Ale kiedyś było gorzej. Wystarczyło butelkę z płynem do naczyń postawić obok jedzenia, a już całe żarcie wyrzucała i dezynfekowała stół.. To chyba taka choroba/fobia jest, tylko nie pamiętam jak się nazywa
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Moja mama twierdzi, że tak xP Po każdym moim myciu szczurzych rzeczy leci potraktować ją domestosem  

Ale kiedyś było gorzej. Wystarczyło butelkę z płynem do naczyń postawić obok jedzenia, a już całe żarcie wyrzucała i dezynfekowała stół.. To chyba taka choroba/fobia jest, tylko nie pamiętam jak się nazywa

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
od tego mozna sobie sprawic prezent w postaci grzybicy lub choroby skóry. wiem bo znam kilka takich osób.

Ja mam kilka propozycji scheer:
- myzofobia – lęk przed brudem
- bakteriofobia – lek przed bakteriami
Swoją drogą znalazłam jeszcze kilka ciekawych: - lęk przed kwiatami arsonfobia; - lęk przed chodzeniem stasifobia; – lęk przed staniem triskaidekafobia; heksakosjoiheksekontaheksafobia - lęk przed liczbą 666

- myzofobia – lęk przed brudem
- bakteriofobia – lek przed bakteriami
Swoją drogą znalazłam jeszcze kilka ciekawych: - lęk przed kwiatami arsonfobia; - lęk przed chodzeniem stasifobia; – lęk przed staniem triskaidekafobia; heksakosjoiheksekontaheksafobia - lęk przed liczbą 666
Nie ma bata; nawet na trzeźwo tego nie przeczytam xDMaszka pisze:heksakosjoiheksekontaheksafobia - lęk przed liczbą 666
o wtf, to naprawdę istnieje?rsonfobia; - lęk przed chodzeniem stasifobia; – lęk przed staniem
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..

Diabeł - gdzieś tam..
Ja nie wiem, na jakieś stronie było, a czy rzeczywiście istnieje 
 Ale kiedyś znalazłam w domu kalendarzyk mały i wśród "rad dobrej cioci" co jakiś czas były właśnie wymienione fobie i to takie, że leżałam i ryczałam 
 Postaram się poszukać to wam napiszę 

U mnie w szkole wszystkie ławki tak śmierdzą domestosem, że zmęczona dniem dzisiejszym, ówdzie wczorajszym, spokojnie odpocząć na ławce nie mogę i wykorzystać ten czas chociaż na sensssouzie pisze:a ja tam lubię zapach domestosu.
- Paul_Julian
 - Kontakt:

Aktywne wątki w poprzedniej wersji tez były i tak były tematy gdzie była największa aktywność (jak sama nazwa wskazuje) . Ja tam wolę "nowe posty" .sssouzie pisze:klikam już sobie. ale w takim razie od czego jest "aktywne wątki"?Babli pisze:sołza, a kliknij w nieprzeczytane posty/nowe posty :]
tylko mnie to dezorientuje
A wogole śniło mi się , że Florka była chora i chrumkała i nie było żadnych lekarzy w klinice
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha

W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
to że w poprzedniej wersji tak było to wiem. bo z tego właśnie zawsze korzystałam.Paul_Julian pisze:Aktywne wątki w poprzedniej wersji tez były i tak były tematy gdzie była największa aktywność (jak sama nazwa wskazuje) . Ja tam wolę "nowe posty" .
chodzi o to, że teraz też niby jest. niby- bo tak naprawdę mi się właśnie wyświetla, że nic nie znaleziono.
to była moja ulubiona opcja
...czyż nie dobija się koni...?

- Paul_Julian
 - Kontakt:

Mi też wyswietla, że nic nie znaleziono. Ale ja wolę "nowe posty" . Bo może gdzies jest jakis jeden nowo dodany , który nie pojawi sie w aktywnych ,..

Szczursieny :
W szczurzym raju:

W szczurzym raju:
w aktywnych tez się pojawiały nowozałożone tematy 
  właśnie dlatego lubiłam aktywne

...czyż nie dobija się koni...?

nerwica natręctw..może sie objawiać chorobliwym upodobaniem do sprzątania, sa lżejsze i ciężkie przypadki ..i nie tylko sprzątania sie tyczyAle kiedyś było gorzej. Wystarczyło butelkę z płynem do naczyń postawić obok jedzenia, a już całe żarcie wyrzucała i dezynfekowała stół.. To chyba taka choroba/fobia jest, tylko nie pamiętam jak się nazywa
aaa zabrali forum na chwilę!

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!

Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Przeczytałam nie "lęk przed staniem", tylko "lęk przed STRACHEM"