Oto Robin:
a to jest Roger:
Moderator: Junior Moderator

.
 .
 Był zresztą zablokowany żeby sie nie obracał. Dawno już go wyjęłam, bo Robin i Roger urośli tak duzi że nawet się dobrze nie muszą wyciągać żeby na pięto wejść.
 Był zresztą zablokowany żeby sie nie obracał. Dawno już go wyjęłam, bo Robin i Roger urośli tak duzi że nawet się dobrze nie muszą wyciągać żeby na pięto wejść.  Dwa dni temu podrzucono ją do lecznicy. Jest urocza ma trzy razy więcej energii niż faceci. Szkoda że nie mogą jej poznać. No i mam nadzieję, że nie jest to szczurzyca z "gratisem" choć na razie nie wygląda. Ratafia to kapturek aguti. Kompletnie oswojona, wchodzi na ręce, do nogawek od spodni i domaga się jedzonka. Nie rozumiem jak ktoś mógł się jej pozbyć.
 Dwa dni temu podrzucono ją do lecznicy. Jest urocza ma trzy razy więcej energii niż faceci. Szkoda że nie mogą jej poznać. No i mam nadzieję, że nie jest to szczurzyca z "gratisem" choć na razie nie wygląda. Ratafia to kapturek aguti. Kompletnie oswojona, wchodzi na ręce, do nogawek od spodni i domaga się jedzonka. Nie rozumiem jak ktoś mógł się jej pozbyć.

. Pod spodem jego fotka z międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych w Łodzi.
 . Pod spodem jego fotka z międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych w Łodzi. Szczurki oczywiście też (fajne pyszczki wyglądały z tego domku w klatce
 Szczurki oczywiście też (fajne pyszczki wyglądały z tego domku w klatce  )I kociaki super (Rabis : gimnastyka artystyczna na wysokim poziomie
 )I kociaki super (Rabis : gimnastyka artystyczna na wysokim poziomie  )
 )
 Teraz ma 15 lat i czasmi już kłopoty z wskoczeniem na parapet... Starość nie radość. Ale dziękujemy w imieniu całej zgrai - czujemy się docenieni.
 Teraz ma 15 lat i czasmi już kłopoty z wskoczeniem na parapet... Starość nie radość. Ale dziękujemy w imieniu całej zgrai - czujemy się docenieni.