Oddam małe szczurki! Zielona Góra

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Claudia

Re: Oddam małe szczurki! Zielona Góra

Post autor: Claudia »

Hej,jestem tu nowa,tzn. forum podglądam od dawna,lecz nie rejestrowałam się prędzej. Jestem zainteresowana adopcją koleżki M3,mam już jednego szczurka kupionego w miastowym sklepie,mój pieszczoch jest samczykiem i ma mniej niż rok,u mnie jest od sierpnia. Zwierzęta,z którymi mieszkam mają wspaniałe warunki,zapraszam na wizyte przedadopcyjną. Nie będzie to pierwsze zwierze,jakie chcę zaadoptować,mam już 2 psy z 2końców kraju i pająka. Jestem z Piły i gdybyście mieli jakieś pytania chętnie odpowiem
antita91

Post autor: antita91 »

tak, wcześniej dokarmiałam bo w ogóle nie chciał do cyca iść, był z boku. musiałam brać na ręce jego i samiczkę i karmić. ale teraz radzi sobie już sam:)
kotwa_riot

Post autor: kotwa_riot »

DK - Jestem z Wrocławia, rozmawiam z właścicielką na GG. Szczurki będą miały u mnie bardzo dobre warunki i dużo miłości - cały (dobrze zabezpieczony) pokój do hasania i system połączonych klatek i terrariów (tak - terrariów, ale otwartych, które są raczej dodatkową przestrzenią na kryjówki i inne atrakcje niż mieszkaniem, bo ogonków NIGDY nie zamykam). Ciągle uczę się czegoś nowego o szczurkach, jednak uwierz, że jestem już w miarę doświadczony i wiem czego się podejmuję :)
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

kotwa_riot pisze:DK - Jestem z Wrocławia, rozmawiam z właścicielką na GG. Szczurki będą miały u mnie bardzo dobre warunki i dużo miłości - cały (dobrze zabezpieczony) pokój do hasania i system połączonych klatek i terrariów (tak - terrariów, ale otwartych, które są raczej dodatkową przestrzenią na kryjówki i inne atrakcje niż mieszkaniem, bo ogonków NIGDY nie zamykam). Ciągle uczę się czegoś nowego o szczurkach, jednak uwierz, że jestem już w miarę doświadczony i wiem czego się podejmuję :)
antita - poproś kogoś z wrocławia by przeszedł się do kotwy. nie odawaj mu inaczej szczurów. i nie oddawaj szczurów osobie, która bęzie trzymała je w akwarium czy za małej klatce.
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
kotwa_riot

Oczywiście z wizytą przedadopcyjną nie ma kłopotu :)

Widzę straszny lęk przed słowem TERRARIUM :P nie zamierzam skarmić szczurków, jakby ktoś miał wątpliwośći :)
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

kotwa_riot pisze:Oczywiście z wizytą przedadopcyjną nie ma kłopotu :)

Widzę straszny lęk przed słowem TERRARIUM :P nie zamierzam skarmić szczurków, jakby ktoś miał wątpliwośći :)
szczurów NIE TRZYMA się w akwariach. tylko i wylącznie w DUŻYCH, odpowiednich klatkach.
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
antita91

Post autor: antita91 »

Usuńcie jeden post...

samiczki:

F1- moja
F2 - denewa
F3-(kotwa_riot)
F4-(kotwa_riot) --czy ktoś z Wrocka mógłby złożyć wizytę przedadopcyjną?
F5-klimejszyn
F6-denewa
F7-domcia 2605

samce
M1 - wiewiora ? ODEZWIJ SIE
M2 - Claudia
M3- moja ciocia ?
M4- moja ciocia?
M5-
M6-
kotwa_riot

czego jeszcze nie rozumiesz? :) akwaria sa OTWATRE, polaczone z klatkami, ktore tez sa OTWATRE - chodzi tylko o wieksza przestrzen na kryjowki etc :) nie zamykam szczurkow. No, chyba, ze uwazasz, ze caly pokoj to dla nich malo przestrzeni :)
Awatar użytkownika
Kameliowa

Post autor: Kameliowa »

kotwa_riot pisze:DK - Jestem z Wrocławia, rozmawiam z właścicielką na GG. Szczurki będą miały u mnie bardzo dobre warunki i dużo miłości - cały (dobrze zabezpieczony) pokój do hasania i system połączonych klatek i terrariów (tak - terrariów, ale otwartych, które są raczej dodatkową przestrzenią na kryjówki i inne atrakcje niż mieszkaniem, bo ogonków NIGDY nie zamykam). Ciągle uczę się czegoś nowego o szczurkach, jednak uwierz, że jestem już w miarę doświadczony i wiem czego się podejmuję :)
Ok :) Panuje tutaj po prostu zasada, że jeśli ktoś nowy chce adoptować ogony, to powinien nie mieć się czego wstydzić o otwarcie mówić o warunkach jakie ma. Umówmy się szczerze, że nic a nic o Tobie nie wiemy, a chcemy żeby ogonki trafiały do dobrych domów. Większość z nas przechodziła takie "wywiady" gdy chcieliśmy adoptować szczurka, zwłaszcza jeśli nie udzielaliśmy się na forum wcześniej i żaden z użytkowników nic o nas nie wiedział. W zasadzie jest to standardowa procedura ;) ;)
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.

Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Antita druga fotka mojej białobrzuchej się nie otwiera...
Śliczne czarnule :D
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
kotwa_riot

doskonale rozumiem i oczywiscie nie ma dla mnie problemu jesli chodzi o wizyte :) nie chce tylko, zeby ktos pomyslal, ze jestem barbarzynca i zamykam ogony w szklanych szescianach :P
Claudia

Post autor: Claudia »

Anita chciałam chłopca z nr 3,ale jeśli zarezerwowała go już inna osoba to prosiłabym o szczurka 6
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Kotwar_riot bez urazy - myślę tak samo jak DK! ale mam jedno pytanie - z ciekawości - dlaczego wszystko Ci jedno jeśli chodzi o kolor samiczek? Bierzesz dwie identyczne...
Masz już jakieś szczurki?
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”