Matrixowe skarbki <3
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Matrixowe skarbki <3
rewelacyjne zdjecia!!! cudowne normalnie!
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Boże, jak Ci te szczury urosły . Szczególnie El Hurón . Co ty im dajesz,hę?
A to ; http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/25c ... 75dc3.html
Normalnie ;

Normalnie ;

Dużo miłościbubu pisze:Boże, jak Ci te szczury urosły . Szczególnie El Hurón . Co ty im dajesz,hę?![]()
Normalnie ;![]()
![]()

-
- Kontakt:
RUDY!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LOVE!!!!!!!!!!!
Normalnie ślina mi kapie jak widzę tą paskudę!!!Jest taki...wrrrrchłłłaaaa!!!!!zjem cię...
No a fota ze zwisami ogonowymi rządzi!Tyłkami się wypieli i mają wszystko w...ogonach!!!

No a fota ze zwisami ogonowymi rządzi!Tyłkami się wypieli i mają wszystko w...ogonach!!!

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Rudy bardzo dziękuje za to wyznanie, nawet się zaczerwienił ^^iwonakoziarska pisze:RUDY!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LOVE!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Normalnie ślina mi kapie jak widzę tą paskudę!!!Jest taki...wrrrrchłłłaaaa!!!!!zjem cię...
![]()
Z Alexem coś mi się dzieje

No i jak zwykle mówiłam "kończę na 8!" a tutaj za tydzień we wtorek zawita do mnie albinosek 

Super szczurki , wesoła gromadka niech ci zdrowo się chowają
a Rudy no podobny tylko twój większy
a Rudy no podobny tylko twój większy

Zemną szczurki :
CH : Pikuś, Gucio, Tino, Hipcio, Diabeł, Edek, Szymon.
DZ : Sonia, Psotka .
Pies suczka : Bafi
CH : Pikuś, Gucio, Tino, Hipcio, Diabeł, Edek, Szymon.
DZ : Sonia, Psotka .
Pies suczka : Bafi
Ostatnio troszkę się u mnie działo..
Alex się dziwnie zachowywał, zrobił się gruuuby i niechętnie siedział ze swoim stadkiem. Teraz jednak wszędzie go dużo i
zaczyna się zachowywać tak jak przedtem
Ale ciałka nie stracił, kochane sadełko 
U Rudego odkryłam nowe ślady po bójkach, prawdopodobnie z Otiśkiem. Postanowiłam coś z tym zrobić i zdominować Otiego.
Na razie moja dominacja idzie w dobrą stronę, bo Otisiek nie bije się (a przynajmniej jak na niego patrzę). Dam mu czas na
złagodzenie tego charakterku.
Marty, El Hurón i Rudy 106 zrobili się strasznymi miziakami. Kiedy tylko podchodzę oni już wiszą na klatce i wchodzą na
mnie, kiedy ją otworzę
Paździoch jest skryty, woli towarzystwo Devila od innych szczurastych. Ma do niego ewidentnie zaufanie, no w końcu dużo
razem przeżyli
A ostatnio Devil zaczął się do mnie przyzwyczajać. Nauczyłam go, że kiedy go biorę, nie chcę mu nic
zrobić. Co prawda jest jeszcze trochę podejżliwy, ale jest ok
Rudy z Autostradą śpią razem oO' To mnie zabiło. Raz się tłuką, innym razem śpią razem przytuleni jak wieloletni
przyjaciele. Autiś ma jednak trudny charakterek..
A co do Cappiego.. Standardowo boi się Autostrady, kiedy tylko go widzi zaczyna szczerzyć ząbki i piszczeć, chociaż
tamtem mu nic nie robi, a jedynie przymruża oczka i się oddala..
Przy myciu obydwu kuwet, otwartym pokoju i sporej ilości worków na śmieci w pokoju byłam zmuszona zamknąć ich na podłodze w klatce.

Alex zajadający się
A dupka Cappiego z boku. Nauczył się od Rudego wyrzucać wszystko z miseczki wariat mały 

Przy kolbie

No i Pan Rudy po obfitym obiadku zasiadł sobie w hamaczku i się myje
Jak skończyłam robić zdjęcia doszedł do niego Otiś i myli się razem.. Dziwacy 

El Hurón i Autostrada
W dole ta mała klatka to też takie schronisko, które im dałam, bo nie miałam za bardzo czym zagospodarować dołu, ponieważ np. domek dostały dwie małe Panny będące u mnie na DT 

No i tutaj Pan Devilovaty w swojej cudnej czarnej osobie

No i moje ulubione zdjęcie
Łapka Martiego, a za nią Devil 

Aktualny stan klatki moich smrodów :

No i dwie urocze Panny, które mam na DT
Jedna po świętach jedzie do Jarzyny, a druga zostaje u mnie.

No to by było na tyle
Alex się dziwnie zachowywał, zrobił się gruuuby i niechętnie siedział ze swoim stadkiem. Teraz jednak wszędzie go dużo i
zaczyna się zachowywać tak jak przedtem

U Rudego odkryłam nowe ślady po bójkach, prawdopodobnie z Otiśkiem. Postanowiłam coś z tym zrobić i zdominować Otiego.
Na razie moja dominacja idzie w dobrą stronę, bo Otisiek nie bije się (a przynajmniej jak na niego patrzę). Dam mu czas na
złagodzenie tego charakterku.
Marty, El Hurón i Rudy 106 zrobili się strasznymi miziakami. Kiedy tylko podchodzę oni już wiszą na klatce i wchodzą na
mnie, kiedy ją otworzę

Paździoch jest skryty, woli towarzystwo Devila od innych szczurastych. Ma do niego ewidentnie zaufanie, no w końcu dużo
razem przeżyli

zrobić. Co prawda jest jeszcze trochę podejżliwy, ale jest ok

Rudy z Autostradą śpią razem oO' To mnie zabiło. Raz się tłuką, innym razem śpią razem przytuleni jak wieloletni
przyjaciele. Autiś ma jednak trudny charakterek..
A co do Cappiego.. Standardowo boi się Autostrady, kiedy tylko go widzi zaczyna szczerzyć ząbki i piszczeć, chociaż
tamtem mu nic nie robi, a jedynie przymruża oczka i się oddala..
Przy myciu obydwu kuwet, otwartym pokoju i sporej ilości worków na śmieci w pokoju byłam zmuszona zamknąć ich na podłodze w klatce.

Alex zajadający się

Przy kolbie

No i Pan Rudy po obfitym obiadku zasiadł sobie w hamaczku i się myje

El Hurón i Autostrada

No i tutaj Pan Devilovaty w swojej cudnej czarnej osobie

No i moje ulubione zdjęcie

Aktualny stan klatki moich smrodów :

No i dwie urocze Panny, które mam na DT

No to by było na tyle

Ze mną: już żaden szczurek... 
Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko
Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]

Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko

Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]
ze mną: Quanti Novell z Emerald Moon, Maruna Jukka z SunRat's, Miss Tili
[*] Gabi, Zorka, Azumi [*]
słodziaki 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
dumbomarlena pisze:cudowny misiek - jaka to odmiana?
Jaakie słodkości! Dumbolek to też cynamonek? 

Ma taki dziwny rudawy odcieńBabli pisze:Jaakie słodkości! Dumbolek to też cynamonek?

matrix
nie chodziło mi o uszy, sama mam dumboucha
pytałam o odmianę barwną

ze mną: Quanti Novell z Emerald Moon, Maruna Jukka z SunRat's, Miss Tili