a klatki póki co nie mam zamiaru powiększać ;P
 a klatki póki co nie mam zamiaru powiększać ;PPieruny ogniste siarczyste
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Pieruny ogniste siarczyste
No właśnie nie mogę się zastanawiać, bo i tak są już 4 w klatce, w której powinny być 3 (wg kalkulatora)   a klatki póki co nie mam zamiaru powiększać ;P

Oj, no to musisz obejść się ze smakiem, chyba że..  kupuj nową klatkę na 5 ogonków !  

Śliczne szczury masz, komu je dasz? (Wentzowej!   ) Takie śliczne szczury, takie śliczne szczury. ♪
) Takie śliczne szczury, takie śliczne szczury. ♪

) Takie śliczne szczury, takie śliczne szczury. ♪
) Takie śliczne szczury, takie śliczne szczury. ♪Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema

Nie dam nikomu  są tylko moje
 są tylko moje 
dostały dziś jajeczko i najedzone słodko śpią

są tylko moje
 są tylko moje 
dostały dziś jajeczko i najedzone słodko śpią

Halooooo?! Jest tu ktoś?   

Rodzina nam się powiększyła. Otóż do stada dołączyła dziś samiczka. Właściwie na razie siedzi w transporterze , więc czeka nas kolejny proces łączenia.
Uwaga, samiczka ze sklepu zoo , kupiona przez mojego brata jako "jego" szczur...
... ale się zakochałam Jest dość ciemna , ma poskręcane wąsiki i jest prawie łysa, nie wiem czy do końca jest to fuzz bo ma taki lekki meszek. No i ma uszka dumbo
  Jest dość ciemna , ma poskręcane wąsiki i jest prawie łysa, nie wiem czy do końca jest to fuzz bo ma taki lekki meszek. No i ma uszka dumbo 

Rodzina nam się powiększyła. Otóż do stada dołączyła dziś samiczka. Właściwie na razie siedzi w transporterze , więc czeka nas kolejny proces łączenia.
Uwaga, samiczka ze sklepu zoo , kupiona przez mojego brata jako "jego" szczur...
... ale się zakochałam
 Jest dość ciemna , ma poskręcane wąsiki i jest prawie łysa, nie wiem czy do końca jest to fuzz bo ma taki lekki meszek. No i ma uszka dumbo

Po pierwsze należy się opieprz dla brata..  Ty już dobrze wiesz, za co.. więc nic pisać nie muszę.
 Ty już dobrze wiesz, za co.. więc nic pisać nie muszę.  

A ja chcę zobaczyć to łyse

A ja chcę zobaczyć to łyse

Opieprz oczywiście był  ale on sobie nic z tego nie robi... , nawet nie poinformował mnie o swoich planach (no może w zeszłym roku , ale wtedy to nie doszło do skutku więc myślałam , że fuzza już nie chce).
 ale on sobie nic z tego nie robi... , nawet nie poinformował mnie o swoich planach (no może w zeszłym roku , ale wtedy to nie doszło do skutku więc myślałam , że fuzza już nie chce).
Zdjęcie dziś wrzucę.
Mała ma na imię Peggy

ale on sobie nic z tego nie robi... , nawet nie poinformował mnie o swoich planach (no może w zeszłym roku , ale wtedy to nie doszło do skutku więc myślałam , że fuzza już nie chce).
 ale on sobie nic z tego nie robi... , nawet nie poinformował mnie o swoich planach (no może w zeszłym roku , ale wtedy to nie doszło do skutku więc myślałam , że fuzza już nie chce).Zdjęcie dziś wrzucę.
Mała ma na imię Peggy

to fuzzik ?  Wygląda jak rasowy dumbo-słoń 

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!

Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Właśnie nie wiem czy tu fuzz czy double rex czy coś jeszcze innego, dlatego załączyłam zdjęcia  

aha  

ale to nie zmienia faktu, że minę a nie do opisania

ale to nie zmienia faktu, że minę a nie do opisania

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.

Fuzzik już się zaklimatyzował  daje się brać na ręce. Niepokoi mnie tylko że jest strasznie gorący
 daje się brać na ręce. Niepokoi mnie tylko że jest strasznie gorący  

To jest właśnie fuzzikNiepokoi mnie tylko że jest strasznie gorący

Peggy już od dawna razem z resztą gromadki. Nie było żadnego łączenia   Kilkusekundowe zapoznanie na łóżku po czym wrzucenie do jednej klatki. To było najłagodniejsze łączenie w historii...
 Kilkusekundowe zapoznanie na łóżku po czym wrzucenie do jednej klatki. To było najłagodniejsze łączenie w historii... 
Mała od razu przywłaszczyła sobie hamak reszta trzymała się od niej z daleka. Mimo swojej natarczywości Fuzzik ani razu nie oberwał
 reszta trzymała się od niej z daleka. Mimo swojej natarczywości Fuzzik ani razu nie oberwał   (no może teraz dostaje jej się trochę od Fety). Aktualnie cała 5-tka śpi sobie w jednym hamaku, sprawiającym wrażenie jakby zaraz miał spaść na dół wraz z zawartością
 (no może teraz dostaje jej się trochę od Fety). Aktualnie cała 5-tka śpi sobie w jednym hamaku, sprawiającym wrażenie jakby zaraz miał spaść na dół wraz z zawartością  

Kilkusekundowe zapoznanie na łóżku po czym wrzucenie do jednej klatki. To było najłagodniejsze łączenie w historii...
 Kilkusekundowe zapoznanie na łóżku po czym wrzucenie do jednej klatki. To było najłagodniejsze łączenie w historii... Mała od razu przywłaszczyła sobie hamak
 reszta trzymała się od niej z daleka. Mimo swojej natarczywości Fuzzik ani razu nie oberwał
 reszta trzymała się od niej z daleka. Mimo swojej natarczywości Fuzzik ani razu nie oberwał   (no może teraz dostaje jej się trochę od Fety). Aktualnie cała 5-tka śpi sobie w jednym hamaku, sprawiającym wrażenie jakby zaraz miał spaść na dół wraz z zawartością
 (no może teraz dostaje jej się trochę od Fety). Aktualnie cała 5-tka śpi sobie w jednym hamaku, sprawiającym wrażenie jakby zaraz miał spaść na dół wraz z zawartością  

Dawno mnie tu nie było... ale Peggy jest boska 
Jak kiedyś nie podobały mi się fuzzy/double rexy itd. tak pomału nabieram ochoty na takie gorące ciałka hehe

Jak kiedyś nie podobały mi się fuzzy/double rexy itd. tak pomału nabieram ochoty na takie gorące ciałka hehe

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~

Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~