mnie. śmiesz bić się z kobietą ?antek21 pisze:sssouzie- jak to wierna? Komu?! Kogo muszę pokonać w pojedynku na śmierć i życie, ażeby poznać Twe oblicze?
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
klimejszyn
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
umarłam.pikle pisze:<koniec offtopu>
i bynajmniej nie z braku zainteresowania przewijaniem
nie przebrnąłbyś. jeden groźny przeciwnik i kilkanaście śmiercionośnych szczurów. coś tam przenosiły. bodajże dżumę.antek21 pisze:sssouzie- jak to wierna? Komu?! Kogo muszę pokonać w pojedynku na śmierć i życie, ażeby poznać Twe oblicze?
...czyż nie dobija się koni...?
klimejszyn- jeśli jesteś kobietą nie śmię nawet myśleć o pojedynku na śmierć i życie z Tobą
.
sssouzie- dla Ciebie przebrnę przez wszystko! A szczury to najmniejsze zło. A dżumę kiedyś czytałem
sssouzie- dla Ciebie przebrnę przez wszystko! A szczury to najmniejsze zło. A dżumę kiedyś czytałem
a ja wlasnie oczyscilam monitor z packi paluszkowej, ktora uciekla mi z buzi potym jak zaksztusilam sie od smiechu. Maz stwierdzil, ze juz totalnie mi odbilo na stare lata 
Tili- to było obrzydliwe... Trzeba było oblizać monitor 
Becia23- jest bardzo niemiła dla mnie..
Becia23- jest bardzo niemiła dla mnie..
antek malo jeszcze widziales i czytales, przypadek juz sie przyzwyczail i chce jeszcze 
A tak poza tym, to dlaczego admin tejże strony jest tak leniwy i nie zrobi Wam SB z prawdziwego zdarzenia?
Tili ale taki wypadek jak przypadek zdarza się rzadkoTili pisze:antek malo jeszcze widziales i czytales, przypadek juz sie przyzwyczail i chce jeszcze
Widzę, że się tu kulturalniej zrobiło 
"Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem."
Arthur Schopenhauer
[*] Smrodzio - na zawsze w moim serduchu [*][/b] [/i][/color][/size]
Arthur Schopenhauer
[*] Smrodzio - na zawsze w moim serduchu [*][/b] [/i][/color][/size]
bądź mężczyzną! z płaksami się nie umawiam!antek21 pisze: Becia23- jest bardzo niemiła dla mnie..
ależ lavena - przecież tu mamy istną przypadkową kopię przypadka z tym, że ten chce truc szczury różową viagrą a przypadek chce je skarmiac...lavena pisze:Tili ale taki wypadek jak przypadek zdarza się rzadkoTili pisze:antek malo jeszcze widziales i czytales, przypadek juz sie przyzwyczail i chce jeszcze
- Paul_Julian
- Kontakt:
Antek to przypadek przecież. A miał sie uczyć ....
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
no w koncu przypadek chce byc hardcorem 
zaprawdę powiadam wam. antoni nie jest przypadkiem.
tyle wiem
tyle wiem