Oni <3 // Разом нас багато. нас не подолати !!!

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Mucha321
Kontakt:

Re: Oni <3

Post autor: Mucha321 »

Njusy masz na GG. :P

klimejszyn, dziękuję za zdjęcia. ;* :) Zapomnijcie o Sezamku i Demusiu! Nie oddam! ZA ŻADNE SKARBY ŚWIATA I WSZECHŚWIATA! ;D

Kastraty nie tolerują "nowych" w swojej klatce. Normalka. W zasadzie, to zaakceptowali tylko Ivana i ŚP. Maxa, a raczej na odwrót, bo wtedy ta klatka należała tylko do rudych. Szefu daje się głaskać ale tylko w trakcie żarcia. Gryzaka nie ruszam, bo widzę po oczach i wyrazie pyszczka, że nie mam szans. Dumbolce się chowają w kąt, w kartony, w rury, w cokolwiek. Wychodzą tylko do miski, zabierają żarełko i baj baj, nie ma ich. Z całej 5 zaakceptował mnie od razu tylko Ananas, który daje się wziąć na ręce bez krzyku i całusa mi dał nie raz. :) Przyjdzie do mnie, wdrapie się na kolana i nie ucieka przy moim ruchu ręką.. Medal za socjalizację. :D
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //

z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.

+ RESZTA TOWARZYSTWA :)
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Mucha321 pisze:Medal za socjalizację. :D
Z tym to nie do mnie :P do Nakashy :D

Szefcia mozesz przymusić troszeczke i na rękach intensywnie łepek głaskac - zobaczysz jak sie wtedy rozpulsuje :D On jest z typu "chcialbym, ale sie boje" :P
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
Mucha321
Kontakt:

Dobra, słuchajcie, wzięłam Gryzaka na ręce. ;D Uf.. i mam wszystkie palce! Liczyłam. ;D Przyniosłam wczoraj do domu z pracy takie mini-rożki. Jezuuuuu.. ale radocha wśród szczurów :D Po 2, a nawet 3 na raz chwytali i uciekali w kąt. :D

z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.

klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

zdjęcia ! O0
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Sezamek, jak widać, ma dużo mniej fotek, bo nie chciał współpracować :P
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

rewelacyjne zdjęcia ::)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
Kameliowa

Post autor: Kameliowa »

Obrazek

"Nie ma mnie, nie ma mnie! Przestań mi robić zdjęcia, przecież wiem, że jestem pięknością" :)
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.

Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

no Mucha, nie wiem czy możesz mi ufać, tacy pięknisie, chyba szykuje się porwanie, o ile Iwonka mi ich nie odbije w stroju nietopera ;D
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Mucha321
Kontakt:

http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=26227

:(

klimejszyn, dziękuję za śliczną sesję. :)

alken, znajdę Cię wszędzie. Pamiętaj. :> Znajdę Was obie (Ciebie i Iwonkę) i odbiorę siłą, co moje. ;D

Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Przykro z powodu Vii (*)

Ale chłopaki fajne są ;D Sezamek spokojniejszy, trochę przestraszony hałasem siedział mi z głową pod pachą a Demuś zwiedzał kolana i kieszenie, namiętnie lizał ręce, nos, brodę, buziaki rozdawał i spał w różnych dziwnych pozycjach, mam zdjęcia na telefonie ale nie mam jak zrzucić. A jakie ma paluszki długie arystokratyczne :D Szkoda, że nie mam większej klatki to bym się nimi pocieszyła na DT jeszcze.
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Mucha321
Kontakt:

alken, mnie urzekło strasznie to uszczerbione uszko Sezamka.. ahh.. i ta kreseczka na futerku u Demia..
Jeszcze tylko 2 dni i zobaczę ich, i dotknę, i ucałuję.. <3 No i w środę odbieramy również od matrix'owej dwa syjamki, które przyjechały dzisiaj z Warszawy z yes. Denis i Be Be. :) Powiedzcie, że ładnie. :D

MATURA! Wracam do książek..

Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Który to który? :D
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Veerena

Post autor: Veerena »

Mucha321 pisze:Jeszcze tylko 2 dni i zobaczę ich, i dotknę, i ucałuję.. <3
Jesteś tego pewna ;D >:D
Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity

[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
Awatar użytkownika
Mucha321
Kontakt:

Veerena pisze:
Mucha321 pisze:Jeszcze tylko 2 dni i zobaczę ich, i dotknę, i ucałuję.. <3
Jesteś tego pewna ;D >:D
No nie! ;( Następna, co chce mi ich zwinąć! Zmówiły się. :-\ >:(
denewa pisze:Który to który? :D
Denis to standardzik. :> ;D

matrix360

Post autor: matrix360 »

Panie drogie, osobiście chę dodać, ze to do mnie we wtorek trafia dwa samczyki 8)
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Czyli Denis brudny nosek ;)
No ja zdecydowanie chłopaczkami zainteresowana nie byłam ale dziewczynkami klimka i owszem ;D
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”