Patologiczne zwierzęta Wentzowej

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
kulek

Re: Moja armia.

Post autor: kulek »

Ahh, u nas... u nas szczurzodobrze. Mam już dość, normalnie.
A u szczurek całkiem dobrze. Mizia stała się pieszczochem. Pieszczochem, rozumiecie? Mizia pieszczochem ;) Zadziwia mnie czasami. Wchodzi mi na ramię, czasami ciśnie się pod bluzę i sobie śpi, wskakuje mi na kolana oczekując jakiegoś przyjaznego ruchu z mojej strony, jak siedzę na podłodze to co chwilę przybiega sprawdzić co tam u mnie, daje mi buziaczki. A wiecie jak się zdziwiłam kiedy z głupoty podałam jej palec a ona zamiast udziabać to go polizała? Tylko wejdę do pokoju to już wisi na kratach wołając "wypuść nas, wypuść!" ;) A z Armią postawiłam na "nie ruszaj szczura a on nie ruszy Ciebie" i sprawdza się, wszystkie rany zostały zagojone a na nowe się nie zapowiada. Ona jest bardzo zainteresowana moją osobą (tak jak ja jej), ale strasznie się boi dzikusek malusi (bo jeśli chodzi o wielkość to Mizia jest znacznie od niej większa). Przychodzi do drzwiczek kiedy tylko je otwieram i tak nieśmiało się do mnie zbliża, kiedy Mizia depcze ją i wdrapuje się na moją rękę ::) Sielana. Biją się czasami, u...babrają klatkę oraz siebie w gerberze, zabiorą ołówek, kartkę, kanapkę, czasami jedna z nich wespnie się na szafę i nieświadoma tego, że nie jest ptakiem, skoczy - no jak to szczury, co tu dużo opowiadać. ::) Tutaj macie zdjęcia tych nudnych zwierząt, które nic nie robią w życiu tylko śpią, jedzą, próbują zabić właścicielkę, piją, robią dużo kup, sikają i śpią w tym moczu, bo im wygodnie, które czasami swoją błyskotliwością mogą zadziwić niejedną wolnokapującą Katarzynę, której aktualnie chce się spać. O czym ja to?
A, zdjęcia:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Mam więcej, ale nie dam 8)
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
kulek

*Mam już dość - to miało być w innym kontekście, ale mi się źle przekleiło ::)
Babli

Post autor: Babli »

Pięknie dziewuszki.. :-*
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

śliczne panienki :-* :-* :-* :-*
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
bubu

Post autor: bubu »

Mizia już nie gryzia ? To super! :)
Awatar użytkownika
bubu

Post autor: bubu »

Mizia już nie gryzia ? To super! :)
* nie gryzie-miało być
Awatar użytkownika
kulek

W sumie nigdy jakoś boleśnie mnie nie ugryzła. Nie to co Armia. Właśnie opatrzyłam sobie obie dłonie, bo bardzo nie spodobało jej się to, że musi iść do klatki :(... Powiem tak: boli.
Awatar użytkownika
kulek

Aloha.

Do mojej armii godzinę temu dołączyli nowi żołnierze. A raczej żołnierki. Są dość śmieszne, mają śmieszne mundury, jedna z nich to prawdziwa weteranka - straciła na wojnie z kocią armią pół ogonka, natomiast w szuwarach leśnych odgryzła sobie trzy paluszki. Tamtaradam... oto Kaleka i Rysiek, myszoskoczki moje (w życiu nie pomyślałabym, że będę miała myszoskoczki...):
Obrazek
Kaleka - 3 latka, spokojna, widać, że zmęczona tym wszystkim. Nie ma trzech paluszków, tak jak pisałam - odgryzła sobie. Od byłej właścicielki usłyszałam, że skoczce łapka zaplątała się w nici od jakiejś poduszki :( Później Kaleka straciła pół ogonka, ponieważ jakimś cudem kot wdarł się do pokoju :-\ Ogółem bida taka, wczoraj miała na całym pyszczku porfirynę.. Ale ma siłę na kopanie w ścianach akwarium ::)
Obrazek
Rysiek - 2 latka, ADHD małe, tylko uszczypiesz w tyłek to już robi dziesięć rundek dookoła akwarium :D Skacze, bryka, bierze wszystko w zęby i zakopuje. No i kopie dużo. I je.

W ogóle to dziewczynki poznałam wczoraj ::) Wybrałam się do znajomej, bo jest chora i bardzo zawodziła żebym ją odwiedziła. Skoczki były w akwarium w którym miały tylko troty. Nic więcej. Ah, nie, jedzenie miały w ściółce. Chętnie je oddała. W końcu ma szczura. Jednego, bo drugi zdechł (był malutki, miał może 3 miesiące :-\).
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Hyh :D Fajne gerbilki, pocieszne to stwory ;D
No to teraz to dopiero się im życie odmieni ;)
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Awatar użytkownika
kulek

Vicka211 pisze:Fajne gerbilki,
Mówiłam tacie o gerbilach i o gerbilach, a on w końcu przyszedł do pokoju i: "pokaż te twoje gerberki" 8)
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Wentzowa pisze:
Vicka211 pisze:Fajne gerbilki,
Mówiłam tacie o gerbilach i o gerbilach, a on w końcu przyszedł do pokoju i: "pokaż te twoje gerberki" 8)
:D :D :D !
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Babli

Post autor: Babli »

Gerberki :D Coraz dziwniej tutaj. Vicka ma uszy i mysz.. a Łencowa gerberki :D Żywe gerberki, no patrzcie ;D

Świetne są :>
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

O jaaaa :D myszoszkoczykyyyy ;D

A Mizię proszę wycmokać i wymasować za uszkami od haremu 8) :-*

Babliś ja mam żywego Elvisa, to dopiero coś, prawie jak drugi jezus, zmartwychwstał ;D
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
kulek

Vicka ma uszy i mysz, ja mam żywe gerberki, LaCoka żywego Elvisa... ktoś jeszcze ma jakieś ciekawe okazy :D?

Mój brat przed chwilą łapy wkłada do akwarium i woła:
Brat: Inwalida, Inwalida!
Ja: ?
Brat: No... skoczek... ma na imię Inwalida...
Chodziło mu oczywiście o Kalekę ::)

Przedtem siedzi przy klatce szczurów i zagląda w pinio:
B: Co one za bobki mają zamiast trocin?

A teraz siedzi i mówi:
B: Ty tu widzę samych recydywistów przyjmujesz. (pokazuje na Armię) Ta z laboratorium, mogła iść do węża, (Mizia) ta agresor była, (Kaleka) bez nogi i ogona, (Rysiek)... a ten... zabił swoją matkę?

A teraz moja matka przyszła, popatrzyła na Kalekę i zaśpiewała: "Zajączek, zajączek, bez nóżek i bez rączek..." ::)
LaCoka pisze:A Mizię proszę wycmokać i wymasować za uszkami od haremu 8) :-*
Wyczmokam i wymasuję O0 O0
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

Wentzowa pisze: A teraz siedzi i mówi:
B: Ty tu widzę samych recydywistów przyjmujesz. (pokazuje na Armię) Ta z laboratorium, mogła iść do węża, (Mizia) ta agresor była, (Kaleka) bez nogi i ogona, (Rysiek)... a ten... zabił swoją matkę?
to przyjmij i mnie... ;D
tez taki kaleczniak jestem :P

teksty wymiatają

O0
...czyż nie dobija się koni...?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”