Moja kulencja :*
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moja kulencja :*
A miałeś kiedyś 2 szczurki, żeby się przekonać jak wtedy się zachowują? Nie 

dokładnie. wszystko co piszemy jest w dobrej wierze, dla dobra szczurka. człowiek choćby nie wiem jak chciał nigdy nie zastąpi szczurkowi towarzystwa osobnika tego samego gatunku,nie wyiska, nie ogrzeje w nocy, nie usłyszy i nie odpowie na dźwięki które wydają szczurki- ludzkie ucho ich nie słyszy.matrix360 pisze:A miałeś kiedyś 2 szczurki, żeby się przekonać jak wtedy się zachowują? Nie
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Miastowy, jesteś prawie dorosłym facetem, tak? Niektóre rzeczy po prostu są i powinieneś to zrozumieć. Szczur bez drugiego szczura nie jest szczęśliwy... Bo szczur potrzebuje szczura, taka jego natura. A z Matką Naturą się nie dyskutuje bo potem mogą być nieprzyjemności
. Widzisz, to tak jakbyś prowadził nocny tryb życia.. A na noc zamykają Cię w pokoju. I siedzisz tam sam.. tylko z jedzeniem, piciem. I nudzi Ci się po prostu. Nie masz do kogo się odezwać, ani przytulić. Nie masz z kim się nawet pokłócić czy nawet pobić.. A dla szczurów to jest najważniejsze.

Dżeki nie chce dać się wyjąć z klatki, aby zmienić trociny. Atakuje - nawet rękawiczka nie pomaga. Co mu jest?
DŻEKI
Pewnie się po prostu boi... Taki sam, bez szczurzego przyjaciela... 

Jakbyś zaadoptował z forum oswojonego szczura bardzo możliwe, że Dżeki po porozumieniu z nim zmieniłby swoje podejście 

Ten szczur jest głupi. Akurat go łapał mój tato, bo ja się go boje. xD Ale nic z tego. Jutro sprubójemy. Jak ja wkładam do klatki rękę, to mnie nie atakuje... dziwne. Ale ja nie ryzykuje z takimi zwierzakami.
DŻEKI
Głupi?
trzymajcie mnie.

trzymajcie mnie.
Dlaczego mnie nie atakuje, a mojego tate tak? xD Moj tsto piescil go po brzuszku i dalej atakowal po takiej przyjemnosci! :O
DŻEKI
Kupiłeś zwierzę, którego się... boisz? o_O' No musisz go oswoić, żeby dał się wyjąć, a żeby go oswoić, to nie możesz się go bać... o.o
...
...
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
-
- Kontakt:
oddaj to zwierzę komuś, kto będzie w stanie zapewnić mu odpowiednie warunki do życia i nie będzie go męczył.
tak będzie najlepiej.
kup sobie rybki. no, chyba, że boisz się, że cię zjedzą przez akwarium.
brak mi słów.
tak będzie najlepiej.
kup sobie rybki. no, chyba, że boisz się, że cię zjedzą przez akwarium.
brak mi słów.
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Miastowy, czy Ty w ogóle czytasz co się do Ciebie pisze?
Ten szczur nie jest głupi, tylko wystraszony i samotny! Skoro tak do niego podchodzisz, to go oddaj dla jego dobra...

Ten szczur nie jest głupi, tylko wystraszony i samotny! Skoro tak do niego podchodzisz, to go oddaj dla jego dobra...

Tak jeszcze doczytałam.. Karmisz tego biednego szczurka g**nianym Animalsem, trzymasz go w za małej klatce, nie chcesz towarzysza, bo "nie będziesz jechał 200km specjalnie po szczura", uważasz, ze Twój szczur jest głupi... Przykro o tym wszystkim czytać 

-
- Kontakt:
dlatego najlepiej jak szczur zostanie oddany do adopcji i to jak najszybciej, zanim całkiem zdziczeje.
bez szczurków...
-
- Kontakt:
Jejku,dzieciaku,weź oddaj komuś tego szczura do adopcji!A później usiądź,poczytaj strony tego forum ze zrozumieniem i dopiero jak dorośniesz do tego,pomyśl o kolejnym zwierzaku!No bo co Ty w ogóle piszesz???Szczur jest "glupi"?Bo gryzie?Bo panikuje?A weź pomyśl przez chwilę jak on...Sam,zdziczały,ktoś tam chce go na siłę z klatki wyciągnąć...On w d... ma,że chcesz mu zmienić trociny,nie rozumie tego.Dla niego to zagrożenie...
Załóż mu ogłoszenie adopcyjne,dla jego dobra.
Załóż mu ogłoszenie adopcyjne,dla jego dobra.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38