Matrixowe skarbki <3
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Matrixowe skarbki <3
No właśnie. A mi brakuje klatek (są teraz wszystkie możliwe zapełnione) i czekam aż szczuraski mi się rozjadą.
Kurcze gdybyś mieszkała w warszawie mogłbym cię poratować jedna klateczką :/ A do wrocławia niema sensu słać :/
Niech sie nestea kuruje a autostrada ma u mnie bana na mizianko może w przyszłosci hahaha
Niech sie nestea kuruje a autostrada ma u mnie bana na mizianko może w przyszłosci hahaha
Dzięki za chęci
Ale klateczka będzie jak tylko pozbędę się dziewczynek. Z tym, że tylko jedna zarezerwowana..

Ale klateczka będzie jak tylko pozbędę się dziewczynek. Z tym, że tylko jedna zarezerwowana..
napewno wszystkie znajdą domki!matrix360 pisze:Z tym, że tylko jedna zarezerwowana..
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Z tą nadzieją codziennie sprawdzam fora..Jessica pisze:napewno wszystkie znajdą domki!
Znajdą, znajdą.
Mam kilka koleżanek, które posiadają jednego szczurka [.....] nie znam płci, ale sie popytam.
Może coś z tego będzie.
Mam kilka koleżanek, które posiadają jednego szczurka [.....] nie znam płci, ale sie popytam.
Może coś z tego będzie.

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Oby, obyDorotka96 pisze:Znajdą, znajdą.
Może coś z tego będzie.

Aktualnie moje szkraby sa podzielone na dwa stadka (żeby było szczurom wygodniej 
Panienki są w jednej mniejszej klatce (cała 6 mieści się w tym zielonkawym domku i śpią tam, śmieszny widok
)
Oślostrada, Devil Gold, El Hurón, Marty, Alex i Cappy są w jednej klatce - Otiś się uspokoił i nie napada Cappiego.
W kolejnej klatce jest Hektor (tatuś maluszków) + jego 3 malutcy synowie do tego moje najpoczciwsze szczury - Paździoch i Rudy i Nestea, żeby ciury pomogły mu w kurowaniu i żeby nie czuł się samotny
Paź poczuł się znowu młody mogąc ganiać za maluchami
Trochę z Hektorem się na początku bił, ale już wszystko jest ok 

Panienki są w jednej mniejszej klatce (cała 6 mieści się w tym zielonkawym domku i śpią tam, śmieszny widok

Oślostrada, Devil Gold, El Hurón, Marty, Alex i Cappy są w jednej klatce - Otiś się uspokoił i nie napada Cappiego.
W kolejnej klatce jest Hektor (tatuś maluszków) + jego 3 malutcy synowie do tego moje najpoczciwsze szczury - Paździoch i Rudy i Nestea, żeby ciury pomogły mu w kurowaniu i żeby nie czuł się samotny

Paź poczuł się znowu młody mogąc ganiać za maluchami

- Mucha321
- Kontakt:
Tylko mi nie zwiń moich dwóch syjamków, bo Cię ustrzelę z łuku.
To dzieciarstwo całe do adopcji, tak? ;>

' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

- Mucha321
- Kontakt:
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
+ RESZTA TOWARZYSTWA
+ RESZTA TOWARZYSTWA

Nie zwinę, nie bój sięMucha321 pisze:Tylko mi nie zwiń moich dwóch syjamków, bo Cię ustrzelę z łuku.![]()

5 samiczek do adopcji mam, dzięki za pomoc

Mucha, nie pozwalam, bo Ci łuk połamię!
Matrix, masz ochronę.
A masz jakąś albinoskę?
Albo fuzziątko? 

Matrix, masz ochronę.

A masz jakąś albinoskę?

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Łoooo, mam ochroniarza, patrzcie państwo ,nic ino się chwalićDorotka96 pisze:Mucha, nie pozwalam, bo Ci łuk połamię!![]()
Matrix, masz ochronę.![]()
A masz jakąś albinoskę?Albo fuzziątko?

Nie mam

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Mam nadzieję, że wszystkie znajdą domki... jakby co mogę pomóc w transporcie na terenie Podlasia i czasem Wawa - Białystok.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

-
- Kontakt:
No a Nietoper może z(Oleśnicy) Wrocka na Legnicę lub Jelenią Górę i wszystko po drodze! 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38