Rabarbarowy 7-mio składnikowy kompocik

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
denewa

Re: Sroczkowe pchełki radosne...

Post autor: denewa »

To się świetnie składa - ja też będę odkurzać aparat w weekend ;)
Czekamy więc na foty ;D
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

No właśnie,miej za mnie choć trochę więcej czasu wolnego i upoluj swoje bździągwy aparatem,bo już ostatnio Zgredek załamał się w miłosnym zawodzie i wypłakał swoją samotność na ramieniu Bablisiowatej Skinerki...Cierpiał biedny,bo Łysa ani nie zadzwoniła,ani żadnego esa nie wysłała,nic!Aż mu reszta włosów wypadła!Skini tak skutecznie i podstępnie go pocieszyła,że Zgredek ani się obejrzał,a już ubrany w muchę startował do tej czarnookiej,rozpustnie nagiej uwodzicielki...Nawet nie wiadomo kiedy,przyodziała welon ślubny i armię druhen zebrała... :-\ Oczarowany i odurzony Zgredek ani nawet nie zdążył logicznie pomyśleć i za prawdziwym głosem swego serca podążyć...A tu już na ślubnym kobiercu stanął... :o Skincia fajna niunia,który nagus by się jej oparł,ale Łysa była PIERWSZA!
I już słychać słowa księdza..."Czy jest ktoś,kto zna jakiś powód,dzięki któremu tych dwoje nie mogłoby połączyć się świętym węzłem małżeńskim..."
Łysa!!!WAKE UP!!!Twoje ciacho Ci zabierają!!!Warknij,zrób coś,wrzuć swoje nagie fotki!O tak,wrzuć swoje nagie fotki!!!Zgredek ucieknie sprzed ołtarza!!! ;D
Ja,ale Zgredek ma nienormalną pańcię... :D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

A więc to tak! >:( >:D Niech patrzy i żałuje co stracił, my nie z tych, które walczą o ogoniastych ;) O0 Nadgryzione ciacha zamieniają się w stare pierniki >:D Patrz i płacz przystojn....eee... łotrze!

Dziś po prostu zdjęcia. Nasza codzienność (a ja lekko zmęczona po prostu wrzucam):
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dzieło stulecia:
Obrazek Obrazek
Miska Reksia vel poidełko szczurków vel miska z wodą do mycia:
Obrazek
Wspinaczki na pańcię po smakołyki Obrazek Obrazek
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
sr-ola

We worek Oneś wyjeżdża od nas. Będzie go brakować, żaden inny szczurek nie lizał mnie po szyi tak, jak on ;) Polecam szczególnie ostatnią fotkę :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
Mucha321
Kontakt:

Post autor: Mucha321 »

Urósł. :D Mój okruszek.. ;* :) Jak zatęsknisz mocno to zawsze możesz odwiedzić. ;)
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //

z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.

+ RESZTA TOWARZYSTWA :)
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Z niego to juz nie taki okruszek :P
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Dopiero spojrzałam na fotki wyzej - tez mam taką dziure :P Troche tylko mniejszą :P

http://s764.photobucket.com/albums/xx28 ... C00266.jpg
http://s764.photobucket.com/albums/xx28 ... C00267.jpg
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
sr-ola

Mucha321 pisze:Urósł. :D Mój okruszek.. ;* :) Jak zatęsknisz mocno to zawsze możesz odwiedzić. ;)
Jak zawitam w okolice to nie przepuszczę okazji ;D
pin3ska pisze:Dopiero spojrzałam na fotki wyzej - tez mam taką dziure :P Troche tylko mniejszą :P
Dzięki, poczułam się troszkę lepiej ;) jak komuś o tym opowiadam i się śmieję to patrzą na mnie jak na wariatkę ;)

Tylko przypominają sobie o mnie i moich dziwnych "dziurach" (i innych tego typu) dopiero wtedy, gdy mają jakiegoś zwierzaka do oddania- wariatka wszystko przyjmie, co nie? ;) :D

Tak się chciałam tylko pochwalić ;D
http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t= ... +S#p676191
Imiona już mamy ;D
Nietoperrr...
Kontakt:

No nie mogę!!!Ale cudeńka dorwałaś!!!No i jeszcze ta rexica...Ojej,no i dumbolcowaty beżyk...Ach...Moje chłopaki jak będą zdjęcia oglądać,to obsikają mi całą klawiaturę i nic więcej już nigdy do Ciebie nie napiszę... ::)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Awatar użytkownika
sr-ola

iwonakoziarska pisze:Moje chłopaki jak będą zdjęcia oglądać,to obsikają mi całą klawiaturę i nic więcej już nigdy do Ciebie nie napiszę... ::)
Tak być nie może! To wtedy nie pozostanie Ci nic innego jak rysować mi wiadomości albo słać tradycyjne listy miłosne od chłopaków ;) Może jakieś tresowane gołębie albo posłannicy z wiadomościami? ;)

Nie wiem czemu wszyscy się tak reksikami zachwycają ;) Mnie kręci ta czerń ;D A damboś ze względu na rodzinkę- niech się troszkę pozachwycają innością, bo ja i tak i tak jestem zakochana, bez względu na uszka, oczka, sierść, wąsy, przedziałek na głowie czy manicure ;)
Nietoperrr...
Kontakt:

sr-ola pisze: Nie wiem czemu wszyscy się tak reksikami zachwycają ;)
Jak wytarmosisz takie wiecznie rozczochrane futro,to sama zobaczysz! ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

sr-ola pisze:Tylko przypominają sobie o mnie i moich dziwnych "dziurach" (i innych tego typu) dopiero wtedy, gdy mają jakiegoś zwierzaka do oddania- wariatka wszystko przyjmie, co nie? ;) :D
;D

Sr_ola śliczne maluchy! :)

Czy ona je baterię? ::) ;D
http://s764.photobucket.com/albums/xx28 ... C00252.jpg

Co tak mało foteczek? :P
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Awatar użytkownika
sr-ola

Oj nie, w życiu bym jej nawet do łapki czegoś takiego nie dała. Na ten stół też wstępu nie mają, tylko na czas sesji dostały pozwolenie :) Słonecznik wcina, lubi tak jak ja :D Tylko, że ja mam zawsze po nim czarne usta a ta zołza nieskazitelna i piękna jak zawsze ;)
denewa pisze:Co tak mało foteczek? :P
Mało? I kto to mówi! ;D Już do aparaciska! ;) :D
denewa pisze:Sr_ola śliczne maluchy! :)
Noooo, już się nie mogę doczekać. Czeka mnie podróż do Poznania :)
Awatar użytkownika
sr-ola

Aż mi łzy z zachwytu w oczach stanęły. ;D ;D Czekałam na te zdjęcia od wczoraj i jak na złość nie miałam neta! Z poobgryzanymi już paznokciami wreszcie mogę się pozachwycać :) Soomi i Serenada to nasze ślicznotki ;D ;D http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t=24525#p681984

Z nieprzyjemnych wieści: byliśmy dziś z Agrafką i Reksiową u weta. Z jedną i drugą trzeba było umówić się kolejne spotkanie. Reksia ma już kamień na zębach do usunięcia a Agrafka znów nowotwór na brzuszku. Tym razem większy i pojawił się jeszcze szybciej! Taka gula! W czwartek jedziemy ciachać.
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

Trzymam kciuki za operację!
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”