A ja budyniem, który właśnie jem...unipaks pisze:no i parsknęłam tą kawą!*Delilah* pisze:Tylko woda i szczurzy mocz, proszę Państwa- niewyczerpane żródło piękna![]()
![]()
Trafne podsumowanie

Moderator: Junior Moderator
A ja budyniem, który właśnie jem...unipaks pisze:no i parsknęłam tą kawą!*Delilah* pisze:Tylko woda i szczurzy mocz, proszę Państwa- niewyczerpane żródło piękna![]()
![]()
a tak , na piernatach - z komórki przyniosłam ; my nie używamy a one i owszem , bardzo lubiąodmienna pisze: (Finlandia na piernatach... chyba sobie drinka zrobię)
Bo nie ma jak dojrzały, stateczny szczur. One po przekroczeniu pewnego wieku naprawdę stają się niesamowite, coś jak Szczurza Rada Starszych - mądra i doświadczona życiowoBo ma Czarnulka taki spokój w oczach, jakąś dojrzałość i mądrość.
I nie tylko w szczurzym stadziePrzeciąganie miseczki, czyli normalne siostrzane pożycie w stadzie
a ja w swej naiwności liczyłam na miłujące się wzajemnie , nierozłączne i świata poza sobą nie widzące dziewczynki, właśnie dlatego wzięłam siostrzyczkiSysa pisze: normalne siostrzane pożycie
Denewa , miseczka za mała chyba tylko na kaszkę , budyń i podobne specjały ;denewa pisze: A miseczka po prostu za mała jest i się dwie głowy jednocześnie nad nią nie mieszcząUni specjalnie taką dała, żeby foty podczas awatur pykać
![]()
![]()
a wiesz ,że faktycznie ją w swoim zdeterminowaniu przypomina - nasza O'Hara!denewa pisze: Jakie świecące oczka ma tutaj czarnulka![]()
I piąstkę zaciśniętą...![]()
http://img517.imageshack.us/i/img2958b.jpg/
Wygląda trochę jak Scarllet w momencie gdy uzmysłowiła sobie, że czerwona ziemia Tary daje jej siłę![]()