http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8fe ... b0f2b.html jejejejejej ! słodkości !
Moderator: Junior Moderator
Ależ on wcale nie musi czekać tak długo, gustowny zarost też ma swój urokPohybelek pokaże swą uroczą mordeczkę, jak już znów będzie śliczny i gładki
ol. pisze: A propos, Dżum ma też najbardziej lśniącą sierść ze wszystkich, dosyć sztywną i bardzo gładko leżącą. Nie wiem czy to jest związane z tym akurat ubarwieniem czy cecha indywidualna. Każdy ze szczupaków ma inne futro i na sam dotyk śmiało można każdego zidentyfikować, ale w przypadku reszty sierść jest bardziej miękka i już nie tak lśniąca.
najlepiej wychodzi to przy rexie, fuzzie i standardzie =P nawet laik raczej sie nie pomyli.. =] tak myślę.ol. pisze: Każdy ze szczupaków ma inne futro i na sam dotyk śmiało można każdego zidentyfikować.
zalbi pisze: najlepiej wychodzi to przy rexie, fuzzie i standardzie =P nawet laik raczej sie nie pomyli.. =] tak myślę.
a co będziesz się ograniczaćAnka. pisze: A docelowo chciałabym wrócić do czarno-białego stada,ale chyba jednak i jakiś agut się zaplącze