Powodzenia

A jak tam szczury?

Moderator: Junior Moderator
O, koleżanka Kameliowa będzie wpadać na Warszawskie spotkaniaKameliowa pisze:To ja tak nieśmiało napomknę, że jak dobrze pójdzie to będziemy mieszkać w jednym mieście
Oooo przeprowadzasz się do Stolycy?Kameliowa pisze:To ja tak nieśmiało napomknę, że jak dobrze pójdzie to będziemy mieszkać w jednym mieście
Nie dziękujęBabli pisze:Powodzenia![]()
A jak tam szczury?
Sidenewa pisze:Coka to robisz sobie rok przerwy? Teraz matura a studia dopiero za rok?
SzczęściaraLaCoka pisze:Sidenewa pisze:Coka to robisz sobie rok przerwy? Teraz matura a studia dopiero za rok?
Ja będę musiała bo inaczej za rok mnie nie przyjmą na studiadenewa pisze:SzczęściaraLaCoka pisze:Sidenewa pisze:Coka to robisz sobie rok przerwy? Teraz matura a studia dopiero za rok?Chociaż znając moje lenistwo ja bym przez ten rok nic nie zrobiła...
Nie ma za co KochanaMucha321 pisze:Dziękuję za miłe słowa w temacie Vii.. ;** <3
Skarbie, wiesz, że zdajemy razem maturkę? Trzymaj za mnie kciuki..Ja za Ciebie będę!
Nie dziękujęMagamaga pisze:Jak będę trzymała kciuki za mojego brata mogę i za Was.
OkiAkka pisze:Ja będę trzymać za was kciuki maturzystki, a wy w zamian trzymajcie kciuki za mój egzamin licencjacki(nie żebym była taka interesowna
)