Klimatyczna Szajka

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
klimejszyn
Kontakt:

Re: Klimatyczna Szajka

Post autor: klimejszyn »

chwalę się, chwalę... O0

otóż. przywiozłam dzisiaj moje rexiczki <3 panienka Atira jest strasznie malutka. nigdy nie miałam tak małego szczurka w rękach. boję się, że ją uszkodzę ::) w tramwaju jak ją miziałam to przekręciła się na plecki żeby miziać ją po brzuszku :-* w domu nieśmiała, ale co się dziwić - nowe miejsce.
pan Ares jest większy. łobuz mały w tramwaju próbował się cały czas dostać do siostry, niestety nie udało się :D porządki swoje robi, w klatce poprzestawiał, a jak chciał się położyć to najpierw poprzenosił ziarenka, które wcześniej tam przyniósł i dopiero dupcię położył ;D

jutro/pojutrze łączę Aresa z chłopcami. Atirka poczeka do poniedziału, przyjadą syjamki i węgielka, połaczę ją z nimi. ale panny do stada dołączą dopiero kiedy Atira podrósnie, bo nie widzę jej, takiej pchełki, wśród moich bab ::)

no a jutro żegnamy Demia i Sezamka.. :'(

Atira:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
taka jestem malusia :
Obrazek
Ares :
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

maluchi są cudowne :)
a Alken bardzo dziękujemy za przywiezienie klusek :-*
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Śmieszne gapki!
A ja wczoraj rozmyslałem o Twojej biednej Majusi :'(
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
klimejszyn
Kontakt:

a wiesz, że ja też ? wczoraj rozmyślałam o wszystkich ogonkach, których z nami już nie ma..
ciężko było, ciężko.. ciężko jest.
bez szczurków...
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

DOkładnie :( A ona jeszce tak zniknęła nie wiadomo gdzie ... Trzeba kochać te, które są z nami. I te co odeszły też trzeba :)
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
klimejszyn
Kontakt:

trzeba, trzeba. ja kocham nawet te cudze :)
bez szczurków...
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

jakie śliczne maluszki ::)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

Jejuniu jakie cudaki maleńkie! :D Ares ma przepiękny ryjek, śliczny jest :-* A Atirka rzeczywiście malutka, z tak malutkim szczurkiem miałam do czynienia tylko raz, też nie wiedziałam jak chwycić żeby nie urazić :D Później jak moje baby do rąk wzięłam to nie mogłam się przyzwyczaić, że takie duże. Zresztą, jak Igowego Rona poznałam to nie mogłam się znowu przerzucić na moje baby, które w porównaniu do niego kruszyny jakieś ;)
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

ja dalej nie wierzę że to co wiozłam to szczury były :P uwierzę, jak urosną ;D
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
klimejszyn
Kontakt:

może na dniach zrobię fotkę Atiry z którąś ze starszych dziewczyn to sobie porównacie :D
a póki co tylko Aresa będę łączyć z chłopakami. dzisiaj. a Atira jutro zostanie połączona z syjamkami :)
bez szczurków...
klimejszyn
Kontakt:

nie będzie z nami Batonika :'(

moim facetom zaczęło odwalać, hormony buzują. jestem w trakcie łączenia z Aresem i Bluesa musiałam kilka razy zdominować.
nigdy nie miałam problemu z łączeniem, a teraz futro poleciało. aktualnie siedzą w ciasnym transporterze, niech się postresują trochę. jest lepiej niż w wannie.
bałabym się Batonika z nimi łączyć. zwłaszcza, że jeszcze trochę czasu by minęło, a chłopakom zaczęłoby jeszcze bardziej odwalać.
mam łzy w oczach, tak się cieszyłam na tego malutkiego aguciaka.. to moje ostatnie samcze stado.

a jutro ostatnie doszczurzenie.
bez szczurków...
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

No już dawno mówiłam Ci,żebyś oddała mi tego wstrętnego,paskudnego Bluesa...Taki brzydki,paskudny i w dodatku agresywny...To jak?Masz go już dosyć??? ;D ;D ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
Raila
Kontakt:

Post autor: Raila »

Tutaj babcia Atirki i Aresika się kłania ;D

Atirka jako blutek była najmniejsza wraz z siostrzyczką i braciszkiem, ale wierzę, że u Ciebie wyrośnie na dużą laseczkę :)
Aresik był największy i mam nadzieję taki pozostanie. I niech tam pokaże kto rządzi reszcie Twoich chłopaków. W końcu imię zobowiązuje :D

Jak jutro do Ciebie przyjadą panienki to ja bardzo proszę o fotki. Uwielbiam syjamki!I od razu o zdjęcia Atriki też ;D
A balanced person has rat on each shoulder.
Obrazek
klimejszyn
Kontakt:

iwonakoziarska pisze:No już dawno mówiłam Ci,żebyś oddała mi tego wstrętnego,paskudnego Bluesa...Taki brzydki,paskudny i w dodatku agresywny...To jak?Masz go już dosyć??? ;D ;D ;D
bierz go ! O0

ale no.. postęp jest ! chłopcy są razem w klatce.
godzina w wannie, godzina w transporterze i do klatki. coprawda podczas spotkania w wannie musiałam odseparować na chwilę Bluesa, bo myślałam, że mi padnie. skakał, biegał, rzucał się na wszystkich i wydawał z siebie dziwne dżwięki. uspokoił się i wrócił do wanny. odrazu inny szczur. w transporterze spokój.
a w klatce maluch jadł nawet koło Bluesa.
ale mimo wszystko następnego łączenia bym nie przeżyła. dzisiaj czatuję przy klatce w nocy.

zdjęcia ze spotkania w wannie :
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
moje maleństwo :
ObrazekObrazekObrazek
a po chwili przyszła moja mama i zaczęła rozmowę ze szczurami 'atititi, aleś ty mięciutki.. no chodź, chodź, ńoo'
zbiegły się szczurzydła do niej, a Aresik zafundował mamie manicure 8)
ObrazekObrazekObrazek

jutro będą zdjęcia z łączenia Atiry z Muną, Roti i Honnoyą :)
boję się tego łączenia, bo Atirka to naprawdę maleństwo, ale zobaczymy jak to będzie.

swoją drogą, przyjrzyjcie się jak śmiesznie jaśnieją młode haszczaki ;D
bez szczurków...
klimejszyn
Kontakt:

Raila pisze:Tutaj babcia Atirki i Aresika się kłania ;D

Atirka jako blutek była najmniejsza wraz z siostrzyczką i braciszkiem, ale wierzę, że u Ciebie wyrośnie na dużą laseczkę :)
Aresik był największy i mam nadzieję taki pozostanie. I niech tam pokaże kto rządzi reszcie Twoich chłopaków. W końcu imię zobowiązuje :D

Jak jutro do Ciebie przyjadą panienki to ja bardzo proszę o fotki. Uwielbiam syjamki!I od razu o zdjęcia Atriki też ;D
witaj babciu ;D

ja mam nadzieję, że Atirka wyrośnie na wielkoluda, bo teraz to jak ją podnoszę to chwytam w dwa palce ;D
Ares siedzi w rurze. ale jak łączyłam z tymczasowiczami to też tak było. pewnie pojutrze będzie spał z resztą :)

będą zdjęcia jutro, będą :P
bez szczurków...
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

http://img196.imageshack.us/i/wefcwerfecr800x600.jpg/ - Klimku, który to ma takiego czarnego czubaska na głowie ;D ? Genialny!

Kurczę, ale szkoda z powodu Batonika, współczuję :( :-*
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”