Czapeczkowo czyli nielegalne szczury
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Czapeczkowo czyli nielegalne szczury
[^] dla Wulfika, pięknego, łagodnego misia
Merch trzymaj się
[*]
[*]
[*] 

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Merch strasznie mi przykro
ale nie obwiniaj się Kochana bo to niczego nie zmieni a będziesz się tylko niepotrzebnie zadręczała. Wiem, że bardzo cierpisz z powodu odejścia Wulfika więc uwierz mi, że więcej bólu w postaci wyrzutów sumienia Ci nie potrzeba
Może to zabrzmi okrutnie ale tak miało najwyraźniej być, może za sprawą tego niespodziewanego odejścia ten cudowny, puchaty książę uniknął jakiejś przykrej choroby przez którą by cierpiał w przyszłości? (starałam sobie tak tłumaczyć śmierć Kiruni, która odeszła nagle i niespodziewanie w przeciągu zaledwie kilku sekund, prawdopodobnie miała zawał lub pękł jej tętniak)
Ważne, że odszedł w spokoju i bez bólu, po prostu sobie spał. I jestem święcie przekonana, że przez cały czas czuł, że jego Mamusia jest przy nim myślami i całym sercem
Trzymaj się jakoś Szczurza Mamo
[*] dla przepięknego Wulfika, teraz na pewno biega szczęśliwy z Felusiem i Zdzisiem a i może moje dziewczynki gdzieś tam po drodze spotka

Może to zabrzmi okrutnie ale tak miało najwyraźniej być, może za sprawą tego niespodziewanego odejścia ten cudowny, puchaty książę uniknął jakiejś przykrej choroby przez którą by cierpiał w przyszłości? (starałam sobie tak tłumaczyć śmierć Kiruni, która odeszła nagle i niespodziewanie w przeciągu zaledwie kilku sekund, prawdopodobnie miała zawał lub pękł jej tętniak)
Ważne, że odszedł w spokoju i bez bólu, po prostu sobie spał. I jestem święcie przekonana, że przez cały czas czuł, że jego Mamusia jest przy nim myślami i całym sercem

Trzymaj się jakoś Szczurza Mamo

[*] dla przepięknego Wulfika, teraz na pewno biega szczęśliwy z Felusiem i Zdzisiem a i może moje dziewczynki gdzieś tam po drodze spotka

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Merch, tak jak już mówiłam - musisz to przeboleć, nie ma wyjścia. Wyrzuty sumienia będziesz mieć pewnie jeszcze długo, tak jak ja mam po śmierci Koli... Ale czasu nie cofniemy, niestety. Chciałaś dobrze, nie wyszło, bo nie zawsze wychodzi - co tu dużo ukrywać, życie daje po tyłku częściej niż głaszcze. A Ty musisz iść dalej, inne Twoje kochańce Cię potrzebują, więc nie wolno Ci się poddawać. Przytulam mocno, mocno
[*] [*] [*] świeczuszki dla misia Wulfika, niech mu będzie jasno po tej drugiej stronie.

[*] [*] [*] świeczuszki dla misia Wulfika, niech mu będzie jasno po tej drugiej stronie.
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Jak sie odezwalas to sie usmiechnelam , bo Wulfik to takie wcielenie lagodnosci, zawsze potulny , nigdy nikogo nie ugryzl no wlasnie nigdy nikogo z wyjatkiem Izabeli, ktora miała przyjemnosc poznac go osobiscie i jest jedyna osoba na swiecie , ktora poznała Wulfikowe ząbki 

Tak było
I tym sposobem Merch przypomniała mi, że pobyt Wulfika u mnie został wtedy uwieczniony:
http://picasaweb.google.com/10254577310 ... Z-a5uDYgwE#
Przepraszam, że linkiem, ale nie mam teraz czasu na wklejanie miniaturek. Niektóre zdjęcia są nieostre, ale je zostawiłam - są pamiatką...
Merch, niespodzianka dla Ciebie, bo chyba tych zdjęć nie widziałaś

I tym sposobem Merch przypomniała mi, że pobyt Wulfika u mnie został wtedy uwieczniony:
http://picasaweb.google.com/10254577310 ... Z-a5uDYgwE#
Przepraszam, że linkiem, ale nie mam teraz czasu na wklejanie miniaturek. Niektóre zdjęcia są nieostre, ale je zostawiłam - są pamiatką...
Merch, niespodzianka dla Ciebie, bo chyba tych zdjęć nie widziałaś

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Prawdziwy misiu http://picasaweb.google.com/10254577310 ... 7396008306
Nie znałam go, ale takim go zobaczyłam na wcześniejszym zdjęciu.

Nie znałam go, ale takim go zobaczyłam na wcześniejszym zdjęciu.
prawdziwy Niedźwiadek...
[*]

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- StasiMalgosia
Mech dopiero przeczytałam... Strasznie mi przykro, biedny miś. Nie obwiniaj się bo nie masz powodu, zdecydowałaś się na operację w polecanej lecznicy, kto mógł przewidzieć że tak się to się skończy...
(*) dla Wulfika na drogę
(*) dla Wulfika na drogę
Bardzo mi przykro merch 
Dla Wulfika [*]

Dla Wulfika [*]
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:

[*]
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek