śliczne to twoje stadło. wymiziaj koniecznie

Moderator: Junior Moderator

Trzeba to kiedyś powtórzyć, z moim facecikiem już
 Trzeba to kiedyś powtórzyć, z moim facecikiem już 
 . Piękna jest! I cudowna, dzisiaj się trochę pochorowałam, więc zasnęłam przy niej, a ona się położyła obok mnie i spała
. Piękna jest! I cudowna, dzisiaj się trochę pochorowałam, więc zasnęłam przy niej, a ona się położyła obok mnie i spała  . Dobrze, że jej nie zgniotłam ^^. Teraz poczułam się troszku lepiej, więc zaczęłam łączyć, ale nie ze wszystkimi jeszcze, na razie sił mi na to brakuje
. Dobrze, że jej nie zgniotłam ^^. Teraz poczułam się troszku lepiej, więc zaczęłam łączyć, ale nie ze wszystkimi jeszcze, na razie sił mi na to brakuje  .
.  ) i Sonic. Nowa pokochała go, siedziała ciągle pod nim albo za nim łaziła
) i Sonic. Nowa pokochała go, siedziała ciągle pod nim albo za nim łaziła 

Binia (*), Igła, Hikari, Łazanka, Ithuriel, Atos, Portos, Aramis
 Binia (*), Igła, Hikari, Łazanka, Ithuriel, Atos, Portos, Aramislaser w oczachAstry pisze: Strasznie wyglądają te oczyska z lampą

. Po dwudniowej przerwie łączenie again. Przerwa spowodowana niestety moją chorobą, a nie szczurami
. Po dwudniowej przerwie łączenie again. Przerwa spowodowana niestety moją chorobą, a nie szczurami  . Malutka ma na imię Filiżanka i jest bardzo milutka i ma fajne futerko. Szkoda tylko, że nie ustawia sobie ostrości jak inne czerwonookie. Chociaż wczoraj chyba machnęła raz tak główką, ale może mi się wydawało
. Malutka ma na imię Filiżanka i jest bardzo milutka i ma fajne futerko. Szkoda tylko, że nie ustawia sobie ostrości jak inne czerwonookie. Chociaż wczoraj chyba machnęła raz tak główką, ale może mi się wydawało  . W każdym razie porobię im zdjęcia, jeee
. W każdym razie porobię im zdjęcia, jeee 

. Ciuty nadal po nim łażą, siedzą w rurze albo w bluzie. Raz mi spadły w tej bluzie. A Fili zaliczyła upadek dwa razy. Ale nic jej nie jest, stój jest niski
. Ciuty nadal po nim łażą, siedzą w rurze albo w bluzie. Raz mi spadły w tej bluzie. A Fili zaliczyła upadek dwa razy. Ale nic jej nie jest, stój jest niski 

, tyle cudnych mordek.
 , tyle cudnych mordek.