawy
Postaram się jutro porobic trochę zdjęć.
Co do Rudego i Autostrady.. Wcześniej tylko w klatce Rudy mógł czuć się zagrożony, teraz Autiś lata za nim nawet na wybiegu.. Przejrzę jeszcze raz forum w poszukiwaniu sposobów łącznia..

Dzisiaj przywiozłam ze sobą pięknego chłopczyka (ma kobiecą urodę

Nie wiem czemu go oddała i jak go traktowała, ale przy każdym dotyku tułowia piszczy.. Uwielbia jak się go drapie po główce. Nie lubi podnoszenia. Był karmiony Vitapolem dla szynszyli chyba..
Co do jego wyglądu to kropka w kropkę El Hurón, tylko, że jest bardziej rudawy

Co do Rudego i Autostrady.. Wcześniej tylko w klatce Rudy mógł czuć się zagrożony, teraz Autiś lata za nim nawet na wybiegu.. Przejrzę jeszcze raz forum w poszukiwaniu sposobów łącznia..
- Mucha321
- Kontakt:
GMR szaleje. 
matrix360, a troje z tych Twoich futrzaków to mi ukradłaś, wiesz?

matrix360, a troje z tych Twoich futrzaków to mi ukradłaś, wiesz?

' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

Wiem, wiem
Ale mam nadzieję, że mi darujesz 

- Mucha321
- Kontakt:
Daruję.
Nie mam wyjścia, bo widzę, że im dobrze u Ciebie. 

' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
+ RESZTA TOWARZYSTWA
+ RESZTA TOWARZYSTWA

No to czekam na zdjęcia
.
Fajnie mieć taką gromadkę szczurów,no nie ? Kiedy następny ?

Fajnie mieć taką gromadkę szczurów,no nie ? Kiedy następny ?

No dobra, mówiłam, że będą zdjęcia to będą zdjęcia, a otóż i one :
Mam tylko 4 zdjęcia Cappiego bo mi mały cały czas zwiewał (podobieństwo do El Huróna jest baaardzo wysokie. Miałam problem z odróżnieniem ich na zdjęciu
)

Psitul mnie mamusiuuu!

Wszedłem Ci na ramię! Ha, Autostrada mnie tutaj nie dorwie!

Autostrada (agresor) i Rudy 106 (uciekający do klatki). Zaraz mnie coś weźmie. Jak chodzą po pokoju to Otiś biega za Rudym bez opamiętania, a jak przed chwilą byłam dać im dokładkę Bobovity to A. i R. śpią sobie w jednym domku.. Oni są nienormalni

Oooo, a tutaj razem z Cappym

Tutaj zaspany El Hurónek wychodzi

Wazz uuuup!? Czyli Paździoch i Autostrada

Piękny Rudy <3

Autostrada się czai się ..

I moje ulubione zdjęcie! Otiś uchwycony podczas skoku ^^

No i klateczka razem ze znanym duetem

Połączyłam dwie moje klatki.. Miałam sprzedać, ale Otiś strasznie napastował Rudego, więc nie mogłam, a dziewczyna szybko chciała więc, zaproponowałam inną, zgłosiłam się do innej i tamta tez powiedziała, że ma już inną.. To w sumie pomyślałam, że jak ma tak leżeć i czekać aż ktoś ją weźmie to zrobiłam szczurkom przyjemniejszy, większy i lepszy dla 1,5 rocznego Rudego pożytek
I tak oto jest szeroka i wysoka, dla starszych i dla młodych 
Wiesz, obiecałam, że Cappy będzie ostatni, także na razie się nie doszczurzam, ale może na 18, którą mam za 4 miechy się wykombinuje xDD
I wybaczcie, że nie zrobiłam zdjęć wszystkim, ale kiedy już mi się zdjęcie robiło to konkretny szczuras mi się ruszał xD Jak będę miała aparat to im taką sesję walnę, że będą miały mnie dość
A i co do bałąganu na dywanie - szczury mi wszystko rozniosły po całym pokoju, także w najbliższym czasie szykuje się odkurzanie
Mam tylko 4 zdjęcia Cappiego bo mi mały cały czas zwiewał (podobieństwo do El Huróna jest baaardzo wysokie. Miałam problem z odróżnieniem ich na zdjęciu

Psitul mnie mamusiuuu!

Wszedłem Ci na ramię! Ha, Autostrada mnie tutaj nie dorwie!

Autostrada (agresor) i Rudy 106 (uciekający do klatki). Zaraz mnie coś weźmie. Jak chodzą po pokoju to Otiś biega za Rudym bez opamiętania, a jak przed chwilą byłam dać im dokładkę Bobovity to A. i R. śpią sobie w jednym domku.. Oni są nienormalni

Oooo, a tutaj razem z Cappym

Tutaj zaspany El Hurónek wychodzi

Wazz uuuup!? Czyli Paździoch i Autostrada

Piękny Rudy <3

Autostrada się czai się ..

I moje ulubione zdjęcie! Otiś uchwycony podczas skoku ^^

No i klateczka razem ze znanym duetem

Połączyłam dwie moje klatki.. Miałam sprzedać, ale Otiś strasznie napastował Rudego, więc nie mogłam, a dziewczyna szybko chciała więc, zaproponowałam inną, zgłosiłam się do innej i tamta tez powiedziała, że ma już inną.. To w sumie pomyślałam, że jak ma tak leżeć i czekać aż ktoś ją weźmie to zrobiłam szczurkom przyjemniejszy, większy i lepszy dla 1,5 rocznego Rudego pożytek

Fajnie? Świetnie! Otwierasz klatkę a tu takie stado się na Ciebie rzucabubu pisze:Fajnie mieć taką gromadkę szczurów,no nie ? Kiedy następny ?![]()

Wiesz, obiecałam, że Cappy będzie ostatni, także na razie się nie doszczurzam, ale może na 18, którą mam za 4 miechy się wykombinuje xDD
I wybaczcie, że nie zrobiłam zdjęć wszystkim, ale kiedy już mi się zdjęcie robiło to konkretny szczuras mi się ruszał xD Jak będę miała aparat to im taką sesję walnę, że będą miały mnie dość

A i co do bałąganu na dywanie - szczury mi wszystko rozniosły po całym pokoju, także w najbliższym czasie szykuje się odkurzanie