Luna i Balbina <3

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
kulek

Re: Luna i Balbina <3

Post autor: kulek »

Co u was? Czemu tak rzadko wchodzisz na forum, hę? :P
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
Dorotka96

Post autor: Dorotka96 »

Tak, właśnie! Domagamy sie aktualnych fot!
Słodkie szczurzaki, psiaki, kociaki, pajęczaki, wszystko, co tam masz. :P
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
matrix360

Post autor: matrix360 »

O,o,o! Też dołączam się do prośby ^^
Awatar użytkownika
bubu

Post autor: bubu »

Witajcie :) .
I'm so sorry. Tak długo mnie nie było , bo były problemy z internetem i jedyny dostęp jaki miałam to u koleżanki.Ale na szczęście już jest ,and I'm happy .
U nas jest bardzo dobrze. Wręcz super. Przez te trzy tygodnie więcej czasu poświęciłam szczurom i czuję,że bardziej do mnie się przywiązały . Ba,nawet Balbina ,która w niektórych momentach chowała się za łóżkiem teraz szaleje jak nigdy. Efektem tego są przegryzione kable od głośników i moje słuchawki do telefonu.. No ale cóż.. to pewnie z miłości 8) .
Ha,wiecie co? Zawsze,kiedy wychodziłam gdzieś z pokoju,to brałam szczury(szczury biegają tylko po pokoju), przeważnie było to do kuchni,w której coś dostawały ,albo po jakąś szmatkę do łazienki.Dziewczyny siedziały mi ramieniu lub w bluzie. I teraz zawsze kiedy wychodzę baby pędzą do mnie co sił ,wdrapują się po nogawce i wchodzą na ramię. I tylko nosy im chodzą "Gdzie idziemy,gdzie idziemy?". Moje kochane .Bardzo się cieszyłam.To takie miłe. Ale czasem jest to udręka,bo kiedy dosłownie na chwilę chcę wyjść z pokoju,to nie ,jestem oblegana przez szczury...
Ostatnio ,kiedy szczury biegały,ja odrabiałam lekcje i nagle słyszę jakiś chrupot,takie przesuwanie . Patrzę - Balbina jest. A Luna..? Rozglądam się po pokoju ,patrzę na zasłony- a tu Luna przy suficie sobie chodzi. O mało nie dostałam zawału. Szybko ją stamtąd wzięłam. Ale wiedziałam ,że uparciuch znowu tam wlezie,więc porozkładałam poduszki-jakby miała spaść . Na szczęście nic się takiego nie stało.I dobrze.
Dobra,kolejne wieści. W końcu kupiłam sobie gumkę do mazania . Położyłam ją na szafce i wypuściłam szczury,potem jakoś spuściłam je z oka ,jak się chciałam spakować do szkoły to przypomniało mi się,że muszę schować gumkę . Ale jej nigdzie nie było.Przy sprzątaniu znalazłam ją za łóżkiem. Obgryzioną. Taa..zaczęłam żalić się szczurom,ale chyba nie przyjeły tego do wiadomości,bo po chwili gumka została porwana przez Balbinę..Eh. Na szczęście zdążyłam ją wziąć, przed kolejnym dziabnięciem gumki. Dobrze ,że nic im się nie stało .
Tak w ogóle , w sobotę jadę na zakupy i zamierzam kupić babom kuwetę do digging box'u. Ze względu na to,że poczuły bardzo wielką miłość do ziemi . Mam rozkopanego kwiatka. Całą ziemia wywalona ,no ale może ma jeszcze jakieś szanse na przeżycie..

Łohoho,ale się rozpisałam . Ktoś pytał o fotki,może za niedługo wstawię . Dziewczyny urosły a Balbina ma już biały zadek , tra la la O0 .
matrix360

Czekamy na fotki z niecierpliwością! :)

A to wchodzenie bab.. jeżeli musisz wyjść na chwilkę, a nie chcesz, żeby za Tobą szły to zamknij je na chwilę w klatce albo daj im coś, żeby je zajęło pod Twoją nieobecność :P
Awatar użytkownika
bubu

Dzięki,matrix ;). Próbowałam dawać im coś na zajęcie ale nie skutkuje ,rzucają żarcie i włażą na mnie .
Muszę po prostu szybko uciekać z pokoju . :D
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

jak a uwielbiam czytac takie opowiesci :) czekam na zdjecia panienek
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

bubu pisze: I teraz zawsze kiedy wychodzę baby pędzą do mnie co sił ,wdrapują się po nogawce i wchodzą na ramię. I tylko nosy im chodzą "Gdzie idziemy,gdzie idziemy?".

U mnie jest podobnie, tylko, że nie wspinają się a od razu czekają przy drzwiach ( czasem są szybciej przy drzwiach niż któreś z nas ;D ) i jak tylko się drzwi otworzy to już ich nie ma ( idą na spacer ) :).
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
Awatar użytkownika
bubu

Łoo,jak tu dawno nie pisałam..

Hihi. Jak wiecie,szczury zawsze za mną biegną,kiedy wstaję i chcę wyjść z pokoju. Zawsze tak jest ,że biegnę na drugi koniec,a potem śmigiem do drzwi. I jakoś ostatnio po prostu chciałam wyjść,mam już zamykać drzwi a tu łepek Luny wystaje.Więc przykucnęłam i patrzę na szczura. Mówię wam,jaki ona miała wyraz pyszczka! Normalnie nie do opisania :D . Zobaczyła szeroki świat ^^ . Moja ..

Jak moje szczury biegają po pokoju a ja np. sprzątam im w klatce to daję im wody do zakrętki. Wczoraj lub przedwczoraj właśnie też tak było i woda już się skończyła. No i mając nadzieję,że jednak coś tam jest Balbina zaczęła posuwać tą zakrętkę po całym pokoju . Wyglądało to przezabawnie. Ale zaraz nalałam jej wody,bo co mi biedulka spragniona będzie.

Wczoraj wieczorem wpuściłam szczury pod kołdrę i porobiłam zdjęcia. Niestety wyszły takie nijakie.Ale to przez mój aparat..szkoda gadać.. Na niektórych zdjęciach powychodziły czerwone oczka.I widać moją piżamę i stopy .Ok,koniec gadania ;

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Koniec na dziś ;) .
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
Astry

Post autor: Astry »

ale masz psotne te szczurki :D. świetne i śliczne :). A Baca ma charakterek podobny do mojego psiaka, moja też lubi sobie nosić ogroooomne kije :D
Ze mną: już żaden szczurek... :(
Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko :)
Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]
matrix360

Ty tak pidżamą nie świeć 8)

A ciury cudowne :D
Czekam na powiększenie stadka xD

Wymiaziaj tam je porządnie :*
Awatar użytkownika
Dorotka96

Post autor: Dorotka96 »

Uwielbiam szczurze pysie wciskające się w obiektyw! :D
Matrix, pidżama jest przecież fajna, masz coś do niej? :P Sama chcę taką... :P
Wyczochrać.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
matrix360

Ależ nic do niej nie mam xD
Awatar użytkownika
Olalala

Post autor: Olalala »

Jakie piękniochy :D
a co to pidżamy to mam taką samą tylko z psami ;D
Temat Wanilki : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=24914