Czekamy więc na foty

Moderator: Junior Moderator
Jak zawitam w okolice to nie przepuszczę okazjiMucha321 pisze:Urósł.Mój okruszek.. ;*
Jak zatęsknisz mocno to zawsze możesz odwiedzić.
Dzięki, poczułam się troszkę lepiejpin3ska pisze:Dopiero spojrzałam na fotki wyzej - tez mam taką dziureTroche tylko mniejszą
Tak być nie może! To wtedy nie pozostanie Ci nic innego jak rysować mi wiadomości albo słać tradycyjne listy miłosne od chłopakówiwonakoziarska pisze:Moje chłopaki jak będą zdjęcia oglądać,to obsikają mi całą klawiaturę i nic więcej już nigdy do Ciebie nie napiszę...
Jak wytarmosisz takie wiecznie rozczochrane futro,to sama zobaczysz!sr-ola pisze: Nie wiem czemu wszyscy się tak reksikami zachwycają![]()
sr-ola pisze:Tylko przypominają sobie o mnie i moich dziwnych "dziurach" (i innych tego typu) dopiero wtedy, gdy mają jakiegoś zwierzaka do oddania- wariatka wszystko przyjmie, co nie?![]()
![]()
Oj nie, w życiu bym jej nawet do łapki czegoś takiego nie dała. Na ten stół też wstępu nie mają, tylko na czas sesji dostały pozwolenie
Mało? I kto to mówi!denewa pisze:Co tak mało foteczek?
Noooo, już się nie mogę doczekać. Czeka mnie podróż do Poznaniadenewa pisze:Sr_ola śliczne maluchy!![]()