Oddam małe szczurki! Zielona Góra
Moderator: Junior Moderator
Re: Oddam małe szczurki! Zielona Góra
Mi się wydaje kamilko,że to nie twoja sprawa co mi się podoba a co nie. Najważniejsze jest to,co szczurkowi moge zaoferować. To sprawa między Anitą,a mną. Komentarz jest zbędny
Czyli ten samczyk będzie mieszkał sam? Wybacz się dopytuję i czepiam, ale większość osób początkujących w kwestii szczurów nie przywiązuje wagi do ich stadności, a ogonkom nie jest obojętne, czy żyją w pojedynkę czy w stadzie. Nie skazuj malca na samotność, będzie nieszczęśliwy.antita91 pisze:a chomik i tak z nim nie będzie, tylko dam mamie tego niezarezerwowanego samca:P
Niedługo malce wyjadą i z tego, co czytałam na pierwszej stronie tematu, pytałaś o cenę kastracji samca. W Zielonej Górze jest tylko jeden weterynarz, któremu powierzam moje ogonki - to p. Anna Ryś, przyjmuje w lecznicy przy ul. II Armii. Kastracja samca u niej to koszt 80-100 zł, musiałabyś zadzwonić i dokładnie zapytać.
jejciu a to ze ma zamiast bialych lapek paluszki to zle ;/ masakra ja bym sie cieszyla z takiego jakbym chciala szczurka. Co za roznica jaki... To moze kup sobie z hodowli to bedziesz miala wymarzonego.
Ja w ogole nie mialam miec bo wszystkie byly zajete a ze zwolnilo sie miejscie to biore jaki wolny i tez sie go nie moge doczekac.
Sry ze sie wtracam w ogole nie moja sprawa ale wkurza mnie takie gadanie ;/
Claudia jakbys dovczytala do konca to co napisalam nie musialabys pisac ze to nie moja sprawa...
Pozdrawiam
Ja w ogole nie mialam miec bo wszystkie byly zajete a ze zwolnilo sie miejscie to biore jaki wolny i tez sie go nie moge doczekac.
Sry ze sie wtracam w ogole nie moja sprawa ale wkurza mnie takie gadanie ;/
Claudia jakbys dovczytala do konca to co napisalam nie musialabys pisac ze to nie moja sprawa...
Pozdrawiam

DRUGIEGO* niezarezerwowanego samca;)
Tez chodze do tej Pani weterynarz jest super
moja szczurcia miala swierzb juz jak ja kupila w zoologu to dala jej 2 razy stronghol na kark i po swierzbie ani sladu a skasowala mnie za wizyte raz 10 zl a drugi raz 5 zl 
Polecam jak najbardziej

Polecam jak najbardziej

Przeczytalam dokladnie i uwarznie oraz do konca i napisalam wszystko dobrze. Skoro nie panujesz nad emocjami moze czas cos zmienic...?
Anita kiedy maluchy beda do odbioru?
Anita kiedy maluchy beda do odbioru?
Dobra nie wazne po co w ogole sie wypowiadac... zalosne dla mnie i juz jak sie chce szczuraska to czlowiek bierze jaki jest a jak jest wybredny to juz jego problem. GL

Są już do odbioru:)
I wlasnie dlatego jest tyle szczurow do zaadoptowania,bo sie bierze to co jest,a w domu sie okazuje,ze na zdjeciu byl ladniejszy,ze jednak sie nie podoba,tak samo jest z psami,kotami i wszystkim innym... Myślę,że wyrazie dałam ci do zrozumienia,ze twoje komentarze sa zbedne wiec skoncz/my zasmiecac ten temat dyskusja osobista.
Anita,czy moge prosic twoj nr tel na priva? Chciałabym sie skontaktowac w celu ustalenia wszystkiego zwiazanego z odbiorem chlopczyka.
Anita,czy moge prosic twoj nr tel na priva? Chciałabym sie skontaktowac w celu ustalenia wszystkiego zwiazanego z odbiorem chlopczyka.
Mozliwe ze sa i wlasnie dlatego tacy ludzie nie powinni miec zwierzat!!!
Pozdro

Pozdro

-
- Kontakt:
dziewczyny, nie zaśmiecajcie tu.
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Okey juz nie bede ;p a propo jut4o kluska Sisi bedzie u mnie wiec beda nowe fotki
pozdrowka AAA Anitko daj znac o ktorej godzinie sie widzimy 

z rana jadę do Leszna, więc chyba pod wieczór;) zobaczymy
aha no okey to bede czekac ;p chyba ze jest mozliwosc podjechania po nia np dzis? To moze zalatwie transport ;p

Siostry Pulpecianki:D