Czapeczkowo czyli nielegalne szczury

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
ol.

Re: Czapeczkowo czyli nielegalne szczury

Post autor: ol. »

[^] dla Wulfika, pięknego, łagodnego misia
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

Merch trzymaj się
[*]
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

[*] dla Wulfika :'(
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
Dorotka96

Post autor: Dorotka96 »

[*] :(
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Merch strasznie mi przykro :'( ale nie obwiniaj się Kochana bo to niczego nie zmieni a będziesz się tylko niepotrzebnie zadręczała. Wiem, że bardzo cierpisz z powodu odejścia Wulfika więc uwierz mi, że więcej bólu w postaci wyrzutów sumienia Ci nie potrzeba :-*
Może to zabrzmi okrutnie ale tak miało najwyraźniej być, może za sprawą tego niespodziewanego odejścia ten cudowny, puchaty książę uniknął jakiejś przykrej choroby przez którą by cierpiał w przyszłości? (starałam sobie tak tłumaczyć śmierć Kiruni, która odeszła nagle i niespodziewanie w przeciągu zaledwie kilku sekund, prawdopodobnie miała zawał lub pękł jej tętniak)
Ważne, że odszedł w spokoju i bez bólu, po prostu sobie spał. I jestem święcie przekonana, że przez cały czas czuł, że jego Mamusia jest przy nim myślami i całym sercem :)

Trzymaj się jakoś Szczurza Mamo :-*
[*] dla przepięknego Wulfika, teraz na pewno biega szczęśliwy z Felusiem i Zdzisiem a i może moje dziewczynki gdzieś tam po drodze spotka :-*
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

dla Wulfika [']...

Trzymaj się Merch :-*
ObrazekObrazek
Izabela

Post autor: Izabela »

Merch, tak jak już mówiłam - musisz to przeboleć, nie ma wyjścia. Wyrzuty sumienia będziesz mieć pewnie jeszcze długo, tak jak ja mam po śmierci Koli... Ale czasu nie cofniemy, niestety. Chciałaś dobrze, nie wyszło, bo nie zawsze wychodzi - co tu dużo ukrywać, życie daje po tyłku częściej niż głaszcze. A Ty musisz iść dalej, inne Twoje kochańce Cię potrzebują, więc nie wolno Ci się poddawać. Przytulam mocno, mocno :-*

[*] [*] [*] świeczuszki dla misia Wulfika, niech mu będzie jasno po tej drugiej stronie.
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
merch

Post autor: merch »

Jak sie odezwalas to sie usmiechnelam , bo Wulfik to takie wcielenie lagodnosci, zawsze potulny , nigdy nikogo nie ugryzl no wlasnie nigdy nikogo z wyjatkiem Izabeli, ktora miała przyjemnosc poznac go osobiscie i jest jedyna osoba na swiecie , ktora poznała Wulfikowe ząbki :)
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Izabela

Post autor: Izabela »

Tak było ;D

I tym sposobem Merch przypomniała mi, że pobyt Wulfika u mnie został wtedy uwieczniony:

http://picasaweb.google.com/10254577310 ... Z-a5uDYgwE#

Przepraszam, że linkiem, ale nie mam teraz czasu na wklejanie miniaturek. Niektóre zdjęcia są nieostre, ale je zostawiłam - są pamiatką...

Merch, niespodzianka dla Ciebie, bo chyba tych zdjęć nie widziałaś :)
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
ol.

Post autor: ol. »

Prawdziwy misiu http://picasaweb.google.com/10254577310 ... 7396008306 :)
Nie znałam go, ale takim go zobaczyłam na wcześniejszym zdjęciu.
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

prawdziwy Niedźwiadek... :( [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Post autor: StasiMalgosia »

Mech dopiero przeczytałam... Strasznie mi przykro, biedny miś. Nie obwiniaj się bo nie masz powodu, zdecydowałaś się na operację w polecanej lecznicy, kto mógł przewidzieć że tak się to się skończy...
(*) dla Wulfika na drogę
Obrazek
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Bardzo mi przykro merch :(

Dla Wulfika [*]
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

:(

[*]
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
Licho