Właśnie miałam składać życzenia Twojemu Bon JoviemuMucha321 pisze:Noo nie, Jon Bon Jovi ma dzisiaj urodziny i.. TySzczęściarooo.
Dużo zdrówka, Tobie i Twoim futrzakom!
![]()
![]()

Dziękuję bardzo

Moderator: Junior Moderator
Właśnie miałam składać życzenia Twojemu Bon JoviemuMucha321 pisze:Noo nie, Jon Bon Jovi ma dzisiaj urodziny i.. TySzczęściarooo.
Dużo zdrówka, Tobie i Twoim futrzakom!
![]()
![]()
A weź Ty mnie nie stresuj bo nie pójdęWentzowa pisze: A, no i żeby człowiek pierwotny z dywanem na klacie i na plecach nie uskutecznił dzisiaj na korepetycjach jakichś oświadczyn czy coś
A dziękujęIsiaczek pisze:wszystkiego najlepszego Kasiu.
Widze że moja buźka to mała romansica, Dobrze że już są razem
. A wszystko tak ogólnie to wszystko ok w stadzie?
domyślam sięLaCoka pisze:Susu malucha jest oczywiście dokarmiana różnymi pysznościami w tym nutri drinkiem
A gdzie można to nabyć?susurrement pisze:pomyślałam o convalescence, bo jest bardzo kaloryczne. to karma dla zwierząt po zabiegach lub wycieńczonych. także myślę, że dobrze by jej to zrobiło.
JR Mieszanka pokarmowa w formie owsianki ze strzykawką
Image
Specjalna karma jako przejściowa pomoc w karmieniu chorych lub osłabionych zwierząt, które nie przyjmują pokarmów lub same nie są w stanie się odżywiać. Z ważnymi minerałami i witaminami. Mieszanka pokarmowa do stosowania w czasie choroby lub rekonwalescencji jako pokarm podstawowy dla królików i świnek morskich.
Skład:
Zielona mączka, pszenica,otręby pszenne, ekstrakt ze słonecznika, owies, słód.
Waga: 500 g cena: 18.00
Dorotka96 pisze:Wszystkiego najszczurszego