Mleczko cały czas w poidełku - zasmakował w nim

Pod wieczór razem z drugą kropelką podam mu makaron i jeszcze mu coś tuczącego wyczaruję

Moderator: Junior Moderator
Dziękujemymarlena pisze:trzymam kciuki za zdrówko i szybkie przybieranie na wadze
Aj.. To nie lepiej, żeby znalazła dla niej inny domek, niż żeby maleństwo męczyło się samo? :/Dorotka96 pisze:Gadałam z tą dziewczyną [jee, udało mi się pogadać z tym osobnikiem w ciągłym biegu] no i to jest szczur 'siostry' ma klatke taką jak dla szynszyli, a mama jej nie pozwala nawet jednego mieć, bo czuje do szczurów odrazę i wrzeszzy jak szczur jest gdzieś indziej niż w klatce... Masakra.
Trudno wytłumaczć.
Wymiziaj jeszcze raz od nas wszystkie szczury, Nestea dodatkowo wycałuj, a Autostradę wytarmoś za uszy.
No weź wytłumacz. Szkoda dziewuszki, będę negocjować.matrix360 pisze:Aj.. To nie lepiej, żeby znalazła dla niej inny domek, niż żeby maleństwo męczyło się samo? :/
Zaproś ją tutaj na forum. Niech poczyta, doedukuje się i zobaczy, że męczy tylko zwierze, tym bardziej, że jej matka się nie zgadza na szczury..Dorotka96 pisze:No weź wytłumacz. Szkoda dziewuszki, będę negocjować.
No ba.matrix360 pisze:A jak nie to zrobimy włama i zabierzemy maleństwo, a co!
Czytaciel!.. Czytyciel.. Czytotaciel.. Kurde! Nie wolno czytać mi w myślach! O!Dorotka96 pisze:Tak, wiem, Ty kciukasz.