Przecież to jeszcze nie był czas ...
Trzymajcie się!
Moderator: Junior Moderator
koniecznie!StasiMalgosia pisze:Nue pochwal się małą Wosebąproszę
Ilościowo - 4, ale TŻ nieustannie podkreśla, że Woseba jest piąta. Frappiszona nic nie zastąpi. Wczoraj wspominaliśmy sobie Frapciusia i w moim przypadku nie obyło się bez mazgajstwa. Ale myśl o tym, że szczura bryka sobie w wielkim stadku w tej mitycznej Tęczowej Krainie, gdzie dropsów i innych przysmaków zatrzęsienie, jest jakaś taka kojąca i słodka. Nie bardzo to wprawdzie licuje z naszym jakże zaawansowanym wiekiemOooo! Znowu cztery!![]()
Mam mnóstwo! Ale zastanawiam się, czy nie zaczekam jeszcze z tym wydaniem małej (naprawdę malutkiej!) na pastwę ciotek, szkoda mi jej, a wiem, że bez wdeptywania w podłoże na pewno się nie obejdzie. Klatki stoją obok siebie, Tchibo fuka na małą i jeży się, a jednocześnie obie z Neską są tak zaciekawione, że starają się nie tracić jej z oka nawet na chwilę. Mokka aktualnie zachowuje pełną godności powagę, no i ma rację, przecież taki mały komar nie może zagrozić pozycji królowej, która, jak wiadomo, jest tylko jednaPewnie jeszcze masz zapasy zapachu waniliowego ...
Ano tak, przyda się!To co - wypada Wam życzyć bezbolesnego łączenia